Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אתמול העברתי את הכבל USB שיוצא מהדאבל דין לאיפה שהמשענת יד בין המושבים לתוך התא בפנים

עכשיו כדי שהכבל יישב טוב ולא יזוז אני צריך לחבר את הקצה של הכבל לפלסטיקה באופן קבוע בדבק או משהו וזה יגרום לבעיה

כשאני ארצה לפרק את הפלסטיקה בין המושבים כי זה יצטרך להתרומם איתו ביחד ואין אפשרות לנתק את הכבל הזה מהדאבל דין

השאלה שלי היא כזו, במידה ואני חותך את הכבל USB ל2

האם יש אפשרות לעשות מין חיבור בננה ב2 הקצוות שלו שאני אוכל לנתק במקרה הצורך?

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

אפשרי!

מה שאתה צריך זה לחתוך איפה שאתה רוצה.לקנות מחבר מולקס זכר נקבה 4 פינים (בUSB יש 4) ולחבר את זה.

יום טוב, נועם.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם
אפשרי!

מה שאתה צריך זה לחתוך איפה שאתה רוצה.לקנות מחבר מולקס זכר נקבה 4 פינים (בUSB יש 4) ולחבר את זה.

למה לסבך את הבחור?? (-:

תריץ כבל מאריך usb בתוך המשענת יד עד המקום שאתה רוצה לעשות חיבור לצורך פירוק המשענת.

ושם תחבר את הכבל שמגיע מהמכשיר.

יותר פשוט ופחות חיבורים והלחמות.

פורסם

היי מצטער שלא עדכנתי, חצי שעה בערך אחרי שפתחתי את האשכול מצאתי את המאריך ההוא,

קניתי אחד של 20 ס"מ ב 9 ש"ח במקום בחיפה

את האשכול הזה אפשר לנעול, אשכול עם ההתקנה של המערכת ייפתח עוד מעט ;)

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

• תוכן חדש...