Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

364K ק"מ. מנוע וגיר מקוריים. מאז שהאוטו אצלי לא הוספתי טיפת שמן. רק שמן גיר החלפתי וגם זה היה על דעת עצמי למען השקט הנפשי (חוץ מטיפול שוטף כמובן).

פורסם
נראה מצויין. כמה אתה רוצה עליה? :wink:

Don't even think about it, and you know exactly what I mean.

:lol:

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
364K ק"מ. מנוע וגיר מקוריים. מאז שהאוטו אצלי לא הוספתי טיפת שמן. רק שמן גיר החלפתי וגם זה היה על דעת עצמי למען השקט הנפשי (חוץ מטיפול שוטף כמובן).

זה ממש מעט, יחסית למונית,לא? מה המודל שלה? אני רגיל לראות מוניות לשעבר עם 500K+.

פורסם

אני דווקא אוהב את הג׳אנטים של הבנצית, מאוד סולידים ומתאימים בול לרכב.

נכון שיש ג׳אנטים יותר ספורטיביים או עדכניים אבל לטעמי הם לא יתאימו לרכב כי המראה הכללי של הרכב מאוד סולידי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תמיד תהיתי, כמה שיפוצים (אם בכלל) עובר מנוע של מרצדס כזאת כשהוא מגיע לקילומטראז'ים מופלגים כאלה?

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
גם המכונית שלי שנת 2006 ושבוע שעבר, הגעתי ל-60,000 :).

יאללה, עד המיליון :)!

בקצב הנסיעה שלי, אני אגיע למיליון ק"מ עוד 70 שנה :)

פשוט נראה מעולה, הג'אנטים קלאסיים ומתאימים מאוד לדעתי :)

לא אהבתי את הכרום בידיות הדלת.

אשמח לעוד תמונות.

יש לי רק כמה תמונות מיום הקניה ומעט אחרי. לא יצא לי לצלם אותה הרבה.

תודה על הפידבקים. נעים לשמוע :)

23082010564.jpg

24082010568.jpg

28082010569.jpg

28082010571.jpg

פורסם

מדהים לראות איך הדיזליות הללו נשמרות ומחזיקות מעמד אחרי כל כך קילומטרים, אישית אני מעדיף את ה-W124

אם יבוא לך לשדרג את הג'אנטים, אני מת על קארלסונים קלאסיים כמו בתמונה (יש גם רפליקות).

הרכב בתמונה נסע 330K ק"מ

carlssonsplit.jpg

mb124022.jpg

mb124016.jpg

1242006.jpg

פורסם

ה-W124 היה אחד הדגמים המוצלחים של מרצדס, עם אמינות מצויינת.

החישוק יפה אבל רק ובעיקר אם הרכב מונמך כמו בתמונה.

• שבועיים מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...