Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חבריי הפורום,

אני חדש בקניית רכבים ואני מחפש מקום טוב ואמין באיזור הצפון שאני יכול לסמוך עליהם,

אני מהקריות אז עדיף משהו פה באיזור.

בנוסף לזה אם כבר אני שואל, אז איזה מוסך אמין אתם ממליצים עליו כדי שאני לא אפתח על זה נושא חדש אחרי שאני אקנה רכב :)

פורסם

שלום...

לפני יומיים בדיוק פתחתי שירשור בנושא...

לא היו יותר מידי תגובות, אבל זה מה שהיה שם: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=405647

בכל מקרה מאז אני הייתי בטכנוטסט כבר פעמיים לבדיקה לשני רכבים שונים, כי זה היה המקום היחידי שהמליצו עליו.

אני אגיד לך את האמת, אחלה של מקום, אין לי למה להשוות אותו כמובן, אבל נראה באמת רציני שם, וטיפ שלי לבוא בצהריים, כי כשהייתי שם בבוקר היה תור ממש ארוך שם, ולקח קצת הרבה זמן עד שקיבלו אותי, בצהריים של אותו יום כשהגעתי היה הרבה יותר מהיר כבר.

גם אם אתה בא ליותר מבדיקה אחת, אז אתה מקבל הנחה של 100 שקל, כמו שאני קיבלתי :-D

הם גם מסבירים יפה מאוד מה הבעיות שמצאו כמה זה דחוף או לא דחוף לתיקון אני הייתי מאוד מרוצה מהם!

ותגידו לי תתחדש כי מלפני שעה יש ברשותי בייבי חדשה שנקראת פיג'ו 307:-P

לגביי השאלה על המוסך, אני אוכל להגיד לך היום בערב איך המוסך שליד הטכנוטסט, כי אני מסדר שם כמה דברים היום...

• תוכן חדש...