Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אקו מיקרה במבצע ניסאן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרסו עורכים מבצע חיסול לרכבי ניסאן, ולא חושפים את המחירים בטלפון. מישהו היה בסוכנות, ויודע מהם התנאים בהם מוצעת האקו מיקרה הידנית?

פורסם

מצטרף לשאלה,

באמת שמעצבן שלא מפרסמים את המחיר של המבצע, אפשר לחשוב שלכל אחד הם נותנים הצעה אחרת לפי כמה הוא מתמקח..

ובלי קשר למבצע, הייתי רוצה לשמוע חוות דעת ממישהו שיש לו כבר את האקו מיקרה הידנית, שמעתם על כאלה?

גם זה נראה כאילו אף אתר רכב לא חושב לעשות עליה נסיעת מבחן.

עשיתי עליה נסיעת מבחן קצרה לפני כחודשיים שבדיוק נפלה על הגשם הראשון ולא הספקתי לגבש דעה מוצקה.

לנסר 1992 ידני.

פורסם

לא הייתי, לא בדקתי אבל בשליפה מהמותן הייתי אומר שזה נשמע כמו סיפורים על סוחרי רכב - הם בונים על זה שאם תטריח את עצמך להגיע לשם אז תתפתה לקנות גם במחיר פחות אטרקטיבי כי "אתה כבר שם".

the london underground is not a political movement

פורסם

כשהתקשרתי ושאלתי על האקו מיקרה הידנית הפצירו בי לבוא, והבטיחו שישנן הנחות משמעותיות על כל דגמי ניסאן.

לפי דבריך הם לא הורידו אפילו שקל.:roll:

פורסם
אלו לא המחירים הרגילים?

את המחיר לידנית הם לא הורידו.

לאוטומט יש שתי גרסאות Visia ו Acenta שעולות 97,000 ו99,000 בהתאמה

המחיר לשתיהם 94,000 לאחר אגרה,ואופציה למימון בריבית פריים מינוס חצי

פורסם

עדכון מחיר המחיר לשתיהם הוא 92408 ש"ח לאחר אגרת רישוי

עדיין נראה לי לא כזה מציאה,שאפשר להביא את ה C3 בפחות או יותר אותו מחיר לאחר ההנחה

• תוכן חדש...