Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת קלאץ בפגו 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, המוסכניק שלי אומר שהלך לי הקלאץ ברכב וצריך להחליף אותו הוא רוצה 1400 כולל מע"מ כולל עבודה וגיר חדש וכל מה שצריך אני כלל לא מבין במחירים אבל זה נראה לי די מוגזם אז אמרתי לו שאני אגיד לו שבוע הבא אם אני עושה את אצלו, מדובר על רכב שנת 98 עם מנוע 1400, אם מישהו יודע כמה טיפול כזה אמור לעלות שיגיב, תודה מראש.

פורסם

שלום רב !

המחיר מעט גבוה, והוא בוודאי לא כולל החלפת גיר , והכל...!

מומלץ שתקבל הצעת מחיר מפורטת בכתב, לפני שתחליט, ובינתים ערוך סקר מחירים עם הצעת מחיר מפורטת ומדויקת, אחרת תחטוף את כל הצינור והשטרונגול.

להבא פרט מה קדם להחלטתך לגשת למוסך ועל סמך מה קבע המוסך שהלך הקלאץ, בגלל איזה בעייה פנית אליו בכלל ?

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הסיפור הוא כזה, נתקעו לי ההילוכים במהלך הנסיעה בשעת לילה מאוחרת, אמרתי לגרר שיגרור לי אותו ליד מוסך שאני מכיר, המוסכניק בדק לי אותו ואמר לי 1400 וניתן לצמצם קצת את המחיר כהגדרתו, היה נראה לי יקר אז אני אמרתי לו שרק ביום ראשון אני אודיע לו, באזור הזה יש עוד מוסכים אז נכנסתי לכמה מהם, באחד אמרו לי 1000 מחיר ראשוני ואני חושב אני אוכל להוריד אותם ל-900, במוסך השני נתנו לי טלפון של חאפר שעושה את זה תמורת 850, בהתחלה חשבתי שנקרע כבל קלאץ אבל נאמר לי אחרי בדיקה של המוסכניק שהקלאץ הלך, למרות שהוא נתן לי מחיר גבוה הוא אדם אמין, ניתן ללחוץ על הקלאץ וכמעט בלתי ניתן להעביר הילוכים זה כל הסיפור.

פורסם

עדיין לא השתכנעתי בנחיצות החלפת הקלאץ, יש להתחיל בניסיון כבל הקלאץ במידה והוא רפוי, ומפריד נמוך.

תקיעת ההלוכים באופן פתאומי ללא סימנם מוקדמים, יכולה לנבוע מכבל קלאץ בעל גידים קרועים הגורמים לריפיון במתיחת כבל הקלאץ, וקשיים בהחלפת הלוכים בנסיעה.

במידה וזה לא יעזור אזי ש להחליף קלאץ האמור לכלול סט קומפלט, של טס לחץ , דיסקת לחץ, מיסב לחץ, ואביזרים נלוים, כמו שמן גיר, ליטוש גלגל תנופה ועוד.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

מסכים לגבי האבחנה - נשמע יותר כמו כבל קלאצ' ולא קלאצ' (אשר היה מתבטא בחוסר סחיבה ובריחה של סל"ד תחת עומס).

לגבי המחיר - המחיר לא בשמיים אם כולל גם שמן גיר ואם הקלאצ' הוא איכותי (נאמר VALEO) ואם המחיר כולל מע"מ.

בא נאמר ש1200 כולל מע"מ לקלאצ' צרפתי זה מחיר הוגן.

• תוכן חדש...