Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב עד 23K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם..

בידיי רכב מאזדה דמיו שנת 2001 אני רוצה למכור אותה ולרכוש סובארו איפרזה גרנד לאונה שנת 2001,

אני לא נעול על הרכב הזה ספציפית אני נוסע לבסיס כל יום מרחק של 41 קילמטר צד כך שהאוטו חייב להיות אמין ביותר.

הרכב חייב להיות אוטומט, בעל הגה קל לסיבוב.. אשמח לקבל המלצות, חיסכון בדלק לא חשוב לי כמו אמינות..

מה הייתם ממליצים?

פורסם

לא רואה הגיון,אתה יכול לקנות רכב ופתאום היו הפתעות,הדמיו זה רכב אמין וזה מה שאתה רוצה,אם להחליף אז כבר למודל מתקדם יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא חייב למודל מתקדם יותר

הוא אמר 41 ק"מ? אני אפילו הייתי יורד בשנתון כדי להשיג משהו אמין, (לא שהדמיו לא אמינה, אבל היא חלשה!)

אמינות, כמו שאמרת, האימפרזה,

כמעט כל רכב יפאני עם מנוע 1.6 יענה על השימוש הזה,

אני יכול להמליץ לך בחום על ניסאן אלמרה1.8, רכב שלא תראה איתו מוסך!

1970357-nissan-almera-1-8-sport-84kw-r-v-2001-1.jpg

חפש גם מאזדה לאנטיס,

היא תהיה לך טובה, אני אוהב את מנועי הZM, היא תהיה בהחלט שדרוג לדמיו!

תמצא אחת ללא עבר של השכרה/משטרה/ערס. זה היה רכב די נפוץ אצליהם,

front%20view%20angle.jpg

עוד רכב שמתאים לנסיעות ארוכות היא הקוואליר, ושאף אחד כאן לא יגיד לך שזה רכב בעייתי

כי אני בעל קוואליר קופה 2.2 לשעבר וזה רכב שראיתי ממנו שקט מבחינת תקלות,

כמובן שאתה צריך גם לטפל בה כמו שצריך! אבל בעיקרון, כבעל קוואליר לשעבר, זה רכב

חף טוטאלית מתקלות, ושיקפצו כל אלו שיגידו לך שהיא בעייתית בחשמל! הבעיית חשמל היחידה

שהייתה לי איתה זה שקניתי אותה עם מצבר מת, יותר מזה לא היו לי בעיות חשמל, רכב נוח ואמין!

תמצא אחת שלא הייתה אצל ערס מתלהב, (בעיקר הבעיה הזאת נפוצה בדגמי הקופה/קבריולט)

Chevrolet-Cavalier_2000_1280x960_wallpaper_01.jpg

רכב הבא שאני יכול להמליץ לך בחום זאת הפוקוס ממודל 99 - 2002 שיכולה להידחף לתקציב שלך,

רכב מצויין, אמין, אני אישית לא ממש אהבתי אותו, אבל זה לא סותר את זה שזה רכב מצויין,

Ford_Focus_I_Stufenheck_%281999%E2%80%932001%29_front_MJ.JPG

אני יכול להציע לך גם את הכיוון של פסאט 1.9 TDI (אותו מנוע וגיר של האוקטביה שמוחכים את עצמם)

רכב נוח, גדול אמין, (רועש מבחוץ כמו טרקטור) המנועי TDI של פולסוואגן מאוד אמינים!

אם אתה לוקח פסאאט תתרחק מה1.8T זאת מחלה על גלגלים, ה1.9TDI מצויינת! תמצא אחת שלא הייתה מונית,

ובאותה נשימה גם להציע לך את האוקטביה שהיא רכב נוח להפליא, שניהן חולקות את אותם מכלולים,

את אותו מנוע 1.9TDI ואת אותו גיר, מנועי הדיזל בנסיעות ארוכות יהיו לך חזקים בזכות המומנט הגבוה, וחסכוניים

Volkswagen-Passat_W8_2001_1280x960_wallpaper_08.jpg

(הפאססאט למעלה - האוקטביה למטה)

skoda_octavia_i_front_20080213.jpg

בגדול יש עוד עשרות רכבים שיכולים להיות לך טובים,

אלו ההמלצות שלי בגדול - בהצלחה!

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

דבר ראשון אני חייב להודות לך על ההשקעה באמת תודה

דבר שני ממש הרבה אנשים המליצו לי על האיפרזה גרנד לאונה מה אתה אומר עליה?

פורסם

האימפרזה זה להכניס ראש בריא למיטה חולה, עכשיו אתה יודע מה יש לך ביד, האימפרזה זה רכב שיצטרך לעבור יישור קו ועוד יכול להפתיע אותך עם כל מיני תקלות...

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...