Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לצבוע את חלקי הרכב הפנימיים(פתחי איוורור מזגן,קונסולה מרכזית)בצבע של הרכב,הצבע לבן.

כמו פה :

http://carphotos.cardomain.com/ride_images/3/2167/2581/30416290033_large.jpg

עכשיו השאלה שלי,האם פתחי האיוורור של המזגן ניתנים לפירוק כזה פשוט בהפעלת כוח כלפי חוץ?

ואם כן,נצבע אותם פשוט עם צבע רגיל,יש לי כמה ספריי לצביעת פלסטיק,צריך שיוף לפני הצביעה או לא?

אשמח לטיפים ועצות :)

פורסם

צריך לפרק לנקות טוב עם מים וסבון לייבש ואז לצבוע.

את הפתחים של המזגנים לא מציע לך לפרק, כי אחר כך בעייתי לחבר חזרה,יש שם קפיצים שקופצים להם החוצה איך שאתה מוציא את הפתח.

תשתמש בצבע לפלסטיק, תצבע שכבה שתיים,תן לצבע להתייבש ואז תשים לקה.

אני עשיתי ככה וזה מחזיק כבר מעל ל3 שנים בלי בעיה בכלל.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

באמת מכוער?דווקא נראה יפה,אבל מקסימום אני יכול לצבוע בצבע כסף מבריק או משהו כזה.

אבל איך אני יצבע שזה עדיין מולבש במקום שלו?אני לא יצליח לצבוע הכול חלק יהיה צבוע חלק לא ..

יש לכם עוד טיפים לשיפור מראה קוסמטי?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מכוער או יפה זה רק בעל הרכב קובע.

כדאי לשייף את הפלסטיק בנייר שיוף עדין לפני שצובעים, ולצבוע שכבת פריימר קודם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני לא הייתי מסתבך עם צבע, יש לך היום כמה חברות שמצפות את החלקים האלו במדבקות במגוון צבעים וזה יראה הרבה יותר טוב.

לדעתי גם בתמונה זה מדבקות ולא צבע.

תן מיקום ונפנה אותך.

• תוכן חדש...