Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טופס היעדר רישום פלילי, איך אני מוציא?

ferez
שימו לב! השרשור הזה בן 4775 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אהלן,

אני גר בחיפה וצריך להוציא את זה למחר בשביל משרה שאני עומד להתחיל.

מאיזו תחנה באיזור אני יכול להוציא, ואיך בדיוק אני עושה זאת?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בזמני היית הולך לדואר וקונה בולים (הפקידים שם יודעים איזה) לא זוכר באיזה סכום.

נכנס לכל תחנת משטרה ומבקש שינפיקו לך את הטופס.

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה לא חוקי, הדרישה של המעסיק? למה לא בעצם?

אני עברתי את התהליך ב-2008 ולא זכורים לי שום בולים.

רק ביקור בתחנת המשטרה, וכעבור 3 שבועות זה נשלח ישירות למעסיק (בהמשך קיבלתי העתק).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא חוקי לדרוש תעודת יושר (ככה קוראים לזה) ממועמד למשרה או מעובד קיים.

יותר מזה, המבקש דבר כזה מבצע עבירה פלילית שמאסרה עד שנתיים.

יש מספר סוגים של מעסיקים שרשאים ע"פ החוק לקבל את המידע הזה (כוחות הביטחון, מכרזים וכו') והם בד"כ משיגים את המידע בעצמם ולא זקוקים למועמד שיוציא את המידע הזה בעצמו.

שים לב גם לדרש היצירתית שמצאה משטרת ישראל להתמודד עם המצבים שבהם המועמד נדרש להביא תעודה כזו ובגלל שהוא רוצה את המשרה הוא נאלץ לעשות זאת באונס שקט:

מתוך אתר משטרת ישראל:

כדי להתמודד עם מעסיקים הדורשים שלא כחוק להמציא את תדפיס הרישום הפלילי לצורך קבלה לעבודה, הוחלט לשנות את מבנה התדפיס. על פי המבנה החדש, מקבל לידיו כל אזרח את עמוד הפתיחה הראשון של התדפיס הכולל את פרטיו ואת הודעת הפתיחה בלבד. בעלי רישום פלילי מקבלים את המידע על אודות הרישום בעמוד נפרד. המבנה החדש של התדפיס מאפשר לאדם בעל רישומים פליליים למסור למעסיק ולכל גורם אחר את העמוד הראשון בלבד של התדפיס החדש, שבו אין אזכור של הרישומים הפליליים שלו.

כלומר, מסייעים למועמד למקום העבודה לא למלא אחר הדרישה הלא חוקית של מקום העבודה.

עוד:

http://www.gov.il/FirstGov/TopNav/Situations/SCertificateGuides/SCriminalRecord/SCEmployment/

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עשיתי את זה לפני שבועיים וכן צריך בולים בסך 30 ש"ח,אתה מגיע למשטרה מביא את הבולים והם מוציאים לך.

עכשיו הייתי בדואר והם אמרו לי שהמשטרה לא עובדת יותר עם הבולים.

הם מוציאים את תעודת היושר במקום או שאני צריך להביא איתי כתובת של המעסיק שישלחו אליו?

שמעתי על העניין שזה לא חוקי, אבל העבודה שלי תהיה עם גופים ממשלתיים כמו מס הכנסה, אז אני מניח שזה לגיטימי.

אם זה גם אפילו כבר לא עולה כסף (לא צריך בולים), זה לא אמור להדאיג אותי יותר מדי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עכשיו הייתי בדואר והם אמרו לי שהמשטרה לא עובדת יותר עם הבולים.

תשלח SMS עם המילה משטרה למספר 100...הם יחייבו אותך דרך חברת הסלולר ב- 30 ש"ח :-D

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מעביד פרטי לא זכאי מעביד ציבורי בסייגים ,ויש על כך ענישה כי מדובר בעבירה פלילית

כמובן שבן אדם שרוצה להתקבל עבודה לא בדיוק מקפיד , ביודעו שהיעדר תעודת היושר עלולה לעלות לו באי קבלת המשרה

22. עונשין

(תיקוןהתשס"ח)

(א) מישהשיג או דרש מן המרשם, במישרין או בעקיפין, מידע שאינו זכאי לקבלו, דינו - מאסרשנה; בסעיף זה, "מידע" - רישומים אחרים כאמור בסעיף 1(ג) ופרטי רישוםכאמור בסעיף 2.

(ב) מישהשיג או דרש מן המרשם, במישרין או בעקיפין, מידע שאינו זכאי לקבלו לשם העסקה אולשם קבלת החלטה בעניין האדם שהמידע נוגע לו, דינו - מאסר שנתיים; לעניין זה, לאיראו מי שעשה כאמור כזכאי לקבל מידע מן המרשם, בשל כך בלבד שהאדם שהמידע נוגע לוהסכים למסירת המידע.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברור העניין ישה,

וכמו שאמרת בתחילת ההודעה, זה יכול לעלות לי באי קבלת המשרה אם אני אסרב, או סתם לאי נעימות והתחלה ברגל שמאל.

מאחר שזה לא יותר מדי טרחה בשבילי להוציא את תעודת היושר הזאת, אני מעדיף כרגע לצאת חכם ולא צודק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

להסתובב עם תעודת יושר זאת גם אחלה דרך לשבור את הקרח כשאתה רוצה להתחיל עם בחורות בקניון.

עם קצת מזל, בהמשך תוכל להראות להן את תוצאות בדיקת האיידס. :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...