Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מעוניין לקנות רכב חדש מקטגוריית מיני או סופר מיני בתקציב של 70000 ש"ח, שיהיה מסוגל להכיל עגלת תינוק בבגאז' - יש בישראל דבר כזה?

ממה שראיתי עד עכשיו זה אפשרי בקליאו החדשה - אבל לא בדקתי זאת בעצמי - האם מישהו יכול לאשר/להכחיש?

לגבי I10 , אני מבין שזה בלתי אפשרי או בעייתי במקרה הטוב, אשמח אם יש כאן מישהו שיודע האם וכיצד בכל זאת ניתן להכניס עגלה+תינוק לרכב הזה? (לא מדובר בנסיעות קבועות אלא ברכב שני)

תודה

פורסם

בקליאו היא צריכה להיכנס,עכשיו יש גם את האיביזה ב 69 אם לא נגמר המלאי,ברכבי מיני גם אם זה יכנס לא חושב שיהיה מקום לעוד משהו,כניראה גם תצטרך להוציא הכיסוי לתא המטען,אני מציע פשוט לגשת לסוכנות לרכב מיני שהכי מוצא חן בעינך ולבדוק,בכול מקרה המסופר מיני עדיפה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שאלת המשך לשאלה הקודמת...מה דעתכם אם מקפלים את אחד המושבים האחוריים להכנסת עגלה ומסיעים את התינוק מקדימה..האם מקובל לעשות זאת? האם אין בכך בעית בטיחות?

פורסם

כל עוד יש אופציה לנטרל את הכרית אוויר הימנית אין בכך בעיה,

אני הייתי הולך על סקודה פאביה סטיישן/סדאן מ2008 היא קטנה, חסכונית, + הרבה מקום לעגלה,

חוץ מזה, אתה יכול לשקול את האופציה של גגון, כך שגם I10 עם גגון תיקח לך עגלת תינוק,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
שאלת המשך לשאלה הקודמת...מה דעתכם אם מקפלים את אחד המושבים האחוריים להכנסת עגלה ומסיעים את התינוק מקדימה..האם מקובל לעשות זאת? האם אין בכך בעית בטיחות?

1. למה שלא תילך עם עגלה לסוכנויות רכב ותבדוק לאיזה רכב זה יכנס.

2. אם תקפל אחד הכיסאות במצב של תאונה העגלה תתחיל לעוף בתוך הרכב וזה לא יהיה נאים...

3. בגדול לא מומלץ להושיב תינוקות במושב קדמי מטעמי בטיחות, המקום הכי בטוח לתינוק הוא מאחורה באמצע...

4. לשאלתך הראשונית נראה לי קליאו או פביה יתאימן לך מבחינת הבגאז׳

Zoom-Zoom...

פורסם
שלום לכולם

אני מעוניין לקנות רכב חדש מקטגוריית מיני או סופר מיני בתקציב של 70000 ש"ח, שיהיה מסוגל להכיל עגלת תינוק בבגאז' - יש בישראל דבר כזה?

ממה שראיתי עד עכשיו זה אפשרי בקליאו החדשה - אבל לא בדקתי זאת בעצמי - האם מישהו יכול לאשר/להכחיש?

לגבי I10 , אני מבין שזה בלתי אפשרי או בעייתי במקרה הטוב, אשמח אם יש כאן מישהו שיודע האם וכיצד בכל זאת ניתן להכניס עגלה+תינוק לרכב הזה? (לא מדובר בנסיעות קבועות אלא ברכב שני)

תודה

יצא לי להכניס עגלה (של פג) ל- I10 (קצת צפוף, אבל נכנס). בפיג'ו 206+ נכנס בכיף.

דווקא במאזדה 2 היה הכי מעצבן בגלל שלבגא'ז יש מעין שוליים בצדדים (לא יודע איך בדיוק לתאר את זה). העגלה נכנסה אבל אז נאבקתי כדי להוציא אותה.

לקליאו לא הכנסתי אבל ראיתי את התא מטען ובטוח יכנס.

פורסם

נתת לי תקווה שעגלה נכנסת למיני,אולי לא אצטרף להחליף את הפנדה.:-P

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אפשר להסיע תינוק במושב הקדמי רק כאשר הוא פונה נגד כיוון הנסיעה, כלומר בערך בשנה הראשונה לחייו.

יש לי חברים שקנו את ה 206+ ומסתדרים יופי עם עגלה, אבל לדעתי המבצע של ה 70 אלף נגמר מזמן, אולי יחזור באירוע מכירות של פיז'ו שמפורסם עכשיו.

אני קניתי פאביה ספייס, החדשה עולה 92 אלף, אבל אולי תמצא יד שניה במחיר מתאים.

פורסם

אנחנו זוג צעיר שגם כן מחפש רכב כרגע, יש לנו טיולון ולא עגלה, הטיולון נכנס בכל הרכבים שבדקנו:

פזו 107, אלטו, I10, ו 206+, מגאן החדשה, פאביה.

בקשר לעגלה - כדי מאוד לבדוק בעצמכם עם העגלה עצמה וכמובן לוודא שיש מקום לכיסא הבטיחות גם כשבשני המושבים הקדמיים יושבים 2 מבוגרים.

• תוכן חדש...