Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(ושהנהג יצא זכאי).

בגלל חמורים כאלה, הנהג לא יצא זכאי וסתם יישב בכלא בגלל שההורים של אותו הילד, לא חינכו אותו כמו שצריך!

סליחה, אבל אם ההורים שלו לא חינכו אותו, אז צריך לצאת מהרכב ולחנך אותו, שפעם הבאה מצידי יסתכל ימינה ושמאלה אלף פעם לפני שהוא עובר את הכביש ויעשה צחוקים ויצא "גיבור" ליד החברים שלו אחרי שחצה את הכביש ולא לשחק אותה ליד החברים!

Kia Sportage, 2014 

פורסם

אני אתן לך מס' דוגמאות למה אסור לחנך אף אחד בכביש:

אני גר בערד עם כביש הדמים 31- אותו כביש שלפני מס' שנים קבוצת בדואים הניחו מיקרוגל על הכביש בשעות הקטנות של הלילה ולצערו של חבר שלי הוא לא הבחין בו והתהפך מס' פעמים עם הרכב והתאשפז לחודש ימים.

באותו כביש פעלה קבוצה של בדואים שפיתחה תחביב מעניין,הם היו נוסעים בשעות הקטנות של הלילה ללא אורות והראשון שהיה מסמן להם להדליק הם היו מבצעים פניית פרסה ומתחילים לנסות להוריד אותו מהכביש.

לפני 8 שנים על כביש אחר ניסתי לחנך אידיוט שחתך אותי בפראיות בסופו של דבר הם הורידו אותי מהכביש ויצאו עליי עם אלות במשך שנה מאותו מקרה נסעתי עם לום מתחת למושב שלי.

תבלע את הגאווה ותגיע הבייתה בשלום.

Gn'f'R

פורסם
:shock: על כאלו דברים עוד לא שמעתי,המשטרה הצליחה לעשות משהו בנידון?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
:shock: על כאלו דברים עוד לא שמעתי,המשטרה הצליחה לעשות משהו בנידון?

המשטרה לא מתקרבת לבדואים .מה שהולך על כביש 31 זה פשוט מטורף מי שלא מכיר את הכביש ואת התרחישים האפשריים שעלולים לצוץ נמצא בסכנה גדולה .

Gn'f'R

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
זה בסדר, קורה שילדים נולדים ללא מוח מתפקד ואז גדלים להיות מבוגרים ללא מוח מתפקד, הברירה הטבעית כבר תעשה את שלה.

לא היא לא.

כיום יש לנו קסדות לאופניים, כיסאות מיוחדים לילדים ברכב ועוד מליון דברים ששומרים עליהם חיים, למרות שבתנאים "טבעיים" הם היו נעלמים מהעולם בגיל מוקדם.

George Carlin:

The kid who eats too many marbles doesn't grow up to have kids of his own
פורסם

חסר לאותו דוקר שהוא היה נופל על אחד כמוני,

איזה גועל נפש! אינעל הראש של האמא של הפרחח הזה שלא חינכה אותו!

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

מחבט בייסבול בבגאז' נחשב עבירה פלילית ?

אני אגיד לכם ברצינות שזה פחד מוות לנסוע בכבישים בישראל של 2011 . אתה יכול לעשות טעות שיכולה לעלות לך בחיים שלך על דברים שטותיים כמו חניות וכו' .

פורסם

גם אתמול בזמן נסיעה ראיתי עוד מקרה כזה, שאחד עם רכב WV חתך רכב סקודה.

אוקיי, חתך, אין בעיה, תעצור לידו, תקלל אותו ונגמר הסיפור.

ההוא עם הסקודה, פשוט התחיל לשחק משחקים על הכביש, חוסם את הרכב WV, איך שהוא עובר נתיב, גם ההוא עובר וחוסם אותו!

ואיך לא, גם פה, נהג הסקודה "בן דוד" שלנו, בדואי ולפי המראה שלו, בן 17-18 לא יותר.

בעיה מאוד גדולה שצריך להביא לזה סוף!

Kia Sportage, 2014 

פורסם

בסופו של דבר נגמור על הכבישים כמו בסרט MAD MAX I שחבורות של משוגעים זורעים הרס והמשטרה חסרת אונים, וכנ"ל בית המשפט שלנו.

מקרה שיצא לי השבוע לראות בכפר סבא, קבוצה של 4 בני נוער משועממים בבבוקר רוצים טרמפ לבית הספר, אז מה עושים, פשוט- מגיעה מכונית הם יורדים לאמצע הכביש ומסמנים לאוטו שהם רוצים טרמפ, לא מהמדרכה אלא מאמצע הכביש.

לאחר כדקה הגיע סבתא חביבה במזדה 2 ואחר הילדים הללו קפץ לכביש וכמעט נדרס, ועוד בחוצפה הוא ניגש אליה דופק לה על החלון ואומר לה " מגיע לבית ספר, מגיע לבית ספר".

לשם שינוי המזל לא שיחק להם שהגיע בחור על אופנוע והחל לרדוף אחריהם לסמטאות, כנראה יש פחד מרוכבי הארלי :)

• תוכן חדש...