Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתם מי דואג לכם???

תומך מסור אחר, ח"כ אליעזר צי'טה כהן (האיחוד הלאומי, הארלי דוידסון)

ושימו לב על מה רוכב כבודו!!!

אז בפעם הבאה שאתם רואים הארלי תגידו תודה... :wink:

פורסם

בכותרת של הכתבה כתוב עיכוב דתי ...די להתבכיין לא ראיתי כל כך שהכתבה עסקה בנושא הזה אלא בחוק עצמו!!!

אני כאדם דתי שומר שבת ולא מתבייש בזה חובב רכב וספורט מוטורי יודע בוודאות שרבים כמוני אוהבים את הנושא וישמחו שהענייו יקודם.

בדיוק כמו שיש דתיים אוהדי כדורגל.

ד.א "עיכוב דתי"?מעניין שצבי הנדל אמר בעצמו שביום פקודה הוא בעד.

לגיטימי שיבקשו כמו שמוזכר רק בכותרת להעביר את החוק ביום שרבים נמצאים זה יכול להיות לטובה ולרעה.

תמיד אפשר להגיד שלא התכוונו לשום דבר אלא רק קבעו עובדה על העיכוב אבל דחילק אתם יודעים מה הכוונה.

מעבר לכך ברור שאני אצטער על כך אם כל האפשרויות יהיו בשבת ובדיוק בשביל זה יש לי את הנציגים בכנסת(לא קשור למפלגה מסוימת מהאיחוד הלאומי עד מימד)

פורסם

גפני מאיים עד הצבעת אי-אמון על הקשקוש הזה, כי המרוצים יתקיימו בשבת.

וכן, שינוי ורצאבי. מעניין שכל אלה שעובדים כל-כך קשה מבטיחים לנו כבר 56 שנה שיהיו מרוצים חוקיים. צריך לדעת גם לנעול דברים, ולא רק לדבר עליהם.

פורסם
גפני מאיים עד הצבעת אי-אמון על הקשקוש הזה, כי המרוצים יתקיימו בשבת.

וכן, שינוי ורצאבי. מעניין שכל אלה שעובדים כל-כך קשה מבטיחים לנו כבר 56 שנה שיהיו מרוצים חוקיים. צריך לדעת גם לנעול דברים, ולא רק לדבר עליהם.

ראה תשובה מעלה :twisted:

פשוט עוד סיבה להוציא כסף מהחילונים, רוצים מרוצים בשבת ? תשלמו לישיבות או יותר טוב ישירות לרבנים.

פורסם

רק בכותרת מוזכר ככה אבל כרגיל התחילו כולם לבכות.

יום שלישי או רביעי לא קשור כי כל ההצבעות גם ככה ברביעי.

כמו שאמרתי נפחתם את הכותרת וזה הופך פה לוויכוח דתי במקום מוטורי...

גם להיפך - לא פעם חילוניים מעכבים צרכים של דתיים, כגון בניית בית כנסת

בסביבתם. יש למצוא את ההבנה שבצורך של כל אחד אני לא אומר לאף אחד לא ללכת בשבת אבל מה שאמרתי זה שבכתבה בכלל לא הוזכר העניין...רק בכותרת וזה כל מה שניפח את הדבר.

לכרובי חבל שלא שינית גם פה את הכותרת כמו שהגבת בכתבה למסורתי.

• תוכן חדש...