Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיכה גם ברשת פלאפון וגם ברשת אוראנ'ג

WIFI

שיוכל לשמש כמודם

סינכרון מול יומן ואנשי קשר בגוגל

זול - לא מחפש משהו יותר מיידי מתוחכם

חשבתי על אחד מהמכשירים הנ"ל:

samsung s5570 falaxy mini

סוני אריקסון X8

סוני ארקסון X10

פורסם

איפון

210 שח לחודש כולל אלפי דקות/מגות/הודעות ובזה הכל מסתכם

כמעת לא בטוח שתנצל את כלל החבילה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הבנאדם ביקש המלצה על טלפון זול.

אתה מציע לו טלפון בעלות של 7560 שקל (210*36) שמגיע עם מלא שיחות/סמסים/מגות חינם.

זה לא מה שהוא ביקש.

במיוחד לא לאור העובדה שהשוק הסלולרי כנראה נמצא שבועות ספורים לפני רעידת אדמה שתוריד מאוד את מחירי השימוש, בגלל כניסת מתחרים חדשים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

210 זה כולל הכל, פלאפון הכי טוב, שיחות, גלישה, מה יקר בזה?

זה זול אפילו יחסית לחול

אז יקח פלאפון זול, ובלי הלטפון בטוח החשבון יצא לו לפחות 150-170 שח ועם הרבה הגבלות מבחינת חבילה

המלצה שלי, החלטה שלו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

http://www.aliexpress.com/store/100919/210687960-430137760/Huawei-Ideos-U8150-2-8-Touch-Capacitive-Screen-Android-2-2-WIFI-GPS-512M-ROM-3G.html

אני מאמין שזה יעשה את העבודה במחיר הכי זול שאפשר לקבל (מול מכשיר סביר כמובן).

המכשיר הוא של חברת Huawei שהיא לא חברת מדבקה אלא יצרנית ידועה של רכיבי תקשורת וסלולר.

פורסם

gsi16v, תודה על הרעיון.

יכול להיות שאת ההצעה הכי משתלמת אך לא בשבילי.

מעבר לזה שאני שונא את האייפון זה מכשיר שהוא overkill בשבילי.

ferez

ההצעה שלך נשמעת מעניינת מאוד, אפילו אם ניקח בחשבון מכס+מע"מ המכשיר יוצא זול.

מה שמדאיג אותי הוא שהמכשיר ייעצר במכס ויבקשו ממני להביא אישורים ממשרד התקשורת, כבר נכוותי בעבר כאשר קניתי מצלמת WIFI.

אני הרחיב קצת.

אני כרגע משתמש בנקסוס 1 ברשת אוראנ'ג. המכשיר שימש אותי כמובן לשיחות, יומן וכו', גלישה במכשיר ושימוש כמודם.

לאחר מעבר דירה לא הצלחתי לגלוש בקצב נורמלי ובאוראנ'ג לא הצליחו לתת לי פתרון לכן החלטתי לבטל את הגלישה שלי דרכם ורכשתי נטסטיק של פלאפון שאיתו הגלישה מצויינת.

עדיין לא החלטתי סופית איזה סים לשים באיזה מכשיר. אך אני רוצה לשים גם את הסים של הפלאפון בתוך מכשיר טלפון כך שאוכל להינות גם מקבלת שיחות וגם משימוש באפלקציות ושגם כמובן יוכל לשמש כמודם.

תודה לכל המגיבים (גם בפרטי)

פורסם

הגלקסי מיני תומך רק בתדר 2100. יכול להיות שהקליטה בו לא תהיה ממש טובה בבית או במקום סגור ברשת פלאפון.

X8 אתה צריך דגם (או מכשיר עם גירסה) שתומך בתדר 850 בנוסף לתדר 2100.

אסף

• תוכן חדש...