Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בני ויעקב,

מזל טוב,

הרבה הנאה ונסיעות חלקות.

שלי, תודה על ההשקעה בצילום.

ליאור, תודה על התמונות.

נראה לי שסוף סוף גיבשת לך "דוגמן בית"...

שבת שלום

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

ברכות לבני הספל ויעקב ציפורן על הרכבים ועל ההשקה המוצלחת והמרהיבה !

בתור אורח מזדמן , הקופץ לעתים נדירות למפגשים ולהשקות, נהנתי מאד מהרכבים הרבים והמרשימים, שחנו ברחבה, שחוץ מלקק את השפתים ולפלוט את הוואו ... המתחייב, ולקנא,באנשים שהגשימו רובם ככולם ,חלומות ילדות ,וביניהם כמובן בני הספל המכובד שסיפר בהתרגשות את הדרך להגשמת החלום.

התרשמתי מאוד מנאום הפתיחה ,וסקירת הרכבים המופלאה הרהוטה והמדוייקת, של קובי מילוא האחד והיחיד , אשר היסטורת הרכבים קלחה מפיו , כמו שטף מים שנפרץ מסכר, ללא הפסקה וללא בילבול, בצורה מדוייקת ומרשימה, ועל זה מגיע לו כל הכבוד !

אפילו ביקשתי ממנו רשות,להצטלם על רקע מכונית הMG שרכש לאחרונה.

רכשתי חברים חדשים, נפגשתי עם חברים וותיקים ומוכרים, ובראשם יו"ר המועדון נחום קדמיאל, המארח האחד והיחיד מר אבי אבי נוף, שכמו תמיד הוא חם לבבי ומחייך כל הזמן, צלמת המועדון שזכיתי בכבוד להכירה אישית , שלי (זקלין), שעשתה עלי רושם כביר, שהתוודתה בפני שהיא צילמה כ200 תמונות עד כה, וממעקב אחריה כמו תמיד התמונות מרשימות, ובאיכות מצויינת, ובלי לקפח שום רכב הנמצא ברחבה.

בהזדמנות זאת אני רוצה להודות לה, על שברוב חוצפתי, ביקשתי ממנה להצטלם למזכרת על רקע הרכב של קובי מילוא והיא עשתה זאת בחוך גדול ובהסכמה.

תודה לך שלי, האחת והיחידה.

גם מר אבי נוף הואיל לצלם אותי למזכרת על רקכ הפורד A', ואני מקווה שהוא יואיל לפרסמם או לשלוח לי אותם,תודה מראש מר אבי נוף.

לסיום נפגשתי עם חברים רבים וטובים, שמוכרים לי ממפגשי מועדון אחרים ממפגש ששישי שרון יחד עם מועדון סובארו הוליק, באדיבות המארח אבי נוף.

תודה לכולם אני נהנתי ולמי שלא הגיע הוא יוכל רק להצטער, ולהתנחם בצפיית בתמוןנות של שלי(זקלין) וליאור.

בברכה

ולהתראות בהשקה הבאה.

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

מזל טוב לבני ויעקב על הרכבים המדהימים,

תודה לצלמים על התמונות הנפלאות

רק דבר אחד לא הבנתי...למה נותנים לאנשים זרים לשבת על הרכבים :wink:

attachment.php?attachmentid=264326&d=1321044212

עדי גולדנברג 13399

פורסם

איזה תמונות לבביות! אני כחובב רכב! גאה בכם ומצדיע לכם בו שמנית על היכולת לשמר כילים כה מיוחדים!

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

לזכות אבי נוף יאמר שמותר לו לשבת על המרצדס

משקל נוצה

כנראה שהתמונה הזו הכניסה אופנה חדשה לתמונות

חסר ליונה לחשוב אפילו לשבת לי על הספיידר לצילום - היא תהפוך לקופסת קוקה קולה :lol:

ליאור - התמונות שלך מקסימות

פורסם

כי הם כה קלים שישיבתם על מכסה המנוע לא יזיז ולו מילימטר אחד לעומק - לכן מרשים להם מה עוד שהם כנראה קרובים בדרך כלשהי - למכונית

מצא משה

פורסם
לזכות אבי נוף יאמר שמותר לו לשבת על המרצדס

משקל נוצה

כנראה שהתמונה הזו הכניסה אופנה חדשה לתמונות

חסר ליונה לחשוב אפילו לשבת לי על הספיידר לצילום - היא תהפוך לקופסת קוקה קולה :lol:

ליאור - התמונות שלך מקסימות

אהלן ג'קלין,

ראיתי אותך היום (שבת) יושבת על האלפא. באמור ליונה - הוא יכול לשבת על המרצדס: שניהם לא יתרגשו..

פורסם

תודה צביקה על המחמאות

כמעט והסמקתי

התרשמתי מאוד מנאום הפתיחה ,וסקירת הרכבים המופלאה הרהוטה והמדוייקת, של קובי מילוא האחד והיחיד , אשר היסטורת הרכבים קלחה מפיו , כמו שטף מים שנפרץ מסכר, ללא הפסקה וללא בילבול, בצורה מדוייקת ומרשימה, ועל זה מגיע לו כל הכבוד !

אפילו ביקשתי ממנו רשות,להצטלם על רקע מכונית הMG שרכש לאחרונה.

רכשתי חברים חדשים, נפגשתי עם חברים וותיקים ומוכרים, ובראשם יו"ר המועדון נחום קדמיאל, המארח האחד והיחיד מר אבי אבי נוף, שכמו תמיד הוא חם לבבי ומחייך כל הזמן, צלמת המועדון שזכיתי בכבוד להכירה אישית , שלי (זקלין), שעשתה עלי רושם כביר, שהתוודתה בפני שהיא צילמה כ200 תמונות עד כה, וממעקב אחריה כמו תמיד התמונות מרשימות, ובאיכות מצויינת, ובלי לקפח שום רכב הנמצא ברחבה.

בהזדמנות זאת אני רוצה להודות לה, על שברוב חוצפתי, ביקשתי ממנה להצטלם למזכרת על רקע הרכב של קובי מילוא והיא עשתה זאת בחוך גדול ובהסכמה.

תודה לך שלי, האחת והיחידה.

תודה לכולם אני נהנתי ולמי שלא הגיע הוא יוכל רק להצטער, ולהתנחם בצפיית בתמוןנות של שלי(זקלין) וליאור.

בברכה

ולהתראות בהשקה הבאה.

צביקה

resized_DSC09374.jpg

• תוכן חדש...