Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, ככה השבוע הייתי בסוכניות של סקודה ורנו,

ועדיין לא הצלחתי להחליט ההתלבטות היא בין הרנו קליאו 1.2 ידנית לפאביה 1.4 ידנית.

הרכב אמור לשמש לסטודנט, 90 אחוז מהזמן אני נוסע לבד ברכב או עם עוד אדם אחד, ומעט מאוד פעמים הרכב מלא, 80 אחוז מהנסיעות הם עירוניות אבל בירושלים עם הרבה עליות,.

 

הרנו במבצע החל מ 1.11 למשך 11 ימים והיא עולה 67.5 בערך.

הפאביה עולה 74 (ההפרש במחיר הוא הפרש שלא מהווה עניין כל כך כרגע , משמע לא אכפת לי גם לקנות את הפאביה אם היא יותר טובה.)אבל זה מחיר אחרון יותר מזה זה כבר בעייתי יותר.

 

לרנו יש את היתרונות שלו (בערך 2000 פחות בביטוח) צריכת דלק טובה יותר לפי התגובות פה בפורום, יותר בטוחה יותר מאובזרת אבל מאוד בסיסית ברמת גימור בפנים(פער גדול...) יותר נוחה אבל רכב חלש יותר 3 צילנדרים מרעיש וכמובן הדימוי של רנו לרכב בעייתי. ולדעתי יותר יפה מבחוץ

 

והפאביה זה סקודה מותג טוב , שבעצם היתרונות היחידים שמצאתי בו זה הרמת בניה היותר איכותית , רמת פנים רכב גבוהה יותר, ויותר חזק.

 

היום אני נוהג עם פונטו ספייס 2006 עם 60 כוח סוס, וגם עוד 15 כוח סוס יעשו מבחינתי את ההבדל ככה שהרנו אמורה להספיק לי מבחינת כוח.

 

חשוב לציין שהרכב אמור ליהיות אצלי משהו כמו 3 שנים ואז אני יחליף אותו לרכב אחר.

 

אני אשמח לשמוע חוות דעת של אנשים שמחזיקים את 2 הרכבים האלו בדיוק(1.2tsi אוטומטית יש לחבר שלי ונהגתי וזה רכב חזק ונוח .... אבל אכפת לי מהרכב המדוייק...)

וגם השבוע אני אמור לבצע נסיעת מבחן על 2 הרכבים, למה לשים לב ומה לבדוק ב2 הרכבים כדי לעמוד על ההבדלים בניהם לדוגמא הבנתי שהרנו מעל 3.5 טורים מרעישה מאוד בפנים,

 

 

תודה רבה

פורסם

טוב אז ככה עשיתי היום נסיעת מבחן על הפאביה, האמת לא חידש לי כלום נהגתי על אחת כזו אוטומטית, אותה הרגשה בדיוק רכב מספיק חזק ומרגיש בריא וטוב, על הקליאו אין אופציה לפחות לא בשבועים הקרובים לעשות נסיעת מבחן.

 

יש למישהו עוד מידע או תובנות אולי מנסיעת מבחן שהוא עשה על הקליאו,?

תודה

×
×
  • תוכן חדש...