Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאיפל ועסקים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עובד על פתיחת אתר עסק וחשבתי לאפשר תשלום דרך PP. רציתי לשאול איך זה עובד עם מס הכנסה, אני צריך לדווח על כל קניה או שכל פעם שאני מושך את הכסף מהPP לחשבון בנק שלי אני צריך לדווח? איך זה מבחינת PP? אני פשוט פותח חשבון עיסקי משלב אותו למערכת וזהו? או שיש דברים שצריכים לעשות?

יש למישהו ניסיון עם זה?

תודה, רון. :-)

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

אני מציע שתשאל את פייפאל ישראל בנדון. להם כנראה יהיו תשובות יותר טובות מאשר פה בפורום.

יש גם כמה עסקים שעעובדים באי-ביי שמקורם בישראל, תוכל לשאול גם אותם, במידה ויענו לך.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אם הייתה לי תשובה טובה יותר- בכיף.

אני משתדל שלא לענות על מה שאינני יודע.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ממילא תזקק לשירותיו של רואה חשבון\יועץ מס. הוא ידריך אותך לגבי כל נושא הדיווחים לרשויות, ותוכל לשאול אותו גם שאלה זו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה גם מאוד תלוי בנפח העסקים שלך. לדעתי סליקה רגילה באשראי תשתלם לך יותר מפייפאל.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

מוציא חשבונית מס/קבלה , בחלק של התיקבולים רושם העברה בנקאית לחשבון פיפאל.

זה כמובן תלוי בסוג השירות/מוצר שאתה מוכר, אבל הדיווח עליהם עדיין מתבצע דרך חשבוניות שאתה מוציא.

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...