Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. אשמח אם תקדישו כמה דקות מזמנכם היקר כדי לעזור לי לפתור בעייה בלי להוציא סכום כסף נכבד.. :-)

לאחר חיפוש בפורום הבנתי שזו בעייה די נפוצה ב205 --> המנגנון של החלון החשמלי הקידמי נהרס ונפל החלון .

לאחר פירוק הדלת גיליתי שאיזה פין שמה באמצע נשבר.

לאחר תיקון "קומבינה" שלא החזיק הרבה זמן, נפל שוב החלון ורציתי להתייעץ עם המומחים פה, האם כדאי לחפש מנגנון ידני ולהחליף לבד ואם כן יש למישהו מושג היכן אני משיג כזה בזול, או לפנות לפחח/מוסכניק \יסדר לי את זה. ( עברתי לכפר סבא לפני שלושה חודשים אז תתחשבו ). כמובן שלגשת למוסך פיג'ו או מורשה פיג'ו אני לא ממש מתלהב כי זה בטוח יהיה יקר, ולא נראה לי שווה להשקיע באוטו ששווה כמה אלפים.

אשמח לעזרה או הכוונה לפחח/מוסכניק באיזור כפר סבא שיכול לסדר לי את זה בעלות סבירה.

תודה מראש למי שעוזר :wink:

הכביש הוא כמו בדיקת אק"ג אם זה קו ישר אתה מת -------------

פורסם

בטח אותו סוג תופסן שבגללו נופלים חלונות בדגמים רבים של VAG.. לך לזגג ותבקש ממנו שיתקין לך תופסן ממתכת שיחזיק לשנים רבות (מאחל לך שגם הפיז'ו תחזיק :)

פורסם

תודה רבה לרפי לין על ההכוונה והעזרה ! :-)

ממליץ על זגגות רכב רמי בכפר סבא רחוב יוחנן הסנדלר 8 בא"ת

שירות מהיר, מחיר מאוד סביר ואחריות לחצי שנה על התיקון..

שבוע טוב

הכביש הוא כמו בדיקת אק"ג אם זה קו ישר אתה מת -------------

• תוכן חדש...