Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לאחרונה בחיפושי נתקלתי ב 206 בת 4 עם קילומטרז' נמוך.

הבעיה היא עם תדפיס שקיבלתי מהמסוך בו הרכב מטופל ובו רשום כך:

חלפים:

שובר:

מנוע מאורר

כונס אויר

בסיס למגן קידמי

פיוז כתום גדול

עבודות מיוחדות:

פחחות

צבע

חשמל

עבודות חוץ:

שיפוץ מגן קידמי.

לי זה נשמע כמו רכב עם פגיעה משמעותית, אולי אפילו שילדה.:-(

לצערי הרכב נמצא במגרש טרייד אין ואין לי אפשרות לתחקר את הבעלים.

אשמח לחוות דעת מקצועית.

תודה.

פורסם

למה שרכב סחיר ומבוקש יגיע למגרש? על אחת כמה וכמה שיש לו קילומטרז' נמוך?

רובם המכריע של סוחרי הרכבים מחפשים פראיירים. משכנעים אותך שהמכה לא רצינית, שזה סה"כ קצה שילדה ולכן הם עדיין דורשים מחירון פלוס על הגרוטאה.

במקרה של ה 206XS שלא מאוד נדירה על כבישי ארצנו הייתי ממשיך לחפש. לפעמים זה לוקח זמן אבל בסוף היא מגיעה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אז מה? ושם אין קומבינות? מגרש זה מגרש וכלפי כל מגרש צריך לנקוט בגישת כבדהו וחשדהו.

אי אפשר לדעת מהנתונים שבידך מה הרכב עבר וזה מצריך חקירה רצינית יותר ובדיקה במכון מקצועי. על פניו זה לא נראה טוב וגם אם זה לא פוסל לחלוטין את הרכב זה צריך לבוא לידי ביטוי במחיר.

הוא שאמרתי, ה 206XS היא לא רכב נדיר ולא הייתי מתפשר על אחת שהיא בפחות ממצב מושלם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...