Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לרישום רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני פחות משנה אבי רשם את רכבו על שמי מכיוון שלא יכל בעצמו....

שאלתי היא האם במידה והרכב רשום על שמי בלבד מותר לי למכור אותו בעצמי? כלומר, ללא רשות אבי (שהרכב לא רשום על שמו אך הוא משתמש בו).

לשואלים למיניהם רבתי עם אבי והשאיר אותי בחוב לחברת פלאפון ולכן ע"מ לשלם את החוב עליי למכור את הרכב.

ניתן לציין שאני בן 20 וכשהרכב נרשם על שמי לא הייתי קטין.

פורסם

משפטית אתה הבעלים ומותר לך למכור את הרכב.

מוסרית - ממש לא.

לעניות דעתי - זה לא ישפר את יחסיך עם אביך - רק ההיפך - וחבל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מותר לך.

לגבי מוסר- זה גם לא מוסרי להשאיר את הבן שלך בגיל 20 עם חובות. ומי שרושם את הרכב שלו על שם בנו, כי על שמו הוא לא יכול... כנראה ששאלות מוסריות הן לא בראש מעייניו מלכתחילה.

תעשה מה שאתה צריך לעשות.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

איזה חוב יש לך לפלאפון, שצריך למכור את הרכב , אשר אביך משתמש בו, כדי לכסות אותו?

אתה מודע לזה שצריך גם להראות את הרכב למתעניינים, לנסוע איתו לבדיקה (אם לא במכון, אז לפחות במוסך)?

אולי כדאי להתחיל לעבוד, לפרוס את החוב לתשלומים (אפשרי בכל חברת סלולאר) ולסיים את הסיפור בלי מלחמת עולם נגד אביך.

ואולי הגיע הזמן להתבגר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...