Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי גולף דור 5 משנת 2008. הרכב הוא יד שנייה. לאחר חיפוש באתר לא מצאתי מענה לבעייה הבאה ואשמח להתייחסותכם: שמתי לב שמנגנון התראה כאשר הנהג אינו חגור לא עובד ולמעשה אין כל התרעה.... מי יודע מה הסיבה האפשרית לזה?

כמו כן (אין לי , אגב, מושג אם זה קשור) ניסיתי לקודד מפתח נוסף לאוטו ללא הצלחה. ניסיתי לבצע את הקידוד אצל שני מוסכים של צ'מפיון וגם אצל שני מנעולנים: אף אחד לא הצליח ובמוסכים אמרו לי שאני צריך להחליף מחשב קומפלט (לפחות 4000 שקל). אני מניח שהבעלים הראשון של הרכב ביטל איכשהוא את צפצוף החגורה אבל האם זה קשור לעניין קידוד????? והאם יש מצב שלא ניתן לקודד בכלל מפתח נוסף???

אודה להתייחסותכם

פורסם
ברשותי גולף דור 5 משנת 2008. הרכב הוא יד שנייה. לאחר חיפוש באתר לא מצאתי מענה לבעייה הבאה ואשמח להתייחסותכם: שמתי לב שמנגנון התראה כאשר הנהג אינו חגור לא עובד ולמעשה אין כל התרעה.... מי יודע מה הסיבה האפשרית לזה?

כמו כן (אין לי , אגב, מושג אם זה קשור) ניסיתי לקודד מפתח נוסף לאוטו ללא הצלחה. ניסיתי לבצע את הקידוד אצל שני מוסכים של צ'מפיון וגם אצל שני מנעולנים: אף אחד לא הצליח ובמוסכים אמרו לי שאני צריך להחליף מחשב קומפלט (לפחות 4000 שקל). אני מניח שהבעלים הראשון של הרכב ביטל איכשהוא את צפצוף החגורה אבל האם זה קשור לעניין קידוד????? והאם יש מצב שלא ניתן לקודד בכלל מפתח נוסף???

אודה להתייחסותכם

שלום,

אני מעוניין להבין משהו - שאלת במוסך מורשה יבואן מדוע זמזם התראה לחגורה אינו פועל כביכול ואמרו לך שיש תקלה?

כי אם כן זו כבר ממש בדיחה

ובלי קשר - אתה צריך לברך שחסכו ברכבים הללו את הפיצ'ר הכל-כך מעיק הזה.

• תוכן חדש...