Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם יש חברה שאי אפשר להמליץ עליה בשום צורה זה HP,

בכל הקשור לניידים, למדפסות, ובעצם לכל דבר אחר.

שומר נפשו ירחק.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם יש חברה שאי אפשר להמליץ עליה בשום צורה זה HP,

בכל הקשור לניידים, למדפסות, ובעצם לכל דבר אחר.

שומר נפשו ירחק.

פירוט יתקבל בברכה.

פורסם

אני צריך לספק פירוט?! הרגע סיפקת, בהודעה הקודמת שלך בשרשור הזה.:-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אני צריך לספק פירוט?! הרגע סיפקת, בהודעה הקודמת שלך בשרשור הזה.:-)

אשמח לדוגמאות נוספות כמובן :) וגם לגבי המדפסות.

בכל זאת יש כאלו שיגידו שקיבלתי נייד לימון :roll:

פורסם

קטלתם כאן את ה-HP מכל כיוון אפשרי :-o .

דווקא לפי WISEBUY ה-6150 קיבל ציון גבוה.

נראה ונשמע כמו מחשב חזק (וזול). יש למישהו מושג איזה דגם זה?

בסך הכל העסקה מפתה, אבל אני לא ממש רוצה לקנות דגם שלא קראתי ביקורות עליו.

פורסם

זה הדגם שאני המלצתי לך עליו עם מעבד הI7 במקום הI5, הנייד במקור מגיע עם 4GB זכרון מהיבואן ומוסיפים לו במעבדה עוד מקל זיכרון של 4GB (כך היה בדגמים האחרונים של ה8GB שמכרתי)

אני מוכר את הדגם הזה אצלי בחנות ב4.5K מחיר רגיל לצרכן כך שהנחת הקופון שלהם לא כל כך אמיתית, 5.3K זה ממש לא המחיר האמיתי, זה גם לא מתקרב למחיר לצרכן במחירון לצרכן של היבואן אבל תמיד מנפחים את המחירים כדי שיראה שווה יותר המבצע.

ישנם ביקורות על הדגמים הללו בעיקר באתרים באנגלית כיוון שאלו דגמים די חדשים.

יש משתמש כאן בפורום שרכש ממני את דגם הI5 הדומה לפני כשבועיים, אם הוא קורא הודעה זו הוא מוזמן להעלות את חות דעתו.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

HP מחשבים לא אמינים, מניסיון של המון חברים.

ומה קשור זיכרון ומעבד חברים? חשבתי שזה פורום של מביני עניין.

אני התכוונתי שסולידוורקס דורש כרטיס מסך חזק, תבדקו באתר שלהם לפני שאתם מדברים.

פורסם

מצטרף לאי המלצה על HP - אבל מסיבה אחרת.

אני בוחר מוצרים קודם כל לפי נותן השירות.

מחשבי HP מקבלים שירות מטלדור. אחרי הסאגה הארוכה שעברתי איתם, ל ע ו ל ם לא אקנה מחשב של אייסר, פקארד-בל, HP או כל חברה אחרת שנותן האחריות שלו הוא טלדור.

לעומת זאת, "מעבדות IBM" שהם נותני השירות ללנובו למשל (וגם סמסונג, וחלק מהאסוס), נתנו לי שירות טוב בהחלט. נראה שהמחשב הבא שלי יהיה מאחת החברות להן "מעבדות IBM" נותנים שירות.

:turn-l:
פורסם
קטלתם כאן את ה-HP מכל כיוון אפשרי :-o .

דווקא לפי WISEBUY ה-6150 קיבל ציון גבוה.

נראה ונשמע כמו מחשב חזק (וזול). יש למישהו מושג איזה דגם זה?

בסך הכל העסקה מפתה, אבל אני לא ממש רוצה לקנות דגם שלא קראתי ביקורות עליו.

פעם קניתי פלאפון בגלל ביקורת חיובית של WISBUY על פרמטר מסויים שהייתי צריך ברמה גבוהה, אבל בפועל זה היה על הפנים, ככה שלא יודע מי יושב שם ועושה את הביקורות, אבל קח אותם בעירבון מוגבל.

פורסם

תודה על התגובות.

אני לבסוף אקנה כנראה את המחשב הבא:

http://84.95.241.26/~kspltd/facebook/part_uin.php?uin=13835

זה אומנם חורג ב1000 ש"ח מהסכום המקסימלי שחשבתי שאני אשקיע, אבל לטווח הארוך הבנתי שזה כנראה משתלם (וגם הביקורות עליו בחו"ל טובות).

פורסם

בדיוק. אין דבר כזה "טווח ארוך".

לך תדע איזה מעבד יוציאו אינטל בעוד 3 שנים, יכול להיות שהוא יהפוך את המחשב הזה בבת-אחת לעגלה

(שלא לדבר על כך שאולי לא יהיו כוננים קשיחים רגילים בעוד 3 שנים).

תשמע, זה הכסף שלך, אני באופן אישי הייתי מוציא אלפייה פחות,

ומקבל מסך רגיל עם קצת פחות זיכרון וכונן קשיח קטן יותר.

בהתחייבות, אתה לא תרגיש בשום הבדל במהירות.

(לא שהייתי מתנגד למסך שהוא FULL HD, כן? אבל לדעתי אלה מותרות).

עוד משהו: בסכום כזה הייתי מצפה לגרסת professional של חלונות.

זה פותר מראש כל מיני בעיות עתידיות אם תפנה יותר לכיוון התוכנות של מיקרוסופט.

פורסם

יש דבר שלא עלה בשרשור - והוא נושא גודל המחשה.

האם המחשב יעמוד בקביעות על שולחן העבודה או שמא בכוונתך לקחת אותו ללימודים?

אם מדובר במחשב שיעמוד על שולחן מסך "15.6 יהיה מצויין. אם בכוונתך לקחת אותו על הגב - קנה מחשב "13.3. ההבדל במשקל (כ-1 ק"ג) ובחיי הסוללה משמעותי לטובת המחשב הקטן, גם אם הוא יותר יקר.

לגבי Solid Works - הבן שלי משתמש בגרסת סטודנטים. עד לפני כחצי שנה היה לו מחשב HP Pavillion DV3-1073cl - מחשב שהצטיין במקלדת ומסך נפלאים, אבל מעבד זוועתי (AMD ZM-82). הבעיה במחשב היא נטיה להתחממות וכתוצאה מכך רעש מאווררים בלתי נסבל, ובעיה נוספת היt מארז פלסטיק שלא עמד בתלאות תיק הגב. מבחינת הרצת Matlab ו-Solid Works - לא היתה בעיה לבצע את העבודות שנדרשו בטכניון, אם כי באיטיות מה. כיום יש לו מחשב מבוסס i5-460m (דגם ASUS U35J) והכל רץ היטב.

עניין נוסף שהוזכר הוא מערכת ההפעלה - בדוק במוסד\פקולטה בה אתה מתעתד ללמוד אם אתה זכאי לתוכנות מיקרוסופט. אם כן -תוכל להתקין חינם Win 7 Professional. במקרה כזה נסה לרכוש מחשב ללא מערכת הפעלה - עד לפני שנה-שנתיים היה די מקובל למכור מחשים ללא מערכת הפעלה או עם Free DOS, אני לא יודע מה המצב בשוק כיום, אבל עקרונית תוכל לחסוך כמה מאות ש"ח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...