Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני עם הרדיו המובנה של הפיג'ו 307, שנת 2002 והגיע זמנו ללכת!

אני מחפש רדיו דיסק במחיר של עד 850-900 שקלים, מה שחשוב לי שתהיה יציאה ל usb ושהיא תהיה איכותית ומהירה, כי אני מניח שזה יהיה מקור המוזיקה העיקרי שלי,

חשוב לי מאוד שתהיה תצוגה מפורטת ככל האפשר, אני אפרט: שהשם של השיר/ספריה לא יתגלגל לו על המסך אלא יוצג בקטן באופן קבוע, כלומר מכשיר עם מספר שורות טקסט, אני מקווה שהבנתם אותי.

פחות חשוב לי bluetooth.

ראיתי כמה דגמים בזאפ, אבל הבעיה העיקרית היא שכמעט אין שם חוות דעת

2 דגמים שאהבתי :

http://www.rde.co.il/Product.aspx?ProductID=2363

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=749360

אם מישהו מכיר את הדגמים הללו ויכול להמליץ או לא להמליץ, ובכלל אם מישהו מכיר מערכת דומה ויכול להמליץ עליה אשמח מאוד.

תודה!

פורסם

פיוניר 7150, 5250 או הסידרות החדשות 8 ו-9 עונים על הדרישות שלך

יש גם את הקלריון cz500 הוא מגיע עם BT בנוסף אבל התפעול שלו פחות נוח משל הפיוניר

A3

K04 Inside

פורסם

תודה על התגובה המהירה, אז אני מניח הפיוניר שהבאתי לינק אליו הוא טוב מספיק בשבילי. כי ה-7150 קצת חורג מהתקציב..

אז בטח ש-8 ו-9 יחרגו עוד יותר.

קראתי איפשהו שיש בעיה ידוע במכשירים של פיוניר בכל מה שנוגע לקריאת קבצים דרך USB, אמת או מישהו עם תקלה נקודתית?

פורסם

היו לי 6 מכשיר פיוניר ואף פעם לא היו לי בעיות 2 מתוכם היו עם Usb וגם כן לא היו לי בעיות. הוא קורא מהר את הקבצים ומאוד נוח לתפעול. תמתח ב100 שקל את התקציב ותקנה מכשיר חדש מהסידרה הגבוה

A3

K04 Inside

• תוכן חדש...