Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים וגמר חתימה טובה.

אז אתמול, כשעה לפני הצום סיימתי לשטוף את המכונית ויצאתי לכיוון הבית

אך בדרך, מבלי לשים לב עליתי על משהו שגרם לשני חורים דיי גדולים בצמיג

והג'אנט התעקם במקצת (מדובר בגלגל הקידמי הימני).

אז הרמתי את הקנגו על ג'ק והחלפתי גלגל רק שזה לא הסוף.

הגלגל הרזרבי הותקן אבל הוא נוסע ב''שמיניות'' וההגה פשוט רוטט.

השאלות שלי הן:

המסגרת של הג'אנט, שהתעקמה מעט, ניתנת לתיקון? (תמונות תוצגנה מחר).

הגלגל הרזרבי שהותקן נוסע ב''שמיניות'', מה זה אומר? שמשהו פנימי נפגע? איך ניתן לתקן?

אשמח לתשובות במהרה.

שבוע טוב.

שלומי.

פורסם

פותח האשכול, אם אתה אומר שעם גלגל חליפי יש שמיניות משמע יש עיוות בנאבה או בברגים המחזיקים את הגלגל, ובמצב זה אין ליסוע ברכב סכנה בטיחותית! יש לגרור את הרכב למוסך ולטפל בבעיה בדחיפות.

נ.ב גם ליד הבית שלי שעה לפני הצום הייתה תאונה רצינית אין נפגעים, אך נזק כבד נגרם לרכבים המתנגשים.

פורסם

לפני שאתה אוכל סרטים על כך שהתעקמה הנאבה, (שזה בהחלט אפשרי :cry:) שווה לבדוק אם הספר שהותקן לא הותקן עקום.

בחלקם יש פין הכוונה קטן שאמור להכנס לחור יעודי בגאנט, יתכן ופספסת אותו.

שווה לשחרר את הברגים, להרים את האוטו ולהדק אותם בשנית בצורה הנכונה - לסגור את כולם בלא הידוק ואז להדק בהצלבה.

גם סגירה לא נכונה עלולה להביא לגאנט שיושב עקום.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

מרוב לחץ, מהתאונה, מהנזק שאולי נגרם והצום שצריך להיכנס, הגלגל הרזרבי לא הותקן בהצלבה.

האם זו הסיבה לכך שהגלגל נוסע בשמיניות?

שלומי.

פורסם

אולי הג'אנט של הרזרבי בעצמו עקום?

לגבי התיקון, צריך לראות את המכה

הג'אנט שלי קיבל מכה, כנראה עדינה וברת תיקון, ומי שתיקן שאל קודם כל אם הוא נוסע בשמיניות.. אולי אם הוא נוסע ככה אי אפשר לתקן, אני לא ממש מבינה בזה עדיין

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

אם הנאבה התעקמה או המייסב התפרק אז יהיו לך רעידות קשות בבלימה, תגביה את הרכב, פרק את הגלגל ותרכיב אותו שוב בסדר הנכון ובדוק, יתכן גם שהספייר כמו שאמרו גם הוא עקום ולא ידעת על כך, תוכל לפנות לפנצ'ריה לבידקת הגלגל על המכונת איזון.

תוכל גם לפרק גלגל אחורי ולהעביר אותו לקדמי ולבדוק אם יש שינוי במצב.

פורסם
לפני שאתה אוכל סרטים על כך שהתעקמה הנאבה, (שזה בהחלט אפשרי :cry:) שווה לבדוק אם הספר שהותקן לא הותקן עקום.

בחלקם יש פין הכוונה קטן שאמור להכנס לחור יעודי בגאנט, יתכן ופספסת אותו.

שווה לשחרר את הברגים, להרים את האוטו ולהדק אותם בשנית בצורה הנכונה - לסגור את כולם בלא הידוק ואז להדק בהצלבה.

גם סגירה לא נכונה עלולה להביא לגאנט שיושב עקום.

שי

צדקת. הגלגל הרזרבי הותקן לא בהצלבה וזו הסיבה שהגלגל נסע בשמיניות.

בוצע איזון גלגלים והג'אנט שהתעקם קצת תוקן. הרכב חזר למסלול.

תודה רבה לעוזרים.

שלומי.

• תוכן חדש...