Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נגנבה מרצדס W123

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה בלילה בין חמישי לשישי (בחמישי בערב היא עדיין עמדה בחניה). מספר רישוי 888-769. צבע אדום. הייתה שייכת לפני כן לערן מ. -מהפורום(ניתן לראות תמונות שלה ). אם מישהו רואה או שומע, נא ליצור קשר.

תודה!

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

כדי שיוכלו לעזור לך ספר לנו היכן החניה? באיזה עיר כפר מושב?

יש תמונות? אל תשלח אותנו לחפש תמונות כי נתעייף. אנחנו רוצים לחפש את האוטו.

האם במקום הגניבה נשארו סימנים של הגנבים כמו חלון שבור זכוכית חלק מהאוטו?

כמה דלק היה בבמיכל הדלק? אם מעט חשב לאיזה תחנה היה הגנב נוסע. בתחנות יש מצלמות.

חפש גם בבמרחק שהדלק יספיק להגיע אליו.

האם יש מצלמותת אבטחה בשכונה שבה נגנב הרכב, מצלמות קיימות בבתים םרטיים, חנויות, פיצוציות, תחנות דלק. חפש את המצלמות כעת כדי שלא ימחק הזכרון מהן.

פרסם מודעה בעיתון עם תמונת הרכב!

שאל בני נוער בשכונה אם ראו או שמעו משהו.

שלמה דן גדרון

פורסם

חלון שבור או חלק מהאוטו- איך זה יעזור?

מצלמות בתחנת דלק- יראו לכל היותר את האוטו שנגנב, והגנב בטח לא ישתמש בכרטיס אשראי של עצמו.

פורסם

הרכב חנה בפ"ת, ברחוב. אבדוק לגבי המצלמות מחר, למרות שעפ"י אופי השכונה, קשה לי להאמין שיהיה משהו כזה. אין זכוכיות על הרצפה, לא בעיה לפתוח את הרכב (מי שמתמחה ,כמובן). היה כמחצית מיכל דלק מלא = 200 ק"מ, המון תחנות יש בטווח הזה.

הרכב כנראה הועבר לאזור אריאל , בגלל הקרבה היחסית.

לגבי התמונה, מי שנכנס להודעה שלי, יש למטה מודעת מכירה של ערן מ. (הרכב היה שלו לפניי). שם יש גם תמונה.

לצערי אין לי תמונה בהישג יד כרגע.

תודה לכולם.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

אני עובד באזור, בשטחים, אפתח עיניים למרות שהרכב כנראה כבר בצבע אחר או לחלקים (צר לי לומר זאת אבל הזריזות שלהם בפירוק זה משהו מיוחד!)

אגב רצוי מאוד שתרשום כאן מספר פלאפון!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
הרכב חנה בפ"ת, ברחוב. אבדוק לגבי המצלמות מחר, למרות שעפ"י אופי השכונה, קשה לי להאמין שיהיה משהו כזה. אין זכוכיות על הרצפה, לא בעיה לפתוח את הרכב (מי שמתמחה ,כמובן). היה כמחצית מיכל דלק מלא = 200 ק"מ, המון תחנות יש בטווח הזה.

הרכב כנראה הועבר לאזור אריאל , בגלל הקרבה היחסית.

לגבי התמונה, מי שנכנס להודעה שלי, יש למטה מודעת מכירה של ערן מ. (הרכב היה שלו לפניי). שם יש גם תמונה.

לצערי אין לי תמונה בהישג יד כרגע.

תודה לכולם.

איפה בפ"ת? באיזה רחוב??? :evil:

• תוכן חדש...