Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעש בתדר גבוה מאוד שלא נותן לי מנוח - עזרתכם במציאת המקור

shellcase
שימו לב! השרשור הזה בן 4786 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ערב טוב וחג שמח, לאחר שסוף סוף העברתי יותר מחצי יום בבית - מישהו כאן החליט לשגע אותי!

זה קורה כבר יותר משנה אבל מדי פעם מופיע רעש בתדר ממש גבוה, מאלה שהמבוגרים לא שומעים ^^

שפשוט גורם לי לסבל!

בהתחלה חשבתי שזה אתיופים עם מיקרוגל, אבל לדעתי זה מכשיר חשמלי כלשהו, כגון משאבת מים או בסגנון בגלל שהרעש בא והולך.

הבעיה שאני גר בבניין 3 קומות, ומעבר לחלון שלי ישנו עוד בניין כזה, ובכלל כל החניון מלמעטה הוא מעין כוך - כך שלאתר את מקום הרעש יהיה די קשה, האם יש כאן מישהו עם ראיון?

נ.ב.

בדיוק חזר הרעש, אבל חלש יותר - מסתבר שהוא בעוצמות משתנות.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הגיוני, חשבתי גם על זה - רק שקצת קשה לאתר אותו הודות לזה שיש לי פה מתחת לחלון איזה 20 מזגנים והד שמערבב את כולם... מחר אבצע תצפיות :)

תיבה טובה סטייל DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה צריך לוודא שאכן מדובר ברעש אמיתי ולא ברעש שמקורו בבעיה רפואית (טינטון, למשל). אם מבוגרים לא שומעים את הרעש תגרור אליך לחדר איזה בן דוד עולל, תחנוק אותו עד שיפסיק לצחוק ויגיד לך אם הוא שומע משהו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרעש אמיתי, כמו שאמרתי - זה לא האתיופים עם המיקרו :)

תיבה טובה סטייל DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא ניתן לבצע איבחון של רעשים דרך מסך המחשב ללא דוגמא. אנא צרף הקלטה של הרעש בכדי שמומחי הפורום יוכלו לעזור לך.

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נצל"ש-אצלי זה בדיוק הפוך. יש חדרים מסויימים שאני נכנס אליהם ופתאום אני שומע באס ממש נמוך, כמו המהום (כאילו מישהו משאיר סאב-וופר בלבד במשחק מחשב ומכבה את הרמקולים) שעובר לאחר כ10 שניות ולפעמים מכאיב לי מאוד באוזניים. זה קורה בעיקר בחדרים עם הד או מרחב גדול כגון חדרי מקלחות/שירותים.

אנשים אומרים שאני שומע קולות סכיזופרן, אני אומר ב"ה ששנינו בסדר :wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום.

חפש בסביבת הבית עמוד חשמל שמורכב עלו שנאי מתח גבוה

אם יש עמוד כזה זו הבעיה של השריקה המטריפה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה יכול להיות גם מטען של מחשב נייד שטוען אותו, או אפילו ספק כוח של מחשב נייח. גיליתי את זה בדרך הקשה-שמעתי שריקות גבוהות ליד המיטה שלנו כשישנתי וזה שיגע אותי. כשהסתכלתי ראיתי שהלפטופ נטען וכל פעם שהנורה הירוקה מהבהבת לטעינה, נשמע זמזום גבוה שכזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין CRT, אין לפטופ, אין איזה שנאי שאני יכול לחשוב עליו שזה מגיע ממנו, וגם בדקתי את כל השנאים בבית לדעתי.

הרעש נשמע חזק יותר בחדר שלי, אך מצד שני לי יש חלון גדול בחדר, נראה כאילו מגיע מהבניין השכן, מזגן בהחלט נשמע כנו אופציה הגיונית, אין כלכך מה להקליט פשוט צליל בתדר גבוה מאוד.

תיבה טובה סטייל DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם יש חניון תת-קרקעי, הם מאווררים בעזרת מפוח שעובד לפרקים. אולי זה הרעש שאתה שומע ?

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היה לנו גם כן רעש בתדר גבוהה שחירפן אותנו בקומה 7 וזה היה רק בסלון

בסופו של דבר התברר שזו מנורת נל׳ג של פנס רחוב

לפני שהן נשרפות הן עושות רעש ממש צורם, התהליך הזה יכול לקחת גם כמה חודשים ממתי שהן מתחילות עם הרעש עד שנשרפות לגמרי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקיי, אין חניון תת-קרקעי.

פנס רחוב לדעתי לא רלוונטי כי זה קורה גם בצהריים.

תיבה טובה סטייל DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...