Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקור הידע ה"אמין" שאתה שולח אותי אליו על מנת ללמוד, הוא פורום מקביל, אומנם בחו"ל, אומנם זה באנגלית, אבל זה לא הופך את זה לנכון יותר.

ולגבי ה"בדיקות" שהועלו לאותו פורום.

א. גם שמודדים עם אוסיליסקופ, זה לא אמור להיות במוזיקה, אלא ברצועות בדיקה יעודיות.

ב. גם שאתה מודד עיוות, זה כתלות בתדר.

ג.גם שכבר מצאת עיוות, יש שאלה באם הוא מזיק.

ד. גם אם מצאת עיוות, יש שאלה באם הוא בכלל שמיע?

אתה מזלזל באנשים אחרים בלי סיבה, אין לך כבוד לשום דבר שכותבים פה, אתה מתווכח סתם ובלי ביסוס בזמן שמביאים לך פה הוכחות, אנשים שבדקו את המכשירים שלהם בצורה מקצועית ומצאו שיש עיוות. אחרי שדייויד סתם לך את הפה והרגשת טמבל, אתה מנסה לחרטט עכשיו כדי להראות חכם ולנסות להציל את כבודך הפגוע, אז אל! כי כבודך במקומך, ידוע שאתה אדם עשיר ידע ואתה יודע המון על תחום הסאונד, אבל אין מה לעשות פשוט אי אפשר לדעת הכל.

א. כל מי שמספיק "חכם" כדי למדוד עם אוס' אני בטוח שגם בירר קצת לפני על איך לעשות את זה.

אל תשכח שיש שם אנשים עם מערכות שמוציאות 3-4-5KW בשקט, אז כל קליפינג הכי קטן יכול לעלות להם הרבה כסף בתיקונים לסאבים.

ב.אמרנו, כל מי שיש לו אוס' בדק טוב טוב לפני זה איך משתמשים בו. אותו הגיון כמו שלא תקנה מקרר כדי לאכסן שם ספרים.

ג.אין שאלה כזאת, כל עיוות מזיק. בד"כ הוא מזיק לסאונד יותר מאשר לאלמנט, אבל זה עדיין נחשב נזק. :wink:

ד.עיוות לא חייב להיות שמיע, אבל זה לא אומר שהוא לא שם ושהוא לא יכול לגרום נזק לאלמנט.

ד"א עכשיו חשבתי על זה, פותח השרשור, אמרת ששרפת אותם, אבל מה בדיוק קרה?

נשרף סליל או שהרמקול יצא משימוש בגלל over excursion? ז"א שהוא בעט כל כך חזק שהוא שלח את הממברנה לבקר את האח בדלת השניה, תרתי משמע.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

ה9855 מכשיר מעולה , אבל יש לו חסרון אחד שיכול להיות מטרד רציני למי שמשתמש בקרוס האקטיבי שלו.

בסלופים גבוהים 18/24 בקטעים מסויימים בשיר ניתן לשמוע בבירור את הרמקולים ״מפליצים״ , וזה לא היה ספציפית תקלה במכשיר שלי אלה בכל ה9855 וגם בדגם הR זה קיים, לי אישית זה הפריע והחלטתי להיפרד מהמכשיר.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

:roflmao::roflmao:

והם השאירו גם "ריח ניחוחות"? :lol:

לאחד מהחברים כאן גם נשרף סט של K2P ויש לו מכשיר פיוניר דווקא.לבוא ולהאשים מכשיר מסויים זו-איך נאמר בעדינות-הגזמה.

היטיבו החברים הנכבדים מעליי לציין את כל התשובות שכולן נכונות אבל יש המון דברים "פשוטים" שיכולים לחסל ביעף כל אלמנט שתרצו.חיבורים לא נכונים,הגברה מוגזמת ע'י מגבר חזק והגברתו יתר על מידה,שמיעה בווליום גבוה מאד לפרקי זמן ארוכים מדי ועוד ועוד.

מבלי לפגוע באף אחד,אני נוטה להסכים עם דיוויד במקרה ספציפי זה שראה ושמע במו עיניו ואוזניו את האבדון המתקרב לאלמנטים של פותח השרשור.לא יודע אם המכשיר מוציא או לא קליפינג אבל בהחלט "מוסיף" לחוסר ידענותו של פותח השרשור ואזהרתו של דיוויד שהסט הבא גם בדרך לעולם שכולו טוב-במקום.

ליאור

פורסם
אתה מזלזל באנשים אחרים בלי סיבה, אין לך כבוד לשום דבר שכותבים פה, אתה מתווכח סתם ובלי ביסוס בזמן שמביאים לך פה הוכחות, אנשים שבדקו את המכשירים שלהם בצורה מקצועית ומצאו שיש עיוות. אחרי שדייויד סתם לך את הפה והרגשת טמבל, אתה מנסה לחרטט עכשיו כדי להראות חכם ולנסות להציל את כבודך הפגוע, אז אל! כי כבודך במקומך, ידוע שאתה אדם עשיר ידע ואתה יודע המון על תחום הסאונד, אבל אין מה לעשות פשוט אי אפשר לדעת הכל.

א. כל מי שמספיק "חכם" כדי למדוד עם אוס' אני בטוח שגם בירר קצת לפני על איך לעשות את זה.

אל תשכח שיש שם אנשים עם מערכות שמוציאות 3-4-5KW בשקט, אז כל קליפינג הכי קטן יכול לעלות להם הרבה כסף בתיקונים לסאבים.

ב.אמרנו, כל מי שיש לו אוס' בדק טוב טוב לפני זה איך משתמשים בו. אותו הגיון כמו שלא תקנה מקרר כדי לאכסן שם ספרים.

ג.אין שאלה כזאת, כל עיוות מזיק. בד"כ הוא מזיק לסאונד יותר מאשר לאלמנט, אבל זה עדיין נחשב נזק. :wink:

ד.עיוות לא חייב להיות שמיע, אבל זה לא אומר שהוא לא שם ושהוא לא יכול לגרום נזק לאלמנט.

ד"א עכשיו חשבתי על זה, פותח השרשור, אמרת ששרפת אותם, אבל מה בדיוק קרה?

נשרף סליל או שהרמקול יצא משימוש בגלל over excursion? ז"א שהוא בעט כל כך חזק שהוא שלח את הממברנה לבקר את האח בדלת השניה, תרתי משמע.

תשמע, לקחת את זה לכיוון אחר לחלוטין וטעית בכתובת.

אף אחד לא מזלזל, ואין פה בכלל עניין של משחקי כבוד.

אני לא מסכים עם הקביעה החד משמעית של דיוויד, שמה ששרף את הסט זה 110% בגלל עיוות מהHU.

מצטער, בתאוריה ישנם הרבה דברים נכונים, אבל בשטח לא קורה.

זאת דעתי.

להזכירכם, אנחנו מדברים פה על סט קומפוננט בשימוש יומיומי ולא עם סאבים בתיבות מיוחדות בתחרות DB-DRUG.

אבל נניח לנושא כפי שהוא כי זה נסחף לפסים אישיים מיותרים ולא קשורים.

under construction..

פורסם

ה9855 וה9853 הם מכשירים מעולים - מנסיון של שנים על גבי שנים איתם בין אם מדובר במערכת שלי או אם מדובר במערכות של אנשים אחרים וכיוונתי אין ספור כאלו מערכות.

כך גם ניר.

יש בעיה ידועה לגבי סלופ 24 וכן - גם אצלי המידבאסים "הפליצו" כשהייתי על הסלופ הזה - מצד שני, אחד הדברים הכי מטופשים שאני יכול לחשוב עליהם זה לחסום מידבאסים בסלופ 24 :?

בסאב הבעיה הזו לא מתרחשת.

לגבי עיוות שמיע מהHU - אני מציע לפותח השרשיר לבדוק אם יש לו בעיה שכזו בHU שלו או לא ובמידה ויש - הוא יודע לאן לא כדאי לקחת את המערכת, יש לו גבולות באותו הרגע במידה והוא יגלה שם בעיה - אני מתקשה להאמין שזה הגורם הבודד והיחיד שישרוף לו את הרמקולים.

כמו שניר ציין - כשמגיעים לפני השטח, הנושא נהיה הרבה יותר מורכב.

הקלטה קטומה - לא יעזור כלום.

מגבר עם SNR גרוע וTHD גבוה.

חיווט לא תקין (התנגדות גבוהה מידי - רוויה בנסיון להגביר את הרמקולים)

וכו' וכו'

הדג מסריח מהראש אין ספק אבל עד כמה הראש באמת מסריח?

כשיודעים מה עושים - צריך הרבה מאוד בשביל לשרוף K2P - הם מהמידבאסים היותר אגרסיביים שיצא לי להכיר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
ה9855 מכשיר מעולה , אבל יש לו חסרון אחד שיכול להיות מטרד רציני למי שמשתמש בקרוס האקטיבי שלו.

בסלופים גבוהים 18/24 בקטעים מסויימים בשיר ניתן לשמוע בבירור את הרמקולים ״מפליצים״ , וזה לא היה ספציפית תקלה במכשיר שלי אלה בכל ה9855 וגם בדגם הR זה קיים, לי אישית זה הפריע והחלטתי להיפרד מהמכשיר.

קודם כל אני שרפתי אותם פשוט מסיבה אחת !!! OVER GAIN ברגע שהקרוס לא היה מכוון הם שברו את הדלת ואני פשוט לא הבנתי למה קרעתי אותם עד שנשרפו

לגבי מה שרשמת פה סגי , אתה ממש צודק זה הזוי לגמרי שבהגברה אקטיבית הרמקול פתאום מפליץ . הייתי בטוח זה אולי מהמגבר .! אבל זה לא תמיד קורה יש לזה את הזמן שלו שהוא מחליט להפליץ . אני מאוד מרוצה מאיכות הסאונד שלו

Hu: iPad 2 64gb 3G Signal Extractor no DAC (Toslink digital): cambridge audio ID100 @

Processor: Alpine H701 @ 3-amps: Zapco competition C2K-4.0X.P ,C2K-3.0XP,@

Component 3-way: Sinfoni S Mono Amp: Pantera one @ Sub: HX300D

• תוכן חדש...