Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לעשות פוליש עם מכונה זה דבר שדורש מיומנות, והנזק שאתה עלול לגרום לצבע הוא די גדול.

לכן לא הייתי מסתכן, ולמרות העבודה המרובה, הייתי עובד ידנית.

לעשות ווקס אין בעיה עם מכונה, כיוון שזו מריחת שכבת מגן, ולא הורדת שכבה קיימת.

בכל מקרה, נסה לעבוד עם רגש, אני מניח שכל אחד עם חוש טכני טוב יכול להבין מתי הוא

עושה נזק.

פורסם
לעשות פוליש עם מכונה זה דבר שדורש מיומנות, והנזק שאתה עלול לגרום לצבע הוא די גדול.

לכן לא הייתי מסתכן, ולמרות העבודה המרובה, הייתי עובד ידנית.

לעשות ווקס אין בעיה עם מכונה, כיוון שזו מריחת שכבת מגן, ולא הורדת שכבה קיימת.

בכל מקרה, נסה לעבוד עם רגש, אני מניח שכל אחד עם חוש טכני טוב יכול להבין מתי הוא

עושה נזק.

חברים:

1. לא מדללים פוליש. זוהי נוסחה מדוייקת.

2. שימוש במכונה - א. צריך פדים מתאימים ב. צריך שליטה בסל"ד! ג. מכונה אורביטלית(עושה שמיניות... לא מסתובבת סביב ציר קבוע) - 6000 סל"ד בלחץ עדין, מכונה רוטורית - 1500סל"ד בלחץ עדין

3. וקס- גם עם מכונה, שימוש בפד לא נכון יכול רק להזיק.

4. פדים - Cutting - להסרת שריטות SWRILS חזקות, POLISH - הברקה (מומלץ לאחר השלב הראשון), FINISHING עם זה תוכל למרוח וקס.

עבודה עם מכונה הינה אומנות ודורשת ניסיון מינימאלי והרבה רגש! המכונות הכי בטוחות (Dual Action Polisher,נקראות בעברית אקסצנטריות)לא נמכרות מכונות כאלה לתחום הדיטיילינג בארץ. רק בהזמנה מחו"ל. כל האקסצנטריות שיש בארץ מיועדות לנגרות(ההבדל בתחום סל"ד יותר גבוהה.

גאדג'טיסט,בלוגר, דיטיילר חובב, ובעיקר פרקציוניסט

פורסם

אהבתי את הסקירה על הורדת הסווירלים.

השתמשתי ב SWIRLX ידנית על הרכב, וראיתי אפקט טוב מאוד, בעיקר בהחזרת עומק הצבע והברק, אך לא כל ה SWIRLS נעלמו, ברור לי שעם מכונה זה היה נראה אחרת.

הפלסטלינה מוציא חומרים שננעצים בצבע, כשהפלסטלינה תולשת אותם החוצה נשארים מעין שקעים מיקרוסקופיים בצבע לכן חשוב לבצע ווקס כמו שצריך (ראה איור)

clay-graphic-wash.jpg

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...