Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי לדעת הכין נמצא שסתום ההתרחבות של המזגן באיביזה החדשה?

והאם ניתן להחליף אותו בקלות (בלי לפרק את כל הדשבורד)?

תודה לכולם.

פורסם

מצאתי את התשובה, הוא נמצא בדיוק איפה שהצינורות מהמזגן נכנסים בקיר האש.

ניתן להחליפו בקלות ללא פרוק של פנים הרכב, רק הורדה של פילטר האוויר.

פורסם

האמת זה לא בשבילי, שאל אותי בחור מרוסיה בפורום אודיו אחר.

המזגן שלו עושה רעש מוזר של "רוח" כאילו משהוא נוזל כזה, קשה להסביר.

במוסך אמרו לו שהם מחליפים לו שסתום התרחבות לפי האחריות, הוא שאל היכן זה כי הוא דאג שצריך לפרק את כל הדש בורד ויש לו שם ציוד מאוד יקר. (אודיו).

זה חלק ממערכת המזגן, לפי ההבנה שלי תפקידו לווסת את התרחבות הפראון או מה שלא ממלאים היום שם לגז מנוזל לתוך האלמנט שמקרר ברכב.

אתה יכול למצוא הסבר יותר מפורט בויקיפדיה EXPANSION VALVE.

פורסם

הצליל הזה גם נובע בדרך כלל מחוסר גז במערכת המיזוג, אבל אני מתאר לעצמי שכבר בדקו לו את זה ושללו שחסר גז

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מדובר בשסתום התפשטות ולא התרחבות.

מדובר בקרר R134A ולא R12 (פריאון).

שסתום התפשטות עלול להשמיע רעשים באופן פעלותו התקין אז אל תזדרז להכריז על החלק תקול.

חוסר קרר עלול גם להגביר את רעישה הלחישה/ שריקה של השסתום.

לצורך החלפתו צריך לרוקן את הקרר למכונת מחזור ולאחר החלפת החלק והאטמים שלו יהיה צורך בביצוע וואקום והחדרת קרר לפי משקל מדוייק - לא בדיוק העבודה שעושים על יד הבית.

• תוכן חדש...