Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים

יש לי סיאט לאון שנת 2010 עם שישה הילוכים ידנית ונפל לי המכסה של הידית הילוכים על המספרים של ההילוכים

החברה לא מוכנה להכיר בזה במסגרת האחריות כיוון שהחלק אבד.

מישהו יודע איפה אפשר להשיג כזה בלי לקנות את כל הידית מהחברה בעלות אסטרונומית של כמעט 3000 שח!

תודה מראש

לינוי

פורסם

אפשר לנסות בפירוקיות משום שנמכרו מספרים יפים מהלאון הנ"ל.

כמובן שניתן להשיג חדש מEBAY.

גם אם התקבלה תשובה שלילית לגבי החלפה, תמיד כדאי לכתוב מכתב רשמי לשרות הלקוחות.

אולי משהו יתעורר ויאשרו לך "לפנים משורת הדין" לרכוש רק את החלק שאבד ולא את כל הידית.

פשוט מגוחך.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

זה מה שאת צריכה:

http://www.ebay.de/itm/6-speed-Gear-shift-knob-gaitor-VW-Golf-Jetta-MK4-Bora-/180532489764?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2a08932e24#ht_2507wt_1163

4 ליש"ט עבור הידית

6 ליש"ט עבור משלוח לישראל.

כדאי להריץ google translate על הקישור, (התעצלתי) רק לוודא שאני לא טועה וזה מחיר התחלתי במכירה פומבית.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...