Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר אני מקבל את הרכב רציתי לדעת עם יש חיבור AUX מאחורה חלק אומרים כן חלק לא בפורום פה בכלל יש לכל שאלה דומה לזה 4 אחרות ... חיפשתי וחיפשתי ויצאתי רק מבולבל האם למאזדה 3 הדגם הראשון שנת 2008 ספיריט מנוע 2.0 יש חיבור AUX ובמידה ולא מה אני צריך לעשות .. וגם מישהו יודע על מוצר שלא עולה על 400 ש"ח שאפשר לעשות חיבור לאיפון ולשלוט מהכפתורים בהגה? תודה לעוזרים

פורסם

אני קניתי את זה:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270743397178&ssPageName=ADME:L:OC:MOTORS:1123

מאד מרוצה.

שמתי כרטיס של 8G סידרתי לי בתוכו 6 "דיסקים" עם 99 שירים כ"א, זה נשלט מההגה כמו צ'ינג'ר.

יש גם חיבור לנגנים (אני לא משתמש) אבל אז השליטה מההגה היא רק על ווליום.

כשחיפשתי את המצור הזה ברשת קראתי הרבה פוסטים שמתלוננים שאין מכשיר שמאפשר שליטה מההגה על אייפון.

מה שכן, היה עוד מוצר שאני לא זוכר איך קראו לו שהיה לו כניסת אייפוד "אמיתית".

זה יצא לך 250 ש' אחרי ה30 ומשהו שקל שEMS גו(נ)בים על עמילות מכס.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם
אני קניתי את זה:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270743397178&ssPageName=ADME:L:OC:MOTORS:1123

מאד מרוצה.

שמתי כרטיס של 8G סידרתי לי בתוכו 6 "דיסקים" עם 99 שירים כ"א, זה נשלט מההגה כמו צ'ינג'ר.

כשחיפשתי את המצור הזה ברשת קראתי הרבה פוסטים שמתלוננים שאין מכשיר שמאפשר שליטה מההגה על אייפון.

וואלה זה שאפשר לשלוט מההגה זה מצוין אין לזה חיבור AUX לחבר את האיפון במידה ויש צורך ? מקסימום ולא זה עדיין שווה מגיע לי התקנה של פלאפון דרך החברה יש איזה פאקים שצריך לדעת ? איטיות או משהו כזה?

פורסם
אני קניתי את זה:

מאד מרוצה.

הם לוקחים 30 דולר משלוח זה מטורף!

פורסם

וואלה.

כשאני קניתי המשלוח היה או חינם או פחות מ15$. (אני לא משלם סכומים כאלה על משלוח, ואתה צודק לגמרי שזה מופרז)

אני כבר לא זוכר. (מזמין המון שטויות כל הזמן:oops: )

חפש מכירה אחרת (למרות שכמה שזכור לי המוכר הזה היה ממש בסדר וזה גם הגיע מהר) אולי יש מישהו ששולח יותר בזול.

יש לזה חיבור 3.5MM ואפילו נותנים לך כבל לחבר ליציאת האוזניות של הנגן. זה מתחבר לכל נגן, אבל זה לא שולט מההגה על העברת שירים שנמצאים בנגן,.השליטה מהגה היא רק רק על שירים שנמצאים בכרטיס.

למרות המוצא הסיני יש לזה צליל די איכותי.

במיוחד אם הקבצים שלך איכותייים- 192KBPS ומעלה, הצליל ממש מפתיע לטובה (לא האמנתי שהמערכת האומללה של המאזדה יכולה להביא כזה צליל). הצלחתי לתקוע אותו פעם אחת (כשהעברתי 50 שירים קדימה במכה). שולחים יד, מוציאים ומכניסים את הכרטיס, ובא לציון גואל. (יש גם כפתור ריסט,מעולם לא נאלצתי ללחוץ עליו).

יש שם חיבור USB, אתה יכול לשים כל DOK/נגן MP3 שיש לו חיבור כזה, המכשיר יזהה אותו כדיסק ותוכל לשלוט עליו מההגה בצורה מלאה.

רק מה שיוחבר ליציאת הAUX שלו לא נשלט.

אם זה מתאים לך-יש עוד מליון מכירות באיביי למוצר הזה, נסה לחפש לך מוכר פחות חמדן על המשלוח.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• תוכן חדש...