Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עומר, ברור לי שזו לא מדיניות שלך, אבל נראה לי קצת מוגזם. כשאני רואה ג'נטים של GTI על גולף 1.6, אני אומר לעצמי: וואללה, נראה טוב. ולא כועס שהם הרכיבו כאלה...

מה יש לך תגיד לי, אתה לא יודע שאבארט זה מיוחד ונדיר, לא רואה ממטר את הGTI:-P

הכל בהומור:wink:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

זו שיטת שיווק מקובלת בסקטורים מסויימים, אבל ליישם אותה על מותג כמו אבארת' נראה לי קצת הגזמה ונראה לי שהיבואן רק יכול להפסיד מכך כסף (אפילו במותגי על כמו פרארי ולמבורגיני לא משתמשים בשיטת שיווק הזאת).

אבל כל אחד והשיקולים שלו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

גם לי זה נראה כמו הגזמה, אבל מצד שני הם כבר עברו את שלב ההגזמה כשתמחרו פיאט 500 695 ב-400 אלף ש"ח.

פורסם

זה מה שנקרא "חטא היוהרה"!

"רק מול מספרי שילדה "אעלק, אם זה לא היה פורום מכובד הייתי מסביר לסמל"ת לאן לדחוף את היחס המתנשא הזה ביחד עם רביעיית הג'אנטים!

(עומר,התגובה העצבנית הזאת לא מופנית חו"ח אישית אליך אלה לאהבל שקבע את המדיניות המגוחכת הזאת)

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני דווקא מאד תומך במדיניות סמל"ת בנושא הזה,האנשים שקונים אברט מחפשים את היחודיות שבו ומוכנים לשלם על כך סכום כסף שהיה מאפשר להם מכוניות עם יכולות ושימושיות גבוהה יותר אבל נראה כמו הרכב של השכן.

כלקוח כזה אני בטוח שלא הייתי רוצה לראות פונטו רגילה אם גאנטים או מדבקות עלק אברט ....כשקניתי בזמנו את הקופה שלי וכולם קנו גולף VR6 המראה המיוחד שאינו דומה לאף רכב היה אחד משיקולי הגבוהים.

ותחשבו על זה כל פעם שאתם חושבים על המראה של גולף GTI או דומה כי המחשבה הראשונה שעוברת לי בראש....עוד גולף עם גאנטים.......ולפעמים זה בדיוק ככה-גולף 1.6 עם גאנטים GTI.

פורסם

היבואן יכול לבחור בכל מדיניות שבא לו.

בעולם גלובלי ומתוקשר של היום - אנחנו הצרכנים יכולים לבחור בדרכים שעוקפות את היבואן.

לרוב זה גם יעלה הרבה פחות.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
אני דווקא מאד תומך במדיניות סמל"ת בנושא הזה,האנשים שקונים אברט מחפשים את היחודיות שבו ומוכנים לשלם על כך סכום כסף שהיה מאפשר להם מכוניות עם יכולות ושימושיות גבוהה יותר אבל נראה כמו הרכב של השכן.

כלקוח כזה אני בטוח שלא הייתי רוצה לראות פונטו רגילה אם גאנטים או מדבקות עלק אברט ....כשקניתי בזמנו את הקופה שלי וכולם קנו גולף VR6 המראה המיוחד שאינו דומה לאף רכב היה אחד משיקולי הגבוהים.

ותחשבו על זה כל פעם שאתם חושבים על המראה של גולף GTI או דומה כי המחשבה הראשונה שעוברת לי בראש....עוד גולף עם גאנטים.......ולפעמים זה בדיוק ככה-גולף 1.6 עם גאנטים GTI.

אתה מבין שהמשפט הראשון והשני שלך לא מתיישבים?

אם זה נראה כמו רכב של השכן (והרי זה ממש לא), אז היכן המראה הייחודי? מה גם ששימושיות באברט' היא כמובן ממנה והלאה...

לגבי המשפט השלישי - אני, כבעלים של GTI, לא מבין מה מפריע לך שאנשים שמים ג'נטים כאלה על גולף 1.6, אם זה עושה להם טוב. זה הרי בטוח נראה יותר טוב, וכולנו צריכים לתמוך בזה :-)

היבואן יכול לבחור בכל מדיניות שבא לו.

בעולם גלובלי ומתוקשר של היום - אנחנו הצרכנים יכולים לבחור בדרכים שעוקפות את היבואן.

לרוב זה גם יעלה הרבה פחות.

לא בטוח שהיבואן יכול לבחור בכל מדיניות שבא לו, אבל מצד שני אני לא רואה מישהו לוקח אותו לבית משפט בגלל זה (מה שכן, להגיש תלונה במשרד התחבורה זה יותר קל).

לגבי העולם הגלובאלי - כשמדובר על תחום "כבד" (מבחינת משקל או רגולציה), העולם כבר לא כזה קטן...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

עזבו את ה"ממבו-ג'מבו" השיווקי, מי שבאמת ירצה, יקנה אותם ישירות מסמל"ת, אם לא בטוב, אז בכח החוק כי ההצהרה הזאת שפורסמה פה, בנוסף לקשקושיות שלה, אין לה שום אחיזה חוקית במציאות.

אם אני בא אם הכסף, הוא יימכור לי בין אם מוצא חן בעניו ובין אם לא!

ואם לא ימכור, ימכור אחרי שבית המשפט יורה לו למכור.

מה הלאה, מרצדס לא מוכרים רכבים למי שאין לו מאסטרקארד פלטינום?

אתיופים לא נכנסים לבית הספר שלנו?

מרוקאים לא נכנסים למועדון הזה?

פורסם

תראה, עפ"י חוק היום על האימרה "ערב לחברים בלבד" בכניסה למועדון יש קנס של 100 אלף ש"ח אז אם סמל"ת רוצים לבדוק אם זה יכול לחול עליהם, תפאדאל!

פורסם

אפשר לחסוך את המלחמות - החישוקים של אבארט הם בד"כ עם חמישה ברגים ומרווח שונה לעומת אלו בעלי 4 ברגים שיש על הבראבו .

ככה שהם לא ממש מתאימים לא בטוח שהאופסט מתאים ואני מניח שהמחיר שסמלת תיתן לרביעיה יהיה מטורף בכל מקרה.

יש המון אופציות מדהימות של יצרני החישוקים ובבראבו ניתן לעלות גם ל18' בלי בעיה אז למרות שהחישוקים של אבארט מדהימים { אני מודה שגם אני חשקתי בהם } יש המון אופציות אפטר מרקט אחרות.

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

גם אני נגד הפלצנות הזאתי. וזו אכן פלצנות. זו סה"כ פיאט.

נחמד לראות מדי פעם אנשים שבאמת משקיעים על מנת להיות יחודיים וקונים משהו איכותי ומקורי. אני מאמין שלראות ג'אנטים כאלו על רכבי פיאט שונים יהיה הרבה יותר נחמד מאשר לראות את אותו הרכב נוסע על ג'אנטים סיניים מכוערים(שזה לצערי המצב בארץ לרוב)

כמו שנאמר פה - ג'אנט של GTI מקנה לגולף רגילה מראה הרבה יותר טוב ואני תומך ברכישת מוצרי מקור(שלא מתיימרים להיות משהו אחר כמו אלה ששים תג AMG על רכבים שהם לא)

פורסם

טוב בוא נירגע ונחזור למציאות, עם כל הכבוד לבעלי הפונטו והבראבו, כנראה שהמחיר של הג'אנטים האלה עולה כמו כמה בראבואים ביחד אז אין טעם להתלהם, הרי אף אחד לא באמת יקנה מסמל''ת ג'אנטים כאלו.

וכן בנוגע לקטע המעפן הזה של הייחודיות, צאו מהסרט שלכם שם, זאת סך הכל פיאט 500 או פונטו עם מדבקות ושם מפוצץ.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...