Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שחריקו, אמסטף שממסטף עזוב אותך משטויות.

מתי עושים כבוד לאחינו היקר רצאבי הה?

שנחכה עד לתימניאדה או שנפתח לו שולחן כבר בפסטיגאת הקרוב?

קובנה עשר צול, חצי ק"מ ג'חנון וארבע גלון חילבה 98 אוקטן - עלי.

הלחוח עליך - תתחיל לחורר כבר עכשיו.

סגרנו יא מורי?

יאללה ,לחוח עלי,מביא גם סחוג מירוצים.

האמת אני מנסה להשיג אותו להגיד לו כל הכבוד.

סוף סוף מישהוא מציל את כבודינו,אחרי הבושות של מרגול.

בשם חישגוזית תגידו כבר מה אתם סחים ?!? :puzzled:

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

גרשון אני לא מבין הרבה תימנית אבל ממה שהבנתי מדובר על צורה של נתינת כבוד לאדם המכונה "רצאבי" שהוסיף לכבוד העדה התימנית ע"י תמיכה בחוק לאחר בושות שספק אישה ספק גבר המכונה "מרגול" גרמ/ה לכבוד העדה וכל שאר התמליל מאכלים שיגרמו לך לצעוק ה-ס-י-ל-ו בסגנון של פארוק ברגע שתתישב על האסלה.

פורסם
גרשון אני לא מבין הרבה תימנית אבל ממה שהבנתי מדובר על צורה של נתינת כבוד לאדם המכונה "רצאבי" שהוסיף לכבוד העדה התימנית ע"י תמיכה בחוק לאחר בושות שספק אישה ספק גבר המכונה "מרגול" גרמ/ה לכבוד העדה וכל שאר התמליל מאכלים שיגרמו לך לצעוק ה-ס-י-ל-ו בסגנון של פארוק ברגע שתתישב על האסלה.

:D:D:D

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

נאה נאה,אני רואה שיש דובר תימנית בפורום :lol::lol::lol:

פורסם

אני מודה לך ידידי, וממנה אותך בהזדמנות ומעמד חגיגיים אלו למתרגם הרשמי של שפות המזרח של פורום פול-גז. עלה והצלח בתפקידך החדש ותודה לך על ההסבר !

:mm_yeah:

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

נאה נאה,אני רואה שיש דובר תימנית בפורום :lol::lol::lol:

:lol::lol::lol: + :lol:

יפה תירג'מת יא ריבי...

או כמו שדודה רומיה היתה אומרת באמצע הג'עלה:

"מא הוא מיסגסג ומידזדז האדה מז'נון זרירא? ראעי, אוסקוט לפני שתקבל גאפסה"

בג??ל?ב??ה כבר ביקרת?

www.gleba.co.il

• תוכן חדש...