Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

התחדשתי במכונה לקיצוץ זקן שהזמנתי מאיביי, והמטען שהגיע איתה הוא שנאי שמתאים לשקע אמריקאי.

INPUT 120VAC

OUTPUT 3.6VDC 100mA

השאלה שלי אם אני אקנה מתאם לארץ , ואלביש אותו על השנאי הקיים זה לא יהרוס את המכונה?

או שיש צורך בקניית שנאי חדש שמתאים לארץ עם אותם מתחים מתאימים?

פורסם

זה כן יהרוס את המכונה ואת השנאי.

אלא אם רשום על השנאי שהגיע עם מכונת התספורת INPUT 240-120V

במקרה זה אין בעיה להשתמש במתאם שעולה 87 סנט.

פורסם

Derish, דווקא במכונות גילוח נפוצים מחברים לא סטנדרטיים, במקרה זה עדיף שנאי 220:110.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מציע לך לגשת לחנות אלקטרוניקה, ולרכוש שנאי אחר כמו שהמליצו לך מקודם,

תקח איתך את המכונה ותוודא שאחד מהחיבורים של השנאי, אכן נכנס כמו שצריך למכונה, אם לא, אז תמיד אפשר לחתוך את הקצה של השנאי המקורי ולחבר לשנאי שתקנה,

רק תוודא שהקוטביות של השנאי מתאימה למכונה , כלומר אם ה + הוא החלק הפנימי של התקע, או החיצוני, תסתכל בשנאי המקורי מה הקוטביות, זה חשוב , כדי שלא תשרוף את המכונה.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

יש מכונות גילוח (לפחות של בראון) שבהן ספק הכוח בנוי בתוך בתקע ויש חיבור מיוחד למכונה. במקרים אלה הפתרון הוא רק רכישת שנאי.

הרעיון של ספק כוח סטנדרטי אנו מתאים למכונה נטענת כיון שבחלק מהמקרים בקר הטעינה מובנה במטען, וללא הבקר או שהסוללה לא תטען כלל או שהטעינה תהיה בלתי מבוקרת ועלולה לגרום התחממות ואף התפוצצות הסוללה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...