Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיסאות בפיג'ו 106 XSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיג'ו 106 3 דלתות. שתי הכיסאות נהרסו לי, אי אפשר להזיז אותם על המסילה קדימה ואחורה, ואי אפשר לקפל אותם כדי שיהיה אפשר לעבור אחורה.

השאלה שלי היא כזו, איפה אני יכול לתקן את זה? יש מקום שמתעסק רק בדברים האלה? וכמה זה יכול לעלות בערך?

אני גר באיזור אשקלון,תודה רבה.

פורסם
זה לא חייב להיות באיזור אשקלון מצידי גם בחיפה

איך הכל נהרס?

זה קרה בגלל משהו?

ככה קנית את הרכב?

אתה יודע שצריך להחליף אותם? ולא יצא איזה קפיץ או משהו?

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם
אני לא יודע איך בודקים בגלל זה אני רוצה ללכת למקום שמבינים בזה

אני חושב שכל מוסך יכול להציץ בזה

או אם אתה מבין בזה קצת כנס לסרוויס בוקס של פיגו:

http://public.servicebox.peugeot.com/pages/login_hors_eu.jsp

ותראה איך זה אמור להיות מחובר ואם חסר משהו

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

• תוכן חדש...