Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אשמח לקבל את חוות דעתכם המקצועית ולהיעזר בהתלבטות הבאה:

1. סוזוקי ליאנה 2008 4 דלתות. 125,000 ק"מ.

2. פורד פוקוס 2008. 95,000 ק"מ.

3. קיה ריו 2009. 72,000 ק"מ.

כל הרכבים מליסינג. טווח המחירים סביב ה50,000 ש"ח כאשר הליאנה הכי זולה והריו הכי יקרה.

הרכב מיועד להיות רכב יחיד במשפחה (4 נפשות, 2 תינוקות) שנוסעת בממוצע כ10,000 ק"מ בשנה.

כמו כן התלבטנו גם לגבי הC4 והמגאן (2008 שתיהן).

תודה!

יגאל

פורסם

שלושת הרכבים טובים ויש להם יתרונות, אבל לדעתי הפוקוס היא המומלצת ביותר. מדובר במשפחתית שנותנת שילוב טוב בין עלויות אחזקה נמוכות, מרווח פנים, עיצוב איכותי לתא הנוסעים ובטיחות.

פורסם
שלושת הרכבים טובים ויש להם יתרונות, אבל לדעתי הפוקוס היא המומלצת ביותר. מדובר במשפחתית שנותנת שילוב טוב בין עלויות אחזקה נמוכות, מרווח פנים, עיצוב איכותי לתא הנוסעים ובטיחות.

עלויות אחזקה נמוכות??? אתה מדבר על פוקוס?? הרכב הזה שותה דלק כמו פועל רומני, החלפת ברקסים (במיוחד קידמיים) תכופות, רכב "כבד" מאוד על הכביש.

יגאל - שומר נפשו ירחק! לא ידעתי איך להיפטר מהצרה הזו שנקראת פוקוס.

למרות שאני לא חסיד של סיטרואן (למרות שהיו לי כמה בעבר) מבין כל האפשרויות שציינת לך על הC4 הוא הרבה יותר מתקדם מהליאנה או מהריו. על מגאן בכלל לא נדבר, תעשה חיפוש מהיר עליה בשביל להבין שלא כדאי לך להתקרב.

בהצלחה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

לגבי ההתלבטות בין ליאנה ופוקוס, יצא לי לנהוג בשתיהן, ואני חייב להודות שהפוקוס הרבה יותר מפנקת(איכות חומרים) ונעימה (איכות נסיעה, שיכוך מהמורות וכו) שלא לדבר על המראה החיצוני העדיף (לטעמי)

לגבי עוצמת המנוע, הפוקוס אכן מרגישה קצת חלשה, כך שאם אתה חובב מהירות, צפוייה לך אכזבה.

לגבי קיה ריו, שמעתי דברים טובים עליה, אך מעולם לא נסעתי ברכב הזה, ולכן לא יכול להגיד לגביו דבר.

פורסם

בדוק את ההתאמה מבחינת הגודל. אני חושש שתגלה שהריו קצת קטנה לצרכיך.

מנסיון עם ליאנה - אמינה ומרווחת, מצטיינת בתא מטען פונקציונאלי עם פתח גדול, אבל התגובה שלה ללחיצה על הדוושה די איטית (וזה לא שחסר לה כוח - היא מתמודדת יפה מאד עם העליות של חיפה). מבחינת צריכת דלק - לא החסכונית ביותר. העניין הוא שהוצע לך רכב עם קילומטראז' גבוה, נס לחפש משהו קצת פחות שחוק.

לגבי C4 - דומני שתא המטען שלה יחסית קטן, והחבר היחיד שלי שנוהג בכזו סובל מביקורים יחסית תכופים ויקרים במוסך - אבל מדובר באקזמפלר בודד, והבחור הוא חסר מזל כרוני בנושא רכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...