Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבוקר סיפר הזמר בראיון לגל"צ על רגעי החרדה: "יצאתי מתחנת הדלק ופתאום ראיתי ארבע נקודות אור באות לכיווני. התחלתי לרוץ עם נעלי בית כמו מטורף על אבנים, על ברזלים. ניסיתי לצאת מהרדיוס".

"כשהסתכלתי אחורה", המשיך לתאר, "קלטתי עוד שני פסים של טילים. התחלתי לחשוב שזה בא אלי. תוך כדי שאני מסתכל אחורה נכנסתי בעמוד".

http://www.nrg.co.il/online/47/ART2/273/295.html?hp=47&cat=309&loc=59

אין מילים בפי.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רק אני שואל למה הוא היה בתחנת דלק עם נעלי בית?

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

לפני שאתם מסתלבטים אתם יודעים בכלל מהי חרדה שנובעת ממתקפת טילים?

אל תהיו גיבורים גדולים בדיבורים , במיוחד שאין לכם מושג איך תגיבו ברגע שזה יהיה קרוב אליכם...

אלו היו ה-2 שניות שלי

פורסם

אל תהיו גיבורים גדולים בדיבורים , במיוחד שאין לכם מושג איך תגיבו ברגע שזה יהיה קרוב אליכם...

אלו היו ה-2 שניות שלי

אם מה שהיה בחיפה בזמן לבנון השניה דומה איכשהו למה שקורה כרגע בדרום מבחינת הפצצות, אז הרשה לי להסתלבט על הטמבל הזה שנתקע בעמוד.

פורסם

גם אני חשבתי שאין מה לעשות סיפור, הסיכוי שתיפול עלי איזה רקטה כל כך קטן שלא שווה התייחסות.

ואז בלבנון II נפל לי גראד קילומטר מהבית. והבית כל כך רעד שברחתי לחדר מדרגות כמו ילד טוב.

אם היה רודף אחרי קסאם, ועוד ליד תחנת דלק, הייתי שמח להכנס בעמוד.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

STEP, זה לא דומה לא בכמות ולא בזמן ההתרעה.

יצא לי לחוות בעופרת יצוקה כמה טילים כשהייתי בחוץ ולי אין את הפריבילגיה של להספיק לרדת מהאוטו ולמצוא מחסה כי אני לא יכול לרוץ וגם לא להשטתח על הריצפה וזו לא חוויה סימפטית (לא סוף העולם ולא נלחצתי מזה יותר מידי כי אני רגיל לזה מימי הבופור שהיינו חוטפים בלי סוף).

מה שפעם קרע אותי מצחוק זה נהג אחר ששמע את האזעקה, ירד מהאוטו, שם אפוד זוהר ונשכב באמצע הכביש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אביתר , אני גר באשדוד , וכשיש אזעקה אני לא מסתכל לשמיים , אלא סוגר את החלון ויושב בממ"ד.

יתרה מזאת , ביום ראשון בשעה 9 ו20 בערך הייתה אזעקה באשדוד , בדיוק חציתי כביש שמוביל לפארק , לקח לי כמה שניות לקלוט , אבל ישר התחלתי לרוץ לכיוון בניין , יום חמישי שעבר סיירתי ברכבת אשקלון (מטענים , ליד התחנה) , וב6 ומשהו הייתה אזעקה , ורצתי ישר לממ"ד.

יום שישי לאחר מכן התחלתי לעבוד עם הרכב סיור , איך שיצאתי מהחניה ב6 בערב נשמעה אזעקה , ושוב רצתי הפעם לא לממ"ד אלא התחבאתי מאחורי פח שצמוד לפינה של 2 קירות , באף אחת מהפעמים הללו , לא הסתכלתי לשמיים , לא הוצאתי פלאפון לצלם , ולא רצתי עם הראש לשמיים , רצתי קדימה , ולא נתקעתי בשום דבר ולא נפלתי , אז כן , הרשה לנו לגחך ולהסתלבט על המטומטם הזה שלא רק שעשה מעצמו צחוק , הוא גם מספר על זה ברדיו.

חוץ מזה , הוא ראפר קשוח לא? הוא גדל בשכונה בבאר שבע , אז למה שיכנס לפאניקה?.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אין ספק שהוא מטומטם אבל עדיין מותר לו לפחד.

ובפעם הבאה עשה לעצמך טובה ואל תתחבא בין פח לקיר. אתה עלול למצוא את עצמך בצורת כתם אדום על הקיר אם מהדף נפילה קרובה הפח יחליט לזוז (בגלל שטח הפנים הגדול שלו הוא כמו מפרש וקולט את ההדף).

כשיש זמן קצר ואנשים לא מתורגלים ולא חושבים מראש מה לעשות בכל מיני סיטואציות אנשים עושים גם שטויות כמו שהוא עשה. חבל רק שאף אחד לא צילם אותו מצלם תוך כדי ריצה ונכנס בעמוד ועוד עם נעלי בית של ערס.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני לא אומר שזה לא מצחיק שהוא נכנס בעמוד

דיברתי על זה שבמצב של חרדות, אתם לא מבינים מה עובר על הבנאדם, לא נעים בכלל

אז אני לא צריך להרשות לכם להסתלבט, רק לשים לב על מה :)

או שאני לא הבנתי את המטרה של השרשור ואז קבלו את התנצלותי.

פורסם

אביתר, אני מאמין שנושא השרשור הוא פחות הפחד מגראדים, אלא יותר חוכמתו של כוכב הילדים אלון דה לוקו.

פורסם

אלו היו ה-2 שניות שלי

כן.

מכיר מקרוב מאוד.

קטיושות,פצמ"רים ועוד כל מיני חפצים מעופפים למיניהם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...