Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יתחיל בכך שאני לפני כשבועיים השתחררתי מהצבא, בכל מהלך שהותי בצבא(3 שנים, קרבי) לא נסעתי ברכב שברשותי.

אחרי מחשבות רבות הגעתי למסקנה שאין לי צורך ברכב ואני מעוניין למכור אותו.

נסעתי להיפגש עם בנאדם שהיה מעוניין, אך בדרך עצרו אותי לבדיקה שגרתית ומצאו שאין ברשותי ביטוח וטסט שנתיים וזומנתי לדין.

אני יודע שזה לא בסדר ואסור אבל בכל זאת יש דרך כלשהי להפוך את זה ליותר נעים ולא להיגרר לפסילות ושלילות??

פורסם

עו"ד דחוף

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אחרי שלוש שנים, כשסוף סוף השתחררת ויש לך זמן להנות מהרכב ולעבוד כדי להחזיקו- רק אז נזכרת למכור?

:shock:

בהצלחה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

ראו שאין טסט לרכב כבר שנתיים וביקשו גם לראות את הביטוח...

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
יש דרך כלשהי להפוך את זה ליותר נעים ולא להיגרר לפסילות ושלילות??

אתה דוקא נמצא בחלק היותר נעים של הארוע - במקסימום תקבל שלילה.

בדיוק כפי שהתמזל מזלך ושוטר "נפל" עליך, באותה מידה היה יכול ליפול עליך הולך רגל ואז היית מבין מה נעים ומה לא. אני כבר לא מדבר על הכסף שהיית עלול לשלם כל חייך כפיצויים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...