Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה שתפסו אותך, השמש מסנוורת את השוטרים? הרי השמש בכיוון שקיעה ואם הם עם הפנים למערב, השמש על הפנים שלהם ויתכן סינוור.

אני היתי הולך לשם עם מצלמת וידאו, מצלם מתוך הרכב בנסיעה של 90 קמ"ש תוך כדי נסיעה (שמישהו ינהג ואתה תצלם) שעד לרגע המפגש שלך עם מקום המסתור, אתה לא יכול לראות את השוטרים, ואחרי זה לעמוד במקום המסתור שלהם עם הרכב ולצלם בוידאו מתוך הרכב ולראות בוידאו ששדה הראיה של השוטרים לא טוב מספיק כדי לקבוע אם דיבר ואם אם לא.

כמובן שאת הצילומים האלה לעשות בדיוק באותה השעה בה נתפסת כי למזג אויר יש השפעה (שמש מסנוורת, תאורה ירודה וכ"ו)

ועל זה לצרף את עניין המהירות רדיפה אחריך וכ"ו

עכשיו תסביר לי את המשפט הבא "במהלך פעילות אכיפה כאשר אני בניידת כחול לבן במצב סטטי במפרץ בק"מ 158 כשפני הניידת לכיוון כביש 25 ואני יושבת במושב הנוסע מקדימה ואמיר יושב לצידי במושב הנהג."

הניידת היתה על כביש 25 או שיצאה מכביש אחר? זה לא ברור ממש אם הם ארבו לך בהשתלבות מכביש אחר או על כביש 25 עצמו באיזה מפרץ.

ומה זה ק"מ 158? מאיפה נמדדו אותם 158 ק"מ, מהצד של עזה או מהצד השני? בויקיפדיה כתוב שאורך הכביש בכלל 118 ק"מ...

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
...פלט שיחות לא יעזור כי אתה לא נאשם שדיברת אלא שהחזקת את המכשיר...

הוא נאשם בכך שהחזיק את הטלפון ליד האוזן. איזו סיבה יש לבנאדם להחזיק טלפון ליד האוזן ולא לדבר בו? היה לו קר באוזן והוא מחמם אותה מהקרינה? תהיה רציני.

לפותח השרשור, מדובר פה על מקרה קלאסי של מילה שלך נגד מילה של השוטר. פלט שיחות אולי יעזור לך אבל יש סיכוי מאוד קטן.

לדעתי אתה צריך להאחז בעובדה שקשה עד בלתי אפשרי לראות בבירור אם אכן החזקת את הטלפון או לא בשבריר שניה שבו חלפת על פני הניידת ולנסות לערער את דברי השוטרת כפי שהם רשומים בדוח. (קשר עין, מהירות נסיעה, כיוון נסיעה אל מול מיקום הניידת בזמן ה"תפיסה" (אולי הניידת הייתה לכיוון השמש) והעובדה שאין שום סיכוי שלקח להם 500 מטר לזהות, "לצאת למרדף" ולעצור אותך)

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
ומה זה ק"מ 158? מאיפה נמדדו אותם 158 ק"מ, מהצד של עזה או מהצד השני? בויקיפדיה כתוב שאורך הכביש בכלל 118 ק"מ...

אאוץ'! :twisted:

מדדתי עכשיו את הכביש באמצעות אתר מפה, שם הוא בכלל מסתכם ב-113 ק"מ.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
כנראה שהם עמדו באחד מהכבישים שמצטלבים עם כביש 25 (90,60,80..) בכיוון כביש 25.

זה לא צויין, שוב השוטרים התרשלו בעבודתם.

ואיזה כביש קיים (שמצטלב עם כביש 25) שאורכו הוא לפחות 158 ק"מ אולי חוץ מכביש 40

יש לא מעט חורים במה שכתבה השוטרת ומספיק מקומות שאפשר להעמיד בספק את מה שהיא כתבה.

in the face

with a chair

פורסם

להלן מה שנכתב בדו"ח:

במהלך פעילות אכיפה כאשר אני בניידת כחול לבן במצב סטטי במפרץ בק"מ 158 כשפני הניידת לכיוון כביש 25

.

היכן בדיוק כתוב שהניידת עמדה בניצב לכביש? :roll:

באדום

הוא נאשם בכך שהחזיק את הטלפון ליד האוזן. איזו סיבה יש לבנאדם להחזיק טלפון ליד האוזן ולא לדבר בו? היה לו קר באוזן והוא מחמם אותה מהקרינה? תהיה רציני.

בבית המשפט השאלה שלך היא לא עניינית. למרות שהיא לא עניינית, אם תעלה אותה בבית המשפט, אם אני התובע, אני טוען שהוא שומע שיחה שהוא הקליט לפני זה בינו לבין מישהוא אחר ובאותה שניה הפסדת את התיק.

שימוש אסור לא מחייב שיחה נכנסת או יוצאת.

את עניין הק"מ כדאי לבדוק יותר בפרוטרוט כי אם תצמח מהיכן שהוא הישועה, נראה לי שמשם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אוקיי, אז לצורך העניין אני אזרום איתך ואקבל את זה שאם נכתב שחזית הניידת פונה אל כביש 25, משמעות הדבר היא שהניידת היתה בניצב לכביש (למרות שהייתי מצפה שייכתב בדו"ח שחור על גבי לבן שהרכב חנה בניצב לכביש ולא ברמזים). עדיין, איננו יודעים האם היא עמדה מצדו הצפוני של הכביש או מצדו הדרומי. כמו"כ, בשום מקום גם לא נכתב האם פותח השרשור הגיע ממזרח או ממערב. עכשיו תוסיף לכל זה גם את הסיפור עם הק"מ ה-158 המסתורי.

אני לא חושב שזה יהיה מוגזם לומר שאפשר לרקוח מהלאקונה הזאת יופי של זיכוי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מאחר ולא רשום כיוון הנסיעה ומאחר ויש שם איזה בלבול עם הק"מ, ניתן לנסות לערער את עדות השוטרת בחקירה בבית המשפט אבל אם היא תציג בקיאות במקרה ותזכור את פרטי הארוע, השופט לא יתרשם מהחוסרים בדו"ח ולכן המלצתי שוב, לנצל את העניין בשיחה עם התובע לפני המשפט.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שווה לחשוב על עורך דין אם רוצים, אני מניח שהוא כבר יעשה מזה מטעמים.

בכל אופן, פותח השרשור, ציין מאיפה לאיפה נסעת על הכביש (כיוון נסיעה), ובאיזו נקודה הם עצרו אותך (בהצטלבות עם איזה כביש?)

הבלבול הזה של השוטרת, יכול לתת לפותח השרשור חור להמצאת סיפור עצמי אם ירצה, כמו למשל שהם נסעו לכיוון מזרח כאשר הוא בא ממערב והשוטרים סונוורו מהשמש בזמן שהסתכלו לכיוון הרכב שלו. לא חסר מה לעשות עם הסיפור הזה, הכל תלוי ברצון, כי יכולת יש פה.

in the face

with a chair

פורסם

לטעמי נסיון לתקוף חוסרים בדו"ח הרבה פחות אפקטיבי מהטענה הבסיסית לפיה אדם שחולף על פניו רכב ב-90 קמ"ש לא מסוגל להבחין בנהג שמחזיק טלפון.

פורסם

שתדעו שבגלל שוטרים שמתנהגים כמו שמוקים, אני נמנע מלקרב את הידיים שלי לכיוון הראש כשאני עומד ברמזור.

שמעתי כבר על אנשים שגרדו באוזן וקיבלו דו"ח על שימוש בפלאפון כי השוטר חשב שהם מדברים.

לי קרה פעם שהשוטר היה בטוח שדיברתי בטלפון והמצב הגיע לצעקות כי אני בכלל שכחתי את הטלפון בבית.

התעקשתי שיחפשו לי את האוטו ויפרקו אותו אם בא להם, כדי שיראו שאין לי טלפון בשום מקום.

בסוף קראו לקצין והוא שחרר אותי.

• תוכן חדש...