Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מסחרי יד שניה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

אני מבקש לרכוש רכב מסחרי שנת 2008 מליסינג או השכרה.

אני מתלבט בן רנו קנגו,פיאט דובלו,סיטרואן ברלינגו.

אני מעדיף גיר רגיל,ומנוע דיזל.

אשמח\אודה להערות הארות ולכל עזרה שתעזור לי בשיקולי הקניה,או אפילו הצעות אחרות לגבי סוג הרכב.

תודה.

פורסם

בין כולם הדובלו היא החזקה יותר עם 105 כ"ס,לי הייתה 2002 והמנוע פשוט תענוג,הרבה כוח שזמין בסלד נמוך,יש לה נפח מטען הכי גדולה,אצלי היו בעיקר כמה בעיות עם החיישנים שהיה צורך בהחלפתם,אך מבחינת מנוע שעשה 305K לא היה מאבד שום שמן,בכביש הררי הייתי עושה איתו כ 16 ק"מ לליטר,רכב מאוד חסכוני,ידית הילוכים במיקום מעולה,מאוד נוח.

חשוב להקפיד על נוזל קירור פאפרלו שהוא יעודי לפיאט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...