Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לשאלתך הגיר בג'ימיקאנה יהיה ידני.

אז איך ילדים בני 16 בלי רישיון שאמורים לנהוג פעם ראשונה על אוטו צריכים לדעת להחליף הילוכים ולשחרר קלאץ'?

אני אישית יודע ויש לי ניסיון אבל אתם כותבים ילדים גם בלי רישיון מגיל 16 שזה אפילו לא גיל להתחיל ללמוד נהיגה.

איך הם אמורים להסתדר עם ההילוכים והקלאץ'?

• תגובות 608
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לילד בלי רשיון שמעולם לא נהג על שום כלי רכב אין מה לעשות שם בכלל !

מה זה, לונה פארק? ימית 2000? לונה גל?

כשמציינים שאין צורך ברשיון לנערים מגיל 16 מתכוונים לנערים אשר יש להם נסיון מסוים בנהיגת טרקטורונים, טום-קאר, אופנועים, קארטינג וכו'

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אם עכשיו אין לי רשיון נהיגה ואני מתכנן לעשות אותו בזמן הקרוב(מאוד קרוב) כך שעד יום המיונים כן יהיה לי רשיון ,אז מה אני אמור לכתוב בהרשמה שאני עם רשיון נהיגה או בלי ?

כרגע תרשום שאתה ללא רישיון ובמידה ויהיה לך רישיון עד יום המיונים, תוכל להציג אותו ולהיות מתמודד עם רישיון.

פורסם
אז איך ילדים בני 16 בלי רישיון שאמורים לנהוג פעם ראשונה על אוטו צריכים לדעת להחליף הילוכים ולשחרר קלאץ'?

אני אישית יודע ויש לי ניסיון אבל אתם כותבים ילדים גם בלי רישיון מגיל 16 שזה אפילו לא גיל להתחיל ללמוד נהיגה.

איך הם אמורים להסתדר עם ההילוכים והקלאץ'?

אני חושב שבגירה נתן תשובה עניינית בנידון.

אבל בכל מקרה ישנם אנשים שפשוט רוצים לבוא ליום מעניין ולהיחשף לדבר שלא נחשפו אליו עד כה.

פורסם
אני חושב שבגירה נתן תשובה עניינית בנידון.

אבל בכל מקרה ישנם אנשים שפשוט רוצים לבוא ליום מעניין ולהיחשף לדבר שלא נחשפו אליו עד כה.

את זה ידעתי גם לפני אז בשביל מה בתקנון כתוב מגיל 16 לא חובה ברישיון ובנסיון קודם.

ניסיון קודם מהו? נהיגה על כלי רכב או נהיגה מוטורית.

חבל שילדים בני 16 שלא נהגו בחיים שלהם יגיעו ישלמו כסף ובסוף יגיעו ולא ידעו לנהוג בידני ואז אין סיכוי כבר.

אז יש כאלה נכון שבאים לכיף ולגלות דברים חדשים ולהיחסף לעולם הנפלא הזה אבל יש ילדים שחושבים שהם באמת יוכלו.

בכל מקרה כל הכבוד על היוזמה הגיע הזמן שיהיה מסלול מקצועי במדינה הזאת ולא מסלולים לא חוקיים שאנשים עושים בבית שלהם.

מקווה שהכל יצליח ויעבוד ובאמת יבנה מסלול באילת.

פורסם

בכל מקרה כל הכבוד על היוזמה הגיע הזמן שיהיה מסלול מקצועי במדינה הזאת ולא מסלולים לא חוקיים שאנשים עושים בבית שלהם.

מקווה שהכל יצליח ויעבוד ובאמת יבנה מסלול באילת.

הלוואי וזה יהיה המסלול הראשון מיני רבים, הגיע הזמן לפתור את התסכול המוטורי שיש כאן.

פורסם

שלום רב.

אני מאוד הייתי מעוניין להשתתף ביום המיונים. אבל יש לי כמה חששות.

כמה ידע, או ראיה מרחבית או נהיגה מתוכננת שתהיה לי עדיין אני ושאר הנהגים נהיה בפיגור מול אותם נהגים בעלי הנסיון.

אני כמובן מדבר על בעלי הנסיון המקצועי. אלו המשתתפים בתחרויות קארטינג אלו המבצעים סאשנים של מקצים על בסיס קבוע אלו הנמצאים בתוך כל האגודות למיניהם להם יש ידע ונסיון רב ומקצועי יותר.

הם מכירים מסלול מהו, ותכנון נהיגה נכון לקיחת פניות עם/בלי גז וכו'.

סביר להניח שלהם יש יתרון אדיר על פני נהגים לא מקצועיים כמוני וכמו רבים אחרים.

האם ביום המיונים ינתנו טיפים והדרכה לגבי נהיגה נכונה במסלול שימוש בכלי ובכלל שימוש נכון במסלול?

האם יתנו לנו להרגיש את הכלי ואת המסלול עליו נעלה, טרם לקיחת זמנים?

האם יתנו לנו לבצע נהיגות סרק , לאחר מכן מתן הסברים ודגשים ע"י מדריכים איפה דרוש תיקון ואיפה לא היינו בסדר. ורק לאחר מכן לתת לנו לעלות על המסלול? אחרי שלמדנו איפה החיסרון אצלנו ואיפה לשים דגשים.

ובנוסף, האם בשקלול התוצאות שלכם ילקחו בחשבון שני הפרמטרים החשובים האלו "בעל נסיון מקצועי" ו "אינו בעל נסיון מקצועי".

אני שואל זה האם אתם מחפשים לזהות כשרונות ללא הכשרה כלל ששווה להשקיע בהם למרות התוצאות היותר נמוכות ממתומדדים בעלי נסיון? או שאתם מחפשים כבר מישהו מנוסה שמבין ומכיר את הדרך לנהיגה נכונה במסלול? ברור לי כשמש שנהגים בעלי נסיון (כמו קארטינג וכו') יקחו ברוב אם לא בכל המקצים.

אז אולי בעצם אתם פונים לאותם אנשים בעלי נסיון ולא לכלל הציבור חסר הנסיון (במסלול)..

פורסם

בקשר למקצוענים וחובבים אין שום בעיה - ראינו כבר מהעבר שלמי שיש כישרון יש כישרון.

מורן גוט ועוד נהגים שהשתתפו בטופ דרייבר הראו לכולם שחובבים מוכשרים ניצחו את הנהגים הטובים ביותר בגימקנות בארץ - בטח ובטח שמדובר על מספר מבחנים שונים.

בקיצור נראה משהו נדיר בארץ, בואו ננסה במקום להעלות קשיים...

פורסם
חבל שילדים בני 16 שלא נהגו בחיים שלהם יגיעו ישלמו כסף ובסוף יגיעו ולא ידעו לנהוג בידני ואז אין סיכוי כבר.אז יש כאלה נכון שבאים לכיף ולגלות דברים חדשים ולהיחסף לעולם הנפלא הזה אבל יש ילדים שחושבים שהם באמת יוכלו.

גם לתחרות מלכת היופי יכולה להרשם כל אחת ועדיין אתה לא רואה שם כונפות.

צריך קמצוץ של קומון סנס בחומר האפור הזה בין 2 האוזניים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
בקשר למקצוענים וחובבים אין שום בעיה - ראינו כבר מהעבר שלמי שיש כישרון יש כישרון.

מורן גוט ועוד נהגים שהשתתפו בטופ דרייבר הראו לכולם שחובבים מוכשרים ניצחו את הנהגים הטובים ביותר בגימקנות בארץ - בטח ובטח שמדובר על מספר מבחנים שונים.

בקיצור נראה משהו נדיר בארץ, בואו ננסה במקום להעלות קשיים...

:lol::lol: בדיוק!!

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

קראתי את התקנון שלכם וזה נראה כמו משהו שהולך לכוון תוכנית ריאלטי. לא משהו שמתאים לכל אחד...

30. האירוע כולו לרבות שלב המיונים ילווה בכל אמצעי התקשורת (לרבות תכנית טלוויזיה שתעקוב אחר המתמודדים) וכל אחד מן המשתתפים ו/או הנרשמים למיונים מביע בזאת את הסכמתו המפורשת והבלתי חוזרת לצילומו, הקלטתו והפצה של אותם צילומים ו/או הקלטות על פי ראות עיניה וצרכיה של ההפקה ולמשתתפים לא תהיה כל טענה ו/או דרישה ו/או תביעה בגין כך והם מתחייבים לחתום על כל המסמכים הנדרשים לצורך כך.

31. כל הכיסוי התקשורתי והיחצ"ני הינו קניינה הבלעדי של ההפקה אשר רשאית להפיץ ו/או לפרסם ו/או לעשות כל שימוש העולה על דעתה בחומרים הנ"ל ולמשתתפים לא תהיה כל טענה ו/או דרישה ו/או תביעה בעניין זה.

32. לאור העובדה כי השתתפות בפרויקט זה תהיה מלווה בתקשורת וחשיפה רבה מתחייבים הנרשמים ליתן להפקה זכות בלעדית לייצגם בכל התקשרות עתידית למשך שנה מיום האירוע עם גורמים שונים בענף הבידור לרבות כל פרסום ו/או תכנית טלוויזיה ו/או קמפיין ו/או כתבה ו/או כל התקשרות אשר נובעת מפרסום המשתתפים באירוע המתוקשר וכל הזכויות בגין כך יהיו שייכות להפקה בלבד.

פורסם

איזה הנעה תהיה למכונית של ג'ימקנה? קדמית או אחורית? עם ABS או בלי?

אין לי שום ניסיון בג'ימקנה ועבר זמן רב מאז נהגתי במכונית מפני שעברתי לדו גלגלי.

הדבר היחיד שאני כן יכול לעשות זה לשבת מול מחשב ולתרגל ג'ימקנה ב-rFactor או ב- Dirt3 על ה G25 שלי...:?

Sergey Yashin

פורסם

שלום רב,

ראשית כל אני שמח לשמוע על כל היוזמה, נשמעת מבורכת.

קראתי מדף 1 ועד לאחרון ואני לא מבין איך אני היחידי אבל אני רואה הרבה נקודות שלא קיבלו פה תשומת לב, יכול להיות שכל הסיפור הזה לא יתרומם לאוויר, אני חושב שקודם צריכים לסגור מסלול והתאגדות ורק אז להמשיך עם כל השאר, ומה אם זה לא ייצא לפועל כי הממשלה תפיל את זה בסוף? למי שלא מבין את כוונותי, תתחילו לקרוא מדף 1 עד הסוף ותראו את התגובות שהתקבלו פה, יש הרבה חורים.

לשאלתי, כתבתם שאתם לא יודעים מה זאת בריאות תקינה וכו' כי מכון וינגייט בודק את הנושא, האם לאנשים מעשנים יש סיכוי כלשהו או שב90% מהמקרים אנשים אלו ייפסלו?

יכול להיות שאלה מצחיקה, אבל אני פחות מכיר את הנושא לעומק והאם עישון הוא נושא NO NO בתחום המירוצים.

אני לא משתתף בכל מיני ג'ימקאנות כמו שאנשים אחרים עושים פה, או מתחרה, או משקיע בנושא בכלל, חוץ מלראות f1 וwrc כבר שנים

כולה יש לי הגה לוג'יטק g25 בבית, והרבה סימולטורים מקוסטמים למציאות גבוהה ביותר אבל זה דיי חלום תחרות כזאת, פשוט שוב, כל העירפול סביב הנושאים שהועלו פה (באיחוד על דברים מהותיים, לא מדבר על היום מיונים ושאלות לגביו) פשוט ממש גורמים לברוח מתשלום..

האם אין 50 נהגים בארץ שיכולים כבר להכיל את הנבחרת? כן אני מבין את הנושא שלתת לקהל הציבור בישראל איזה SHOT גם כן, אבל אם המספר יהיה מועט כל כך מבין כל ה50 האם יש כל סיכוי?

הכתבה על הנהג בן 16 מרמת השרון פשוט קורעת אותי מצחוק, הוא "מוכשר" כי היתה לו הזדמנות להראות את זה, יש לו פאקין אבא שקשור לנושא והרבה כ-ס-ף, וזה כל מה שצריך, יש כל כך הרבה אנשים שיכולים להיות שם, אבל זה לא ספורט שווה ערך לכולם שאפשר להתקדם אליו לאט לאט בעזרת כשרון, אלא רק בעזרת כסף וכמובן שכל מי שעוקב באמת אחרי פורמולה 1 בהיסטוריה יודע זאת

בואו נגיד שהכל יוצא לפועל, מה קורה אחרי המירוץ הראשון, עם אותם 50 נהגים? עוזבים אותם למזלם? מתחילים פה קבוצות עם ספונסרים אשכרה? מה התכנון

פורסם

נו אז איםה הבעיה?

זו בדיוק ההזדמנות לאותם מוכשרים להראות את היכולת שלהם.

ובוא תהיה ריאלי - אי אשפר לדרוש תמורת 333 ש"ח שיתמכו בהם כל הקריירה שלהם.

גם כך הם יקבלו המון.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
שלום רב.

אני מאוד הייתי מעוניין להשתתף ביום המיונים. אבל יש לי כמה חששות.

כמה ידע, או ראיה מרחבית או נהיגה מתוכננת שתהיה לי עדיין אני ושאר הנהגים נהיה בפיגור מול אותם נהגים בעלי הנסיון.

אני כמובן מדבר על בעלי הנסיון המקצועי. אלו המשתתפים בתחרויות קארטינג אלו המבצעים סאשנים של מקצים על בסיס קבוע אלו הנמצאים בתוך כל האגודות למיניהם להם יש ידע ונסיון רב ומקצועי יותר.

הם מכירים מסלול מהו, ותכנון נהיגה נכון לקיחת פניות עם/בלי גז וכו'.

סביר להניח שלהם יש יתרון אדיר על פני נהגים לא מקצועיים כמוני וכמו רבים אחרים.

האם ביום המיונים ינתנו טיפים והדרכה לגבי נהיגה נכונה במסלול שימוש בכלי ובכלל שימוש נכון במסלול?

האם יתנו לנו להרגיש את הכלי ואת המסלול עליו נעלה, טרם לקיחת זמנים?

האם יתנו לנו לבצע נהיגות סרק , לאחר מכן מתן הסברים ודגשים ע"י מדריכים איפה דרוש תיקון ואיפה לא היינו בסדר. ורק לאחר מכן לתת לנו לעלות על המסלול? אחרי שלמדנו איפה החיסרון אצלנו ואיפה לשים דגשים.

ובנוסף, האם בשקלול התוצאות שלכם ילקחו בחשבון שני הפרמטרים החשובים האלו "בעל נסיון מקצועי" ו "אינו בעל נסיון מקצועי".

אני שואל זה האם אתם מחפשים לזהות כשרונות ללא הכשרה כלל ששווה להשקיע בהם למרות התוצאות היותר נמוכות ממתומדדים בעלי נסיון? או שאתם מחפשים כבר מישהו מנוסה שמבין ומכיר את הדרך לנהיגה נכונה במסלול? ברור לי כשמש שנהגים בעלי נסיון (כמו קארטינג וכו') יקחו ברוב אם לא בכל המקצים.

אז אולי בעצם אתם פונים לאותם אנשים בעלי נסיון ולא לכלל הציבור חסר הנסיון (במסלול)..

אני מבין שמדובר על משהו חדש וכולם רוצים להיות חלק ממנו. רכבים ומסלולים זה משהו שדי מעניין את רוב הגברים ואני מכיר אוכלסייה לא מצומצמת של נשים שנושא זה מעניין אותם גם כן. לכן יש המון שאלות והמון תהיות לגבי הנושא ואמינותו. עדיין אשמח לקבל התייחסות..

• תוכן חדש...