Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

סתם רעיון שאני מציע,הרי השוק העתיק מהווה עניין והנאה לרבים מאיתנו,אז מדוע לא לקיים אירוע כזה יותר מפעמיים בשנה.

אפשר גם לקיים אותו גם באזורים אחרים בארץ כדי להקל על הבאים מרחוק,דבר נוסף,לדעתי חלק ממוכרי פריטים פוטנציאליים שגרים רחוק לא באים למכור בחולון מפאת בעיית שינוע ,כך שההפסד הוא של כולם. העם רוצה צדק חברתי.:wink:

אריק

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

+1:idea::idea::idea::idea::idea: שנים אני אומר את זה! בכל שנה אני סוחב את הג'אנק מהשומרון עד לחולון. צריך לעשות את השוק לפחות פעם בחודשיים בתקופת הקיץ לפחות.וכמו שנאמר אז גם בפריסה יותר גדולה (צפון, מרכז, שרון וצפון).

פורסם

שלום חברים

על מנת לקדם את הרעיון ,אבקשכם למצוא מקום מתאים בצפון וגם בדרום לקיים ארוע בסדר גודל כמו בחולון.

מדובר על חשמל,שרותים,מקומות חניה למציגים ולשאר החברים,רצוי גם קפיטריה או משהו דומה (תמיד נוכל לארגן את הגזלן שלנו)

אפרופו גזלן,אני מיתנצל שלא יכולנו לארגן גזלן חלופי בהתראה של חצי יום,בעקבות בעיה אישית מצערת של ניסו הגזלן הקבוע שלנו,

ניתן לפנות אלי בהודעה פרטית

תודה

ראובן נזירי,

• תוכן חדש...