Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי התלבטות בין מערכות ומכיון שאני חדש בתחום אני מעדיף לשאול אותכם פה בפורות הציעו לי

רדיו דיסק CZ500

קומפוננט מורל דוטק אובייישן 6

מגבר JBL GTO1004

סאב הרץ es300

אבל אני לא מוצא מקומות שמוכרים את הדברים האלה

אבל הציעו לי גם

פיוניר דגם 2150 MP 3 + שלט

רמקולים 6.9 400 W .

מגבר SPL דגם 1500 W .אופציה שניה V12 מגבר

סאבוופר 900W + ארגז ו/או סאבוופר קיקר ו/או רוקפורד P1 דגם חדש

טיוטרים .

או

פיוניר דולפינים דגם 5250+

רמקולים 400פיוניר+

מגבר פולס אדיו 1600 . 4 יציאות +

סאבופר פיוניר 1400W +תיבה

טיטרים מתנה.

או

JBL

פיוניר 5250דולפיונים +

רמקול 6.9 100 RMS .

מגבר דגם 60.4

סאבוופר 1000W תיבה מקורית יפיפיה +

טויטרים

מה עדיף מבין כול ה4? אני רוצה שישמעו איכות אבל רוצה גם קצת חזק וצריך להתחשב בעובדה שמה שיש לי זה מאזדה 626 ככה שהרמקולים בצורת ביצה

פורסם

כל מה שאמרו לך ניססו למרוח אותך.

ההצעה הראשונה שנתת הכי טובה לעומת כל הרכיבים הפשוטים האלה.

הצעה שלי: תקח את ההצעה הראשונה, ואם אתה צריך עזרה בהלשיג אותם יש לך תמיד פה יבואינים ואנשים טובים שרוצים לעזור.

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם
ישמעו הרבה יותר טוב ממה שהציעו לך. אולי אפשר להציע לך משהו אחר, מה התקציב?

אני צריך הכל מ 0 אני בלי רדיו דיסק הרמקולים שלי קרועים אין לי שום מערכת ברכב התקציב שלי הוא כ 4000K אבל אני אוהב ששומעים את הסאב נגיד בהיפהופ או שחור אני אוהב

אבל רוצה שישמעו גם חזק לא צריך שכול השכונה תשמע אותי לא רוצה לפוזות אני רוצה שישמעו חזק בישבילי בשביל ההנאה שלי

פורסם

מחזק את מה שרשמו קודמיי, הסטאפ הראשון הוא המומלץ מבין שאר ההצעות (חלקן אפילו מגוחכות).

4K זה תקציב יפה שבהחלט אפשר להרכיב מערכת נחמדה מאוד.

שלחתי לך ה.פ

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם
מחזק את מה שרשמו קודמיי, הסטאפ הראשון הוא המומלץ מבין שאר ההצעות (חלקן אפילו מגוחכות).

4K זה תקציב יפה שבהחלט אפשר להרכיב מערכת נחמדה מאוד.

שלחתי לך ה.פ

אחי אני לא מבין גדול בזה אתה יכול לרשום לי פה אני לא הבנתי בה.פ מה רשמו ראיתי שהוא רשם שהוא רוצה

Helix p12v

Helix e250 v espirit

JBL gt5 1204br

קומפ :

Infinity 6520cs

מגבר:

JBL 1004

אבל השאלה עם זה עולה על התקציב שלי ועם זה יותר טוב ויותר איכותי? כי אני רוצה להנות ממה שאני ישמע

ושחכתי להודות לכול העונים אז תודה

פורסם
כל מה שאמרו לך ניססו למרוח אותך.

ההצעה הראשונה שנתת הכי טובה לעומת כל הרכיבים הפשוטים האלה.

הצעה שלי: תקח את ההצעה הראשונה, ואם אתה צריך עזרה בהלשיג אותם יש לך תמיד פה יבואינים ואנשים טובים שרוצים לעזור.

אחי אני לא מבין גדול בזה אתה יכול לרשום לי פה אני לא הבנתי בה.פ מה רשמו ראיתי שהוא רשם שהוא רוצה

Helix p12v

Helix e250 v espirit

JBL gt5 1204br

קומפ :

Infinity 6520cs

מגבר:

JBL 1004

אבל השאלה עם זה עולה על התקציב שלי ועם זה יותר טוב ויותר איכותי? כי אני רוצה להנות ממה שאני ישמע

ושחכתי להודות לכול העונים אז תודה

• תוכן חדש...