Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע לגרור קטנוע מצפון ת'א, בצומת הרידינג אני קולט בזוית העין חולצה כחולה עם מספר 46 על רוכב טייפון כחול ,

, אני פותח את עיני כמו ינשוף :shock2: ומסתכל היטב, הבחור יורד מהקטנוע ומוציא משהו מתחת לכיסא ואני רואה שבנוסף רשום לו על החולצה !!!!!!!! GO לא ידעתי מה לעשות לבכות או לצחוק, או פשוט לשרוף את הבחור הבר מזל הזה מרוב שעמדתי להתפוצץ מקינאה, צעקתי לו סחטיין על החולצה עם הכבוד, הנבלה בלי בושה עונה לי, אהה הצלחת לזהות?

לא הרבה מזהים מה המשמעות שלה, הייתי במירוץ במוג'לו וקניתי אותה ענה לי ,פה כבר הרגשתי את האזניים שלי רותחות, ולפחות 3 עורקים התחילו להתנפח מקינאה, משכתי אמברקס ואמרתי לעצמי אני הולך לשחוט ת'בן אדם הזה ולקחת ת'חולצה(לך תאמין מה חולצה עושה לבן-אדם)

אבל ציפצוף המכוניות מאחורי והבהובי האורות שסימנו לי שהגיע ירוק וצריך לנסוע קטעו אותי פתאום מהרצון לצלוב את המנוול ולהשאיר אותו תלוי ערום על העמוד הקרוב, והמשכתי בדרכי להרצליה חושב לעצמי איזה כייף אם הייתה לי חולצה כזאת, בטח הייתי גם יושן איתה וגם מתקלח איתה, איזה כבוד יש בחולצה, איזה בחור בר מזל.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

או או...

חפרת, העמקת, ומצאת!!! יפה... :wink:

כך אמר שדרן החדשות...

"שלושה נערים נעצרו בגין סחר בסמים, שלושתם משכונת התקווה" :-o

פיגו ג'ט פורס למכירה, פרטים כאן...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=75833

פורסם

כן......... אבל הם נותנים משלוחים רק בתחום ארה''ב.

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

:evilbat: ...השדון

------------------

May the Force be with you...always

------------------

כשאני אמות, אני רוצה למות כמו סבתא שלי, בשלווה, תוך כדי שינה. לא בצרחות, כמו הנוסעים באוטו שלה...

פורסם

תגיד לי סיני......

אני ראיתי אחד שרשום לו על החולצה "יאללה!!!" ...זה אותו דבר כמו "GO!!! " ?

:lol:

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם
תגיד לי סיני......

אני ראיתי אחד שרשום לו על החולצה "יאללה!!!" ...זה אותו דבר כמו "GO!!! " ?

:lol:

לא לא לא - זה לךךךךךךךךךךך

פורסם

זה בדיוק העיניין, הוא פשוט מנסה להסביר לסטא ולביאג'י שילכו להז..................... :lol:

פורסם

אתה לא קצת מגזים בסך הכל חולצה של ולנטינו רוסי - אתה נשמע כאילו זה פריט אספנות נדיר - תשקיע קצת כסף תזמין באינטרנט ויהיה לך גם או שתיסע לאחת מתחרויות ה GP ותקנה לך אחת.

אגב, אני קיבלתי מולנטינו את הקסדה המקורית שלו שנה שעברה בחרז - מה תעשה אם תראה אותי תרצח ???[/img]

Imagen 009.jpg

Imagen 009.jpg

פורסם

יא איזה פוקס, אני קיבלתי מרוסי את האופנוע שלו אחרי המירוץ במוג'לו. :wink:

פורסם

קרעת אותי :roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

• תוכן חדש...