Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש יונדאי I10

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני רוצה לרכוש רכב חדש יונדאי I10 מיני ...

רציתי לדעת מי פה רכש לאחרונה ? ואשמח לעוד ביקורות עליו

כמו כן רציתי לדעת מה אתם חושבים עדיף את הדגם1.1 או 1.25 מה אתם חושבים?

אשמח לדעת תשובות

ואם יש לכם עוד המלצות על רכבי מיני אשמח לדעת כמובן רק אוטומטו

פורסם

מנוע 1.1 הוא מיושן . אל תקח אותו.

לגבי ה 1.25 צריך לבדוק אם זה כמו ה 1.2 של פיקנטו.

מוזר שלקיה יש מנועי יונדאי מתקדמים וליונדאי אין. אולי בגלל שזה בא מהודו והפיקנטו מקוריאה.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

שלום,

ה-I10 היא למעשה אחותה התאומה של הקיה פיקנטו (ה-1.25 הוא למעשה ה-1.2 בו מצוידת הפיקנטו), אך מציעה איבזור ועיצוב נחותים במחיר גבוה בהרבה!

למעט זמן ההמתנה הארוך, איני רואה שום סיבה להעדפת ה-I10 על פני הפיקנטו!

לפרטים נוספים אודות שני הרכבים הנ"ל, בצע חיפוש בפורום. הנושא נטחן כאן עד דק.

בהצלחה!

פורסם

וידוע לי על זמן ההמתנה..הלכתי היום אומרים לזמן המתנה של הקיה עד סוף מרץ!!אתם קולטים???

אפשר לחשוב בונים לי בית....

לא יאמןןןן

לכן שאלתי על היונדאי I10 כי לא מצאתי משהו מתחרה לקיה ראויה

פורסם

היתרון היחידי של הI10 שהיא מהנה יותר לנהיגה עקב ההגה הפחות מתוגבר שלה והמתלים הקשים יותר

בכל השאר הקיה לוקחת בגדול.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

גם אני נכנסתי לקיה כדי להזמין הפיקנטו ואמרו לי שהאספקה תהיה באפריל אז כמובן יצאתי משם אני לא אחכה כמעט שנה לרכב, ונכנסתי ליונדאי והזמנתי את הI10 עם אפשרות לבטל ולקבל את המקדמה בחזרה.

השאלה שלי הוא 1. אולי יש אפשרות להזמין את הפיקנטו מחו"ל וליבא לבד או דרך איזה חברה?

2. האם נכון שקיה מפסיד הרבה יותר מהמחירון מיונדאי, כי אני מתכוין למכור הרכב אחרי כ3 שנים ואם אז אקבל על יונדאי יותר כסף באופן משמעותי מקיה אז כן שווה לי לקנות את היודאי?

פורסם

היי הזמנת I10 ?אמרו לך אם יש מבצעים משהו ?הלוואות נוכוןת?איבזורים

או שאצלם מה שרשום רשום ?

ומה לגבי זמן אספקה כמה זמן אמרו לך ?

כמה שילמת מראש?

פורסם
גם אני נכנסתי לקיה כדי להזמין הפיקנטו ואמרו לי שהאספקה תהיה באפריל אז כמובן יצאתי משם אני לא אחכה כמעט שנה לרכב, ונכנסתי ליונדאי והזמנתי את הI10 עם אפשרות לבטל ולקבל את המקדמה בחזרה.

השאלה שלי הוא 1. אולי יש אפשרות להזמין את הפיקנטו מחו"ל וליבא לבד או דרך איזה חברה?

2. האם נכון שקיה מפסיד הרבה יותר מהמחירון מיונדאי, כי אני מתכוין למכור הרכב אחרי כ3 שנים ואם אז אקבל על יונדאי יותר כסף באופן משמעותי מקיה אז כן שווה לי לקנות את היודאי?

1. אולי יש אפשרות, אבל אז הפיקנטו תעלה לך בערך פי 2.

2. יש ויש. הדגמים החדשים יותר של קיה שומרים על הערך שלהם בצורה די טובה. לראייה, אתה יכול להשוות את הקיה סיד והיונדאי i30 - מכוניות תאומות שנמכרות כחדשות באותו מחיר וגם כמשומשות המחירון שלהם די דומה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם לחוץ לך כל כך לקבל את הרכב עכשיו אז תזמין את היונדאי אבל בעיקרון כמו שאמרו לך פה ותחפור קצת בפורום תראה שהרוב ממליצים על הפיקנטו.

אם יש לך רכב כרגע אז אולי שווה לחכות בסך הכל אתה משלם שאתה מקבל את הרכב (אם אני לא טועה) אז זה לא משנה לך מהבחינה הזאת של למכור רכב. אם אין לך רכב כרגע אולי זה באמת קצת בעייתי למרות שאני תמיד אומר אם אתה כבר משקיע כסף וקונה אוטו לא כדאי שתקנה את מה שאתה תהיה בסוף הכי מרוצה ממנו? אבל זה כבר תלוי בך כמה אתה לחוץ על רכב

פורסם

כרגע יש לי רכב אבל ישן של 96 והטסט נגמר בחודש ה11, ולא שווה לי להשקיע עוד טסט כי כנראה זה יעלה הרבה כסף, בגלל זה יש לי בעיה לחכות עד אפריל 2012 או אולי כדי לנסוע עד אז בלי טסט ומקסימום לשלם דו"ח בסך הכל 250 ש"ח אם אני לא טועה?

פורסם

השאלה אם חס וחלילה תהיה תאונה באשמתך,חברת הביטוח לא תתנער מאחריות בכך שלא עשית טסט והרכב היה לא תקין.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לי את I10 כבר כמעט 3 חודשים. אני ממש ממש מרוצה.

קניתי את הידני 1.1 וצריכת הדלק שלי עומדת על כ17 ל-1 בממוצע.

אני דווקא מהאלה שחושבים שהוא עדיף מהקיה, ביגלל הבאגאג', המראה והמערכת שממש טובה ביונדאי וממש גרועה בקיה...

זו דעתי. תן עליה נסיעת מבחן ותחליט.

• תוכן חדש...