Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני רוצה לשדרג את המערכת שקיימת יש מולטימדיה ברכב. סאב יש לי של פוקל אקיטיבי אז אני מעוניין שתמליצו לי על סט קידמי של פוקל או מוראל או רוקפורד. מאחורה נכנס רמקול 6וחצי ומגבר תקציב 5. תודה מראש

פורסם

כן אני רוצה לשים סט קידמי ומאחורה יש מקום לעוד זוג רמקולים בצד של המושב האחורי אני לא יודע מה עדיף לשים עוד קומפוננט או 6וחצי 3וואי אשמח להמלצה והסבר מה עדיף ומגבר כמובן סאב כמו שרשמתי קודם יש לי יחסית חדש של פוקל.

תקציב 5000 אם אופציה לחריגה. לגבי מותג היה לי אלפין ומאוד אהבתי אותם אז אלפין מוראל או פוקל עדיף

פורסם

יש לך רכב קטן אתה לא באמת צריך רמקולים מאחור ,הייתי ממליץ להתמקד בבמה הקדמית

בנוסף הדלתות ברכב שלך בעייתיות וצריכות עבודה יסודית ,הרמקול יושב בהם על הדיפון ונידרש התאמה

עלמנת שהוא ישב כמו שצריך,הייתי מאוד ממליץ לך גם להשקיע באיטום מסיבי בדלתות

ובשורה התחתונה עלפי הדרישות שלך הייתי מציע לך על:

מגבר 2 ערוצים סלסטרה FA2150X

עם אחד מהסטים הבאים :

Alpine SPX-17PRO

פוקאל KRX2

מורל אילייט

-----------------

סה"כ סביב 5000 שח

פורסם

מה עדיף מבין השלושה? איזה הבדליםיש בינהם? לגבי המגבר מישהו אולי יודע מי מוכר בצפון כי ביררתי ב4 חנויות והם לא מחזיקים. עכשיו את הסאב לא בעיה לחברלמגבר הזה הסרב של פוקל?

פורסם

בנוגע למגבר דבר עם חבר הפורום ויבואן סלסטרה בישראל SROOL

http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?u=21363

מי מבניהם ? זה עניין של טעם אישי

מבין שלושתם הייתי הולך על ה-KRX2

אגב ציינתה שיש לך סאב של פוקאל אקטיבי =מגיע עם מגבר פנימי

אם כך הסאב אינו צריך הגברה ולכן המלצתי לך על מגבר 2 ערוצים חזק ואיכותי.

http://www.celestra.it/eng/products.html

• תוכן חדש...