Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

היום היו לי 2 תופעות המעידות על תקלה במערכת הנעילה המרכזית ברכב.

1. הדלתות ננעלות לפתע באמצע נסיעה ללא התערבות שלי. גם אם אני פותח שוב - הן ננעלות אחרי כמה דקות.

2. הנעילה המרכזית לא פעלה כלל - זאת אומרת שכשניסיתי לנעול את הרכב עם המפתח, ננעלה רק דלת הנהג.

יש לציין שהנ"ל התרחש לסירוגין [לפעמים ננעל לפעמים לא].

נ.ב. מדובר בנעילה מרכזית מקורית, ללא שלט [יש לנעול באמצעות מפתח], ללא מרימי שמשות. הכל מקורי ובסיסי. אין גם אזעקה ולמיטב ידיעתי מעולם לא היתה.

יש למישהו נסיון עם המערכת הזו או עם תקלה דומה?

ניתן להשיג תרשים / שרטוט של המערכת?

היכן נמצא המוח?

בעל מקצוע מומלץ בתחום, מאיזור ירושלים?

בברכה

ובתודה מראש

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

במכוניתך, אין "מוח" נעילת דלתות חשמלית עצמאי והשליטה על המע' הנה מהמחשב המרכזי (BODY COMPUTER)

של המכונית שבו ודרכו מתבצעות פעולות רבות ברכב כולל אימובילייזר ההתנעה.

לכן חשוב שיטפלו בזאת רק מי שמכירים היטב את מכוניות פיאט ומערכותיהן.

אם תרשום כתובת דוא"ל, אסרוק ואשלח לך את השרטוט החשמלי של מע' נעילת הדלתות מתורגם ומפוענח.

בברכה - רפי לין

פורסם

תודה רפי קיבלתי את המייל שלך והשבתי.

אגב, ניתקתי את המצבר וחיברתי חזרה. בינתיים הבעיה לא חזרה. יתכן שהפעולה הזו "מחקה" את התקלה? או שאני סתם חי באשליות..?

מישהו שיש לו נסיון אישי מוזמן לעזור.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

הבעיה חזרה.

הגעתי למוסך שמשון, וחיים אפילו לא חיבר את הסורק.

הוא אמר שהסורק לא יזהה תקלה אם אין נורת חיווי בלוח השעונים.

ואם אני בכל זאת מתעקש, צריך לבדוק את זה בדרך של "ניסוי וטעיה| - לבודד חוטים וכו' ולבדוק את מקור התקלה.

דבר שעלול לקחת שעות רבות, ולעלות הון.

בכל אופן, אבקש בזאת את עזרת חברי הפורום - מי מכם שנתקל בזה בעבר, או שידע להכווין אותי מה אוכל לבדוק עצמאית, אודה לו מאוד.

כמו"כ היה מי שהפנה אותי לאייל נוימן מראשון לציון, אבל אני די חושש כי הבנתי שהדעות כאן בפורום חלוקות לגביו.

בתודה מראש.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

מנצל את השרשור ברשותך :-)

האם ישנה אופציה כזאת באזעקה של איתוראן ובכללי,לבצע נעילת דלתות אוטומטית כפי שיש במכוניות החדשות? כשמגיעים לקראת 20 קמ"ש הדלתות ננעלות לבד. האם זה חלק נוסף שצריך לרכוש? כיוון? אפשרי בכלל?

תודה מראש:wink:

פורסם

בא לך להחליף רכב ותיקח את הנעילה איתך? ...

ראיתי שאתה אחרי טיימינג ותושבות וכו'.

אגב, לדעתי יש את האופציה הזאת. היה לי את זה בנלנסר 97.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדכון:

פירקתי בעצמי את דיפון דלת נהג.

בודדתי באיזולירבנד את החיווט האחראי לנעילה המרכזית, ריססתי קצת wd40 [למה לא? שיהיה!]

הבעיה ב"ה חלפה עברה לה!

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...