Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בספק שיחזרו את המצב לקדמותו אבל הנה ה2 שקל שלי על נוקיה

אני כ 10 שנים הייתי עם מכשירי נוקיה והייתי חסיד גדול שלהם, המכשיר האחרון שלי היה ה C6 שנקנה בחנות פרטית והצטערתי על הרגע שקניתי את הנבלה, וזה לא רק המכשיר הזה, זה גם ה X6, וה 5230 במשפחה. מערכת הפעלה איטית ומסובכת, נכבה ונתקע לעיתים קרובות. אני עם נוקיה גמרתי!

יום שישי האחרון החלפנו אני ואשתי לאייפונים ואני לא מצטער לרגע, עולם אחר לגמרי.

אני מבין את האנטי טכנולוגיה שלך ואני זוכר לטובה את הנוקיה 6131 ששירת אותי נאמה 5 שנים, אבל מבחינתי הגיע הזמן להתקדם

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני בספק שיחזרו את המצב לקדמותו אבל הנה ה2 שקל שלי על נוקיה

אני כ 10 שנים הייתי עם מכשירי נוקיה והייתי חסיד גדול שלהם, המכשיר האחרון שלי היה ה C6 שנקנה בחנות פרטית והצטערתי על הרגע שקניתי את הנבלה, וזה לא רק המכשיר הזה, זה גם ה X6, וה 5230 במשפחה. מערכת הפעלה איטית ומסובכת, נכבה ונתקע לעיתים קרובות. אני עם נוקיה גמרתי!

יום שישי האחרון החלפנו אני ואשתי לאייפונים ואני לא מצטער לרגע, עולם אחר לגמרי.

אני מבין את האנטי טכנולוגיה שלך ואני זוכר לטובה את הנוקיה 6131 ששירת אותי נאמה 5 שנים, אבל מבחינתי הגיע הזמן להתקדם

הם אמרו לי לגשת לנקודת המכירה כמה שיותר מהר וכנראה שיחליפו לי עם הטלפון שלי הישן עדיין שם.

אני מקווה שהם לא עובדים עליי?

אני לא צריך מחשב נייד זעיר, אני צריך טלפון. יש לי מחשב בעבודה, אינטרנט בעבודה, מחשב בבית. יש לי סוני, יש לי אקס בוקס וגם יש לי מחשב נייד. אני לא צריך לשחק משחקים בכזה מסך קטן, ואני לא צריך להיות מרושת כל הזמן.

הייתי נהנה בדברים האלה בקטנה אם המכשיר עצמו היה טוב גם בשימוש העיקרי שלו - לשיחות.

אבל אם הוא מחמם לי את האוזן ופולט מלא קרינה אני לא רוצה אותו.

לא רוצה להיות מרושת, אם החברה המודרנית החליטה שצריך להיות מרושת 24 שעות זה לא אומר שגם אני חייב.

לדעתי זה גם טימטום לראות סרטים במסך כזה קטן שיש לך פלאמזה ואקס בוקס וסוני בבית.

וממש לא מעניין אותי לראות באייפון שאיזה מישהו שינה ססטוס בפייסבוק, לדעתי כל הקטע הזה ממש דבילי ומיותר.

מה שאני רוצה זה שהם יחזירו לי את הנוקיה הפשוט שלי...אחכ נחפש מכשיר יותר נורמלי בשקט.

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם
אני התרגלתי לאיכות השמיעה של NOKIA.

אין לי בעיות שמיעה. התרגלתי פשוט לאיכות שמיעה של נוקיה - זה פי 2 יותר חזק. וגם לספיקר.

הדרך היחידה שיש לי לדבר באייפון זה דרך הספיקר.

הבלאק בארי מפחיד אותי בגלל הכמות קרינה - והE72 - הבנתי שהוא ממש מחמם את האוזן.

מבחינת החוק אני יכול לבטל תוך 14 יום?

יש מצב שהם יחזירו לי את הנוקיה 3100 שלי? ויחזירו את הכל לכמו שהיה? ואז אני אקנה לי מכשיר פשוט מיד שניה??

אין לי בעיות שמיעה, עובדה שהרגשתי רק לחץ באוזן ימין שזו האוזן שדיברתי בה באייפון.

אני אשמח לשמוע איזה מכשיר יתאים לי? אני מתכוון ללכת אליהם היום בערב. אני גם צריך GPS.

תתרגל כמוני לדבר עם האוזניה שהגיעה עם האייפון. איכות שמיעה מצויינת וגם הצד השני ישמע אותך מצויין.

איזה כייף לי :)

פורסם
תתרגל כמוני לדבר עם האוזניה שהגיעה עם האייפון. איכות שמיעה מצויינת וגם הצד השני ישמע אותך מצויין.

אבל אני לא אוהב לדבר עם אוזנייה זה לא נח לי. חשבו על טלפון כזה גאוני אבל רק אם תחבר אוזניה תוכל לדבר נורמלי?

הבעיה שלי שגם אורנג' דפקו ושיקרו אותי ב1332 שקל:

אם אייפון לבד עולה לי 2700 שקל. -ואני משלם 187 *3 שנים = 6732 שקל.

עכשיו אם הייתי משלם רק על החבילה 187-112 שח= יוצא 75 שקל*3 שנים = 2700 בדיוק +2700 של המכשיר = 5400

אורנג עם כל המבצע הנהדר שלהם ללקוח של 8 שנים לקחו לי 1332 שקל יותר הא??

מבחינת החוק אני זכאי לבטל נכון? אמרו לי במוקד שירות לגשת כמה שיותר מהר כי הטלפון חדש.

אם יש איזשהן למכשיר מעניין אשמח לשמוע - משהו עם כפתורים - עם איכות שמיעה טובה - GPS -ספיקר טוב - שאין בו הרבה קרינה ולא מתחמם הרבה.

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

למה אתה מאשים את אורנג' בחוסר ידיע שלך? זכותם למכור מכשיר בכול מחיר שיחפצו בו, כנל זכותך לעשות סקר שוק ולקנות במקום אחר זול יותר.

החישוב שלך גם ככה לא נכון, אייפון 4 באורנג' עולה 3924 שקל.

חוץ מזה יש לי תחושה שהווליום אצלך על חצי או שהמכשיר תקול, איכות השיחה באייפון אולם לא הכי טובה אבל גם לא נופלת רחוק מנוקיה.

לי אישית עוד לא יצא להשתמש באוזניות והרמקול הפנימי בהחלט מספק אותי.

אודי A4

דימה.

פורסם
למה אתה מאשים את אורנג' בחוסר ידיע שלך? זכותם למכור מכשיר בכול מחיר שיחפצו בו, כנל זכותך לעשות סקר שוק ולקנות במקום אחר זול יותר.

החישוב שלך גם ככה לא נכון, אייפון 4 באורנג' עולה 3924 שקל.

חוץ מזה יש לי תחושה שהווליום אצלך על חצי או שהמכשיר תקול, איכות השיחה באייפון אולם לא הכי טובה אבל גם לא נופלת רחוק מנוקיה.

לי אישית עוד לא יצא להשתמש באוזניות והרמקול הפנימי בהחלט מספק אותי.

מה אכפת לי כמה אייפון עולה באורנג' - אייפון עולה 2700 שקל בזאפ.

שורה תחתונה אני גם לא רוצה את המכשיר הזה גם בחינם, מדובר פה במחשב נייד זעיר לא בטלפון, לא רוצה את זה זכותי.

הייתי אצל אורנג', אחרי מאבק קטן נמסר לי שאפשר להחזיר את המכשיר רק אם יקחו לפי המספר הסידורי שלו לבדיקה - ויראו שזה עומד בחוק של משרד התקשורת. לפי מה שהוסבר לי החוק אומר שאם השתמשתי מתחת ל30 דקות אוכל להחזיר אותו.

וההסבר של הנציג היה - אם השתמשת במעל 30 דק בשיחות יוצאות - ולא עשיתי את זה.

מישהו פעם שמע על הקישקוש הזה - של בדיקת מעבדה לפי המספר הסידורי של המכשיר - משהו שקישקשו לי שם??

בכל מקרה הם יראו שדיברתי מתחת ל30 דקות! גג עשיתי 15 דק שיחות יוצאות באייפון.

האם יש אמת בדבר הזה מישהו שמע על זה? או שניסו למכור לי סיפורים?

בכל מקרה הסברתי את כל העניין, שזה מחמם לי את האוזן שלא הודיעו לי שהקרינה היא 1.2. ואם הייתי מקבל את הספר אזהרות לפני והייתי מודע לרמת הקרינה לא הייתי קונה וזו בעיה שלהם שהם הסתירו ממני מידע. וגם שאין לי פה שום אשמה, מכרו לי מוצר שמחמם לי את האוזן עם חרא ספיקר וחרא שמיעה. אני לא רוצה אותו גם בחינם ככה הסברתי לנציג.

ביקשתי טלפון חלופי ,החליפו סים וזרקתי את האייפון לאריזה שלו בחזרה עם המטען וכל שאר הדברים שבאו איתו.

הביאו לי מכשיר חלופי סמסונג c5130 - והוא אמר לי שהוא יתקשר אליי מחר בצהריים ויחזיר לי תשובה. אני אמרתי לו שאני לא מתכוון להשאר עם האייפון, גם אם זה אומר ללכת לבנק לבטל את ההוראת קבע - כי אני גם לא חושש משום תביעה. אז אני מקווה שמחר אני אחזיר את זה. הם לא יוכלו להמציא שהשתמשתי מעל 30 דק - כי אני סה"כ עשיתי 2 שיחות יוצאות במכשיר הזה פעם לא שלחתי הודעה לא התקנתי כלום לא עשיתי כלום.

אגב המכשיר הפשוט הזה שהם הביאו של סמסונג ממש מוצא חן בעניי, קטן נח לדיבור. אני צריך מכשיר כזה שיש בו GPS טוב, מצלמה סבירה ואני מסודר. נקווה שהם לא ימציאו לי מחר סיפורים, או יאמרו לי להחליף למכשיר אחר. אני לא רוצה שום עסק איתם, רוצה את המכשיר שלי בחזרה ולקחת משהו פשוט מחנות סלולר.

פורסם

תגיד לי אתה רציני? אתה קונה מוצר בהתחיבות ל3 שנים וטוען שלא אכפת לך כמה הוא עולה בחנות ממנה אתה מתכוון לקנות כי אצל המתחרים הוא עולה 2700?

זה בהחלט זכותך להחזיר מוצר תוך 14 יום, ולא אמרתי כלום בנוגע לזה, אבל לא צריך להשוות את אורנג' לחנויות הפרטיות לכול אחד יש את היתרונות והחסרונות שלו.

גם בעניין הקרינה אתה לא צודק, במעמד הקנייה אתה מקבל עלון מידע על הסיכונים הבריאותיים, אם היתה מתעניין יותר בנושא אני בטוח שהנציג היה שמח לענות לך על כול השאלות.

חוץ מזה 1.2 זה עדיין בסטנדרט של FCC ודי ממוצע.

אודי A4

דימה.

פורסם
תגיד לי אתה רציני? אתה קונה מוצר בהתחיבות ל3 שנים וטוען שלא אכפת לך כמה הוא עולה בחנות ממנה אתה מתכוון לקנות כי אצל המתחרים הוא עולה 2700?

זה בהחלט זכותך להחזיר מוצר תוך 14 יום, ולא אמרתי כלום בנוגע לזה, אבל לא צריך להשוות את אורנג' לחנויות הפרטיות לכול אחד יש את היתרונות והחסרונות שלו.

גם בעניין הקרינה אתה לא צודק, במעמד הקנייה אתה מקבל עלון מידע על הסיכונים הבריאותיים, אם היתה מתעניין יותר בנושא אני בטוח שהנציג היה שמח לענות לך על כול השאלות.

חוץ מזה 1.2 זה עדיין בסטנדרט של FCC ודי ממוצע.

לא קשור המחיר, אם הייתי מרוצה הייתי בולע את הצפרדע ולא עושה כזה בלגן.לא אוהב את המכשיר הזה, הוא לא מתאים לשיחות טלפון, רק עם אוזניה איכותית ולא בא לי לדבר עם אוזניה. אבל כן, למה הם אמרו לי מבצע טוב בלה בלה הורידו לי מ228 ל187 ובסוף זה בכלל עולה 2700. לא שזה משנה עכשיו.

בעניין הקרינה, כנראה יש למכשיר הזה פי 2 קרינה מהפשוט שהיה לי. ככה שבנוסף לגודל שלו לאנרגיה שהוא מפיק והחום שהוא פולט זה ממש לא נח לי. גם עוד 2 חברים שלי אמרו לי שהם מדברים רק עם אזנייה כי זה טוחן את האוזן. אני קיבלתי את העלון הזה עם הסכנות והקרינה וכל זה רק אחרי שחמתי על העסקה בתוך החבילה של המכשיר עצמו. 1.2 זה בין הגבוהים, מעל 1.5 אסור לשימוש ונחשב מסרטן לפי מה שמשרד הבריאות אוסר, ככה ש1.2 זה ממש גבוה.

כנראה שאייפון זה לא בשבילי, כמו שיש נהגים שמעדיפים רכב יפני פשוט. ככה אני מעדיף מכשיר פשוט. אני אישית חושב שהעולם הידרדר עם גרמו לאנשים לחזור להצמיד בלטות לאזניים שלהם, הרי פעם ניסו רק לפתח טלפונים הכי קטנים וחמודים וצחקו על מי שמחזיק בלטה ענקית. לבן אדם ממוצע, יש לו אינטרנט בעבודה, בבית, יש לו פלזמה, יש לו אקס בוקס, סוני.

אז גם בזמן שאני יוצא החוצה לטייל עם חברים, לשחק כדורסל, לעשות קצת ספורט לנשום אויר. אז אני צריך דרך האייפון לדעת כל מה שעלה ביו טיוב, ועדכון על כל מי ששותה בירה בפייסבוק, ואפליקציה שתראה לי אלו כוכבות פורנו העלו סרטונים חדשים ל X-VIDEOS? כנראה שזה לא בשבילי, אולי בעתיד אם יהיה מכשיר כזה שיהיה יותר נוח לדיבור, עם קרינה נורמלית ונוחות אני אקנה. אבל שיש לי אינטרנט בעבודה, מיותר להחזיק דבר כזה.

אם למישהו יש המלצה למכשיר קומפקטי בעל איכות שמיעה טובה, ספיקר טוב. סליידר טוב. וGPS בסיסי אשמח לשמוע.

פורסם

תשמע אני מצטער אבל אתה מתנהג כמו בדיחה מהלכת פשוט!

לא קנית מסטיק בחנות , קנית טלפון סלולרי מחברה מוכרת וגדולה במעל 3 אלף ש"ח.

לא בדקת כלום , לא ניסית את הטלפון ביד שלך , לא חיפשת על הקרינה בגוגל , לא שאלת את הנציג שרות , ואתה בא עכשיו ומתנהג כאילו הסתירו ממך מידע וזה הדבר שהכי חשוב לך בטלפון הקרינה והאיכות כשבתכלס אפילו לא בדקת! , יותר מזה , בכל מרכז שירות יש את הטלפונים לתצוגה ולמגע , בטוח שלא ניסית את זה.

אתה בא לפורום לשאול שאלות או לשכנע את עצמך? כי כל תגובה אתה משמיץ את המכשיר ושואל אחרי זה אם ניתן לגשת לנק' שירות , פשוט גש ותחזיר את המכשיר ותעשה לכולנו טובה.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אם למישהו יש המלצה למכשיר קומפקטי בעל איכות שמיעה טובה, ספיקר טוב. סליידר טוב. וGPS בסיסי אשמח לשמוע.

אם אתה מתכוון לקחת מכשיר מאורנג', אין סליידר.

אבל יש מכשיר נוקיה שמתאים לדרישות אחרות ( מקשים, מצלמה סבירה, GPS ורמת קרינה יותר נמוכה).

NOKIA E5:

http://www.orange.co.il/he-il/Catalog/devices/Pages/Nokia/nokia_E5/

אם אתה רוצה לקנות מכשיר לא יקר בחנות פרטית, יש סליידר, NOKIA 6210 :

http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=708407

אם אתה מוכן להתפרש על סליידר לטובת מצלמה 5 מגה פיקסלים ורמת קרינה עוד יותר נמוכה (0.41), NOKIA 6700:

http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=731341

לשני המכשירים האחרונים אין WIFI וכניסה לאזניות 3.5.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אבל אני לא אוהב לדבר עם אוזנייה זה לא נח לי. חשבו על טלפון כזה גאוני אבל רק אם תחבר אוזניה תוכל לדבר נורמלי?

הבעיה שלי שגם אורנג' דפקו ושיקרו אותי ב1332 שקל:

אם אייפון לבד עולה לי 2700 שקל. -ואני משלם 187 *3 שנים = 6732 שקל.

עכשיו אם הייתי משלם רק על החבילה 187-112 שח= יוצא 75 שקל*3 שנים = 2700 בדיוק +2700 של המכשיר = 5400

אורנג עם כל המבצע הנהדר שלהם ללקוח של 8 שנים לקחו לי 1332 שקל יותר הא??

מבחינת החוק אני זכאי לבטל נכון? אמרו לי במוקד שירות לגשת כמה שיותר מהר כי הטלפון חדש.

אם יש איזשהן למכשיר מעניין אשמח לשמוע - משהו עם כפתורים - עם איכות שמיעה טובה - GPS -ספיקר טוב - שאין בו הרבה קרינה ולא מתחמם הרבה.

החישוב שלך שגוי!

התשלום החודשי בסך 187₪ הוא גם על המכשיר וגם על שיחות/הודעות/אינטרנט!

נראה אותך מקבל זאת בחנות פרטית!

פורסם

אם אתה מתכוון לקחת מכשיר מאורנג', אין סליידר.

אבל יש מכשיר נוקיה שמתאים לדרישות אחרות ( מקשים, מצלמה סבירה, GPS ורמת קרינה יותר נמוכה).

NOKIA E5:

http://www.orange.co.il/he-il/Catalog/devices/Pages/Nokia/nokia_E5/

אם אתה רוצה לקנות מכשיר לא יקר בחנות פרטית, יש סליידר, NOKIA 6210 :

http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=708407

אם אתה מוכן להתפרש על סליידר לטובת מצלמה 5 מגה פיקסלים ורמת קרינה עוד יותר נמוכה (0.41), NOKIA 6700:

http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=731341

לשני המכשירים האחרונים אין WIFI וכניסה לאזניות 3.5.

מקווה שלא אצטרך לקבל מאורנג', שאקבל את הקודם שלי ואוכל לרכוש לבד מחנות סלולרית או מיד 2.

מבחינת איכות שמיעה, נוקיה נחשבים להכי טובים? מה לגבי סוני אריקסון או סמסונג? נוקיה x3-02 נראה טוב, עם רמקול חזק

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=776506 אבל מה אין בו GPS.

אולו הנוקיה E71? הסתבכתי עם זה לגמרי, לכל טלפון יש חסרון אחר. חלק בלי ספיקר טוב, חלק מתחממים, חלק עם קרינה גבוהה וחלק בלי GPS. בנתיים לפי התגובות שקראתי בזאפ נראה לי שהכי יתאים לי לקחת נוקיה X3

http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=746973

נראה לי שזה אחלה טלפון, לדבר למוזיקה בקטנה, ועם אחלה ספיקר. ואני יכול לקנות GPS בנפרד לרכב וזהו.

אם היה משהו כמו הטלפון הזה עם אינטרנט בסיסי זה היה טוב, מה גם שאם אין לי מסך של אייפון מה עוזר לי GPS?

פורסם
החישוב שלך שגוי!

התשלום החודשי בסך 187₪ הוא גם על המכשיר וגם על שיחות/הודעות/אינטרנט!

נראה אותך מקבל זאת בחנות פרטית!

למה החישוב שלי שגוי? 187 * 36 = 6732, אייפון לבד עולה בזאפ ממספר חנויות 2750 שקל.

ובממוצע בחודש היה יוצא לי 90-100 שקל לחודש שיחות במכשיר הישן, כי זה היה "דיברת שילמת" ב29 אג לדקה.

אין לי כח להכנס לחישובים אבל בכללי - יצא חוק כזה של ניתוק זיקה. שאם קנית מכשיר בסתם חנות אתה בא לאורנג ומקבל מהם 4000 שקל החזר. ככה שההבדל זה ה1300 שקל שיצא יותר. זדומרת אם אורנג מוכרים את האייפון ב4000 שקל ואתה קנית אותו מחנות אחרת ב2700 שקל, אתה תקבל מהם את אותם החזרים של החבילה כאילו שקנית מהם זה החוק.

אני לא מחוייב להם לחבילה, רק למכשיר 112 שח * 36 = 4032 ואייפון עולה 2700 כמו שהסברתי.

זה שהם באו וסיבנו אותי ו400 דק 400 סמס בלה בלה זו כבר בעיה שאתגבר עליה, ובלי קשר אני לא שולח 400 סמס.

פורסם

אתה לא מבין, היית מדבר במאה שקל בממוצע לחודש, כפול 36 חודשים, היה יוצא לך 3600₪ רק על שיחות.

תוסיף את האייפון, אפילו זה שמוכרים בחנויות פרטיות 2700₪, היה יוצא לך בסוף 6300₪.

לגבי ההחזרים על תחשוב שחברות הסללור פראירים, הם מבקשים ממך קבלות ומזכים אותך בגובה החשבונית.

הייתה חייל במקרה כשעשית את המבצע?

• תוכן חדש...