Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלפא עם תעודות ורישיונות לשיפוץ.

בתקציב של סביבות ה-1000 ש"ח.

בתור מתנה לאבא...

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

בתקציב הזה, עדיף שתסתפק בדגם (ויש דגמים נהדרים, תאמין לי) בקנ"מ 1:18, אותו תוכל למצוא אצל ווילנצ'יק בת"א.

אה, כן - ויישאר לך עודף למסטיק...

(משעמם בחופש, אה ?!)

alfa 156 2.5.

פורסם

בתור מתנה לאבא...

אז תמצא גם לי אחת, או לסרוגין - לא אכפת לי לאמץ אותך

לעניינו - חבל על הזמן , זה לא בתקציב הזה

פורסם

וואלה הצלחת בדיוק יש לי אחת כזו אבל אני דורש פחות!!!!! 750 שקל בלבד

יד ראשונה .צבע ראשון 5000 קילומטר בלבד מדהימה והיא רק שלך !!!

במניעה ונוסעת מצבר חדש

פרטית מרופא בעל חנות מכולת!!!

פורסם

בתור מתנה לאבא...

חבל שעושים צחוק ולא מתייחסים ברצינות.....

אמנם לא תמצא רכב כזה בקלות, אך הדבר בגדול אפשרי.

מה שצריך לקחת בחשבון שזו מתנה שתעלה לאבא הרבה מאוד כסף

בהמשך הדרך והשאלה אם הוא בכלל ערוך לזה.

במידה וכן אפשר לצור איתי קשר בה"פ או לחילופין להגיע למפגש

מועדון אלפא רומיאו ישראל בהרצליה בימי שישי ולקבל את כל הפרטים.

בכל מקרה שיהיה בהצלחה.

שי ורד

פורסם

אם יש ג'וליה ב1000 ש"ח אז אני גם בא להרצליה. וברצינות. אין מצב אלא אם כן איזה דוד יתן לך את הרכב שתופש לו חנייה.

חבל על החיפוש. בכלל, ב1000 שח לא קונים כלום. לא 75 לא אלפתה ואפילו לא סוד. אני משער שכולם יודעים כמה שילמתי על הגרוטאה מהשירשור השני.

פורסם

בכל מקרה שיהיה בהצלחה.

חבל להשלות את הבחור - אין ג'וליה ב1000 שקל נקודה. גם במצב גרוע לא תגיע למחיר כזה

ועוד לא דיברנו על השקעה להביא אותה למצב מכני סביר - לא מדבר על שיפוץ מקיף

פורסם

לנו במועדון אלפא קלאסיק יש לא מעט ג'וליות בכל מיני מצבים, מלפני שיפוץ ועד למשופצת ברמה גבוהה מאוד (שלי :wink:), הסכום שציינת לא ריאלי, אם תוסיף עוד אפס למספר יתכן ונוכל לעזור.

168167_120048278065835_100001819902127_125137_4041873_n.jpg

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

לכולם שלום

אני מחפש אלפא ג'וליה בתור השקעה...

מה שאני באמת מחפש זה רכב שמצידי יהיה חלוד אבל העיקר שיהיה מנוע וניירות כדי שתוכל לעלות לכביש בסופו של דבר.

הרכב שאני חושב עליו מיועד להשקעה עתידית, כלומר שאני ואבא שלי נעשה שיפוץ לרכב בזמננו הפנוי, שיפוץ שכולל פחחות, צביעה, איבזור פנימי וכו' וכו'.

מסוג התחביבים שבסופו של דבר אתה מסתכל על התוצאה הסופית ונהנה מכל רגע ממה שאתה רואה.

לכן אם באמת יש אלפא ג'וליה במחיר של סביבות ה-1000 ש"ח להשקעה אני אשמח לקבל יותר פרטים על הרכב

הרקע לזה נובע מכך שלאבא שלי הייתה פעם ג'וליה(ולאחר מכן גם ג'ולייטה) ומיכוון שאבא שלי עובד כנהג גרר ולא מזמן החברה שהוא עובד בא קיבלה זכיון על מגרש של רכבים אחרי תאונות יש לנו אפשרות של חלקי חילוף...

אומנם כרגע אני גר במרכז וההורים בצפון אבל ברגע שהרכב יימצא גם לזה נמצא זמן...

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

בכל מקרה שיהיה בהצלחה.

ממש לא!!!

אם יש רכב שאני מעריך ואוהב חוץ מסאאב זאת אלפא.

אלפא זה מסוג הרכבים שאם אתה קונה זה רק בגלל שאתה אוהב באמת.

רכב עם נשמה מה שנקרא

ואגב אני חושב שאבא שלי אולי יסתכל בתור התחלה על הכסף שאני הוצאתי על הרכב, אבל כמו שאני מכיר אותו עם הזמן הוא רק יהנה ממנה.

מכיוון שאנחנו גרים במושב עם שטח גדול יש לנו הרבה דרכים לשפץ רכב. בין אם זה בכלי עבודה ובין אם זה במשטח כמו שצריך.

חלקי חילוף יכולים לבוא ממגרש של רכבים אחרי תאונות וכו' וכו'.

נ.ב

אומנם אני חובב אלפא אבל עדיין יש לי סאאב... אני אהיה די זר במפגש...

פורסם

yochay_s כתב:

נ.ב

אומנם אני חובב אלפא אבל עדיין יש לי סאאב... אני אהיה די זר במפגש...

ממש לא!!! :wink:

בוא בשמחה למפגש ואדבר איתך על מה שכתבתי לך, רק כך בחשבון את הסיכון שלהתאהב במחלה הטובה הזו שנקראת "אלפא רומאו" :lol:

שי ורד

פורסם
לכולם שלום

אני מחפש אלפא ג'וליה בתור השקעה...

מה שאני באמת מחפש זה רכב שמצידי יהיה חלוד אבל העיקר שיהיה מנוע וניירות כדי שתוכל לעלות לכביש בסופו של דבר.

הרכב שאני חושב עליו מיועד להשקעה עתידית, כלומר שאני ואבא שלי נעשה שיפוץ לרכב בזמננו הפנוי, שיפוץ שכולל פחחות, צביעה, איבזור פנימי וכו' וכו'.

מסוג התחביבים שבסופו של דבר אתה מסתכל על התוצאה הסופית ונהנה מכל רגע ממה שאתה רואה.

לכן אם באמת יש אלפא ג'וליה במחיר של סביבות ה-1000 ש"ח להשקעה אני אשמח לקבל יותר פרטים על הרכב

הרקע לזה נובע מכך שלאבא שלי הייתה פעם ג'וליה(ולאחר מכן גם ג'ולייטה) ומיכוון שאבא שלי עובד כנהג גרר ולא מזמן החברה שהוא עובד בא קיבלה זכיון על מגרש של רכבים אחרי תאונות יש לנו אפשרות של חלקי חילוף...

אומנם כרגע אני גר במרכז וההורים בצפון אבל ברגע שהרכב יימצא גם לזה נמצא זמן...

צר לי לאכזב אותך:

1. לא תמצא ג'וליה ב-1000 ש"ח

2. לא תמצא חלפים במגרשי פרוקים

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

• תוכן חדש...