Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לפני כשבוע נדבקו לרכב שלי שבבי צבע מריסוס שנעשה לא רחוק מהרכב שלי, ולמרות שהוא היה מכוסה, שבבי צבע שעפו באויר חדרו איכשהו את הכיסוי וכרגע גג הרכב ומכסה המנוע מרגישים מחוספסים ולא חלקים כמו שאמורים להיות.

אחרי חיפוש ארוך ומעמיק בנושא הבנתי שהפתרון האידאלי לדבר זה לעשות פלסטלינה לרכב.

ראיתי המלצות רבות על הקיט של חברת meguiar's

ניסיתי לחפש באיביי את הקיט אך לצערי מי שכבר מוכר אותו אינו שולח לארץ, וכאן אני פונה אליכם בבקשה לעזרה.

אם מישהו מכיר אתר ששולח לארץ וכמובן במחיר שפוי (לא כמו אמזון שמציע לי משלוח לזה ב 60 דולר), ורצוי אתר שמכבד פייפאל, אשמח לשמוע עליו.

אגב, את האתר שהבאתי איני מכיר, ולא הצלחתי למצוא אזכור לגבי משלוחים לארץ, האם מישהו הזמין משם פעם? מכיר את האתר?

עוד שאלה נוספת, צבע הרכב שלי הוא שחור מטאלי, האם אין חשש לעשות לצבע מטאלי פלסטלינה? זה לא יפגע בו איכשהו?

תודה ושבת שלום.

שגיא

פורסם

אם פסטלינה צריך לדעת לעבוד זה אחד זה לא מסובך אבל אם לא יודעים תיראה ביוטיוב או משהו הסבר על

זה כי זה יכול להשאיר סימנים,צריך לעבוד אם הרבה מים וסבון דבר נוסף חשוב לקנות סוג טוב כי אם לא זה ימרמר

אותך ואחרי פעם אחת זה לפח לך תשלם שיעשו לך זה אותו כסף פלסטלינה טובה עולה לפחות 200 שקל

ובחוץ יעשו לך את זה כמעט באותו מחיר תוסיף עוד קצת יעשו לך גם ווקס

בהצלחה

פורסם

בערכה הזו יש נוזל שלפי הסרטון הוא מתיז לפני השימוש ותוך כדי, זה לא אמור להיות במקום המים וסבון? או שצריך גם בנוסף?

וראיתי את הסרטון, לא נראה מורכב במיוחד אבל כמובן שצריך להיות זהירים.

פורסם

אני לא מכיר מהו הנוזל הזה אולי סוג של תחליף למים והסבון אבל שוב אם לא עובדים נכון והיא מתייבשת אז

היא נתפסת ועושה סימן וזה ישגע אותך חוץ מזה שאתה לא מתאר לעצמך איזה עבודה קשה זאת שמע

עצה לך תעשה במקום אם המלצות שב לו על הראש שיוציא הכול ותעשה ווקס לאוטו, ותאמין לי תחסוך הרבה עבודה מפרכת

וכאב ראש עוד כמה שקלים שווים את זה

• תוכן חדש...