Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אספר לכם על המקרה שלי בחברת פלאפון - ומקווה שאולי אפילו עזרתי למישהו שלא ידע (כמו שאני לא ידעתי) מה ניתן לעשות.

אז הסיפור התחיל שהתקשרו אלי מחברת פלאפון לבשר לי שיש לי חוב אליהם של כ 19,500 ש"ח

להפתעתי הרבה שאלתי את הנציג החביב "על מה ולמה" והוא הודיע לי חגיגית שהמנוי שלי (שאין לי, כי אני לקוח אורנג') נמצא בחוב ועלי לשלם אותו.

חיוג למוקד השירות של פלאפון מניב לאחר 40 דקות את הסיפור הבא:

בשנת 2009 סבא שלי ז"ל רכש לשני בני הדודים שלי מכשירי טלפון על חשבונו.

אממה, סבי היקר היה איש עסוק וביקש ממני שאלך איתם במקומו.

אז אכן שהגענו לחברת פלאפון ביקשו יפוי כוח כי אינני חלק מהמנוי - ואכן התקשרו לסבא שלי שאישר לתת לי יפוי כוח (שוב - יפוי כוח בלבד)

ונרכשו המכשירים.

אז מהסיפור הזה יצא, שאת החשבון של סבי היקר רשמו "ישראל לוי ו\או שניר ישראלי" - או בעצם פשוט הוסיפו אותי לבעלים של המנוי כחלק בלתי נפרד.

עברה לה שנה וחצי וסבי ז"ל עלה לגן עדן - והריי שהבני דודים החביבים שלי עדיין מדברים להם בלי חשבון ובלי שיהיה מי שישלם את זה.

אותו נציג (שמו תומר ממוקד כספים) שהיה מאוד חצוף, שכל מה שביקשתי היה - שיסיר אותי מהמנוי כיון שאין לי קשר מלבד עזרה ברכישת המכשירים אי שם ב 2009, אינני חלק מהמנוי ואינני רוצה להיות - ותומר רק היה עסוק בלהטיח בי "אתה מנסה להתחמק מתשלום" למרות שהסברתי שהתשלום לא שלי.

אז לאחר שיחה של כ 40 דקות, בהם תומר דיבר בצורה הכי מגעילה שאפשר לדבר, ביקשתי לדבר עם מנהל - וכמובן נאמר שאין מנהל. ביקשתי שיחזור אלי ורק לאחר שביקשתי 5 פעמים - הסכים תומר למלא בקשה למנהל.

לאחר מכן ניגשתי למרכז השירות בפ"ת (וכאן אני רוצה לציין אותם לשבח !) כאשר הגעתי לשם - פניתי לנציג אדיב בשם רז, אשר הרגיע אותי, הגיש לי כוס מים - ואמר "אל תדאג, אתה לא צריך לשלם אף לא שקל אחד"

שאלתי אותו איך יכול להיות - הריי במשך 40 דקות רדה בי תומר שאני מחפש לגנוב את חברת פלאפון

ורז ענה "אני לא יודע למה - אבל הוא היה אמור לעדכן אותך שיש נוהל פטירה, שאומר שהחל מרגע שאדם נפטר, ניתן להחזיר את המכשירים ולבטל את כל החיובים \ התחייבויות החל מרגע הפטירה"

שמחתי מאוד לשמוע, ואכן באתי למחרת בבוקר והחזרתי את שני המכשירים, ולשמחתי סגרנו את הסאגה הזו.

אז חברים יקרים - אם מישהו מכם מקבל "מתנה" ממישהו שנפטר - שידע, שיש נוהל שעוזר בנושא.

ואם הסכום היה יחסית קטן - נגיד עד 1000 ש"ח - סביר להניח שהייתי פשוט משלם אותו (כי להתדרדר לבית משפט וריביות אין טעם) - ואז זה כבר להוציא כסף במרמה.

עצוב מאוד שיש נציגים כמו תומר (מצוות חנן) בכספים - שכל מה שמעניין אותם הוא להוציא כסף.

תודה שהקשבתם ;)

לילה טוב.

פורסם

יש לך אישור בכתב של חברת פלאפון שהחשבון סגור ואין חובות?

אם לא אז צפה סאגה דומה בעתיד.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
שלום לכולם,

אספר לכם על המקרה שלי בחברת פלאפון - ומקווה שאולי אפילו עזרתי למישהו שלא ידע (כמו שאני לא ידעתי) מה ניתן לעשות.

אז הסיפור התחיל שהתקשרו אלי מחברת פלאפון לבשר לי שיש לי חוב אליהם של כ 19,500 ש"ח

להפתעתי הרבה שאלתי את הנציג החביב "על מה ולמה" והוא הודיע לי חגיגית שהמנוי שלי (שאין לי, כי אני לקוח אורנג') נמצא בחוב ועלי לשלם אותו.

חיוג למוקד השירות של פלאפון מניב לאחר 40 דקות את הסיפור הבא:

בשנת 2009 סבא שלי ז"ל רכש לשני בני הדודים שלי מכשירי טלפון על חשבונו.

אממה, סבי היקר היה איש עסוק וביקש ממני שאלך איתם במקומו.

אז אכן שהגענו לחברת פלאפון ביקשו יפוי כוח כי אינני חלק מהמנוי - ואכן התקשרו לסבא שלי שאישר לתת לי יפוי כוח (שוב - יפוי כוח בלבד)

ונרכשו המכשירים.

אז מהסיפור הזה יצא, שאת החשבון של סבי היקר רשמו "ישראל לוי ו\או שניר ישראלי" - או בעצם פשוט הוסיפו אותי לבעלים של המנוי כחלק בלתי נפרד.

עברה לה שנה וחצי וסבי ז"ל עלה לגן עדן - והריי שהבני דודים החביבים שלי עדיין מדברים להם בלי חשבון ובלי שיהיה מי שישלם את זה.

אותו נציג (שמו תומר ממוקד כספים) שהיה מאוד חצוף, שכל מה שביקשתי היה - שיסיר אותי מהמנוי כיון שאין לי קשר מלבד עזרה ברכישת המכשירים אי שם ב 2009, אינני חלק מהמנוי ואינני רוצה להיות - ותומר רק היה עסוק בלהטיח בי "אתה מנסה להתחמק מתשלום" למרות שהסברתי שהתשלום לא שלי.

אז לאחר שיחה של כ 40 דקות, בהם תומר דיבר בצורה הכי מגעילה שאפשר לדבר, ביקשתי לדבר עם מנהל - וכמובן נאמר שאין מנהל. ביקשתי שיחזור אלי ורק לאחר שביקשתי 5 פעמים - הסכים תומר למלא בקשה למנהל.

לאחר מכן ניגשתי למרכז השירות בפ"ת (וכאן אני רוצה לציין אותם לשבח !) כאשר הגעתי לשם - פניתי לנציג אדיב בשם רז, אשר הרגיע אותי, הגיש לי כוס מים - ואמר "אל תדאג, אתה לא צריך לשלם אף לא שקל אחד"

שאלתי אותו איך יכול להיות - הריי במשך 40 דקות רדה בי תומר שאני מחפש לגנוב את חברת פלאפון

ורז ענה "אני לא יודע למה - אבל הוא היה אמור לעדכן אותך שיש נוהל פטירה, שאומר שהחל מרגע שאדם נפטר, ניתן להחזיר את המכשירים ולבטל את כל החיובים \ התחייבויות החל מרגע הפטירה"

שמחתי מאוד לשמוע, ואכן באתי למחרת בבוקר והחזרתי את שני המכשירים, ולשמחתי סגרנו את הסאגה הזו.

אז חברים יקרים - אם מישהו מכם מקבל "מתנה" ממישהו שנפטר - שידע, שיש נוהל שעוזר בנושא.

ואם הסכום היה יחסית קטן - נגיד עד 1000 ש"ח - סביר להניח שהייתי פשוט משלם אותו (כי להתדרדר לבית משפט וריביות אין טעם) - ואז זה כבר להוציא כסף במרמה.

עצוב מאוד שיש נציגים כמו תומר (מצוות חנן) בכספים - שכל מה שמעניין אותם הוא להוציא כסף.

תודה שהקשבתם ;)

לילה טוב.

מה על החוב לפני הפטירה?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני לא מבין למה לא פנית לבני הדודים שלך בבקשה שישלמו את שיחות הטלפון שלהם.

הרי השיחות בוצעו, כל מה שהיה שגוי זה שהכניסו אותך כבעלים לקו.

זה לא הוגן כלפי פלא-פון ששיחות בוצעו ולא משלמים תמורתם.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לגבי מי שאמר על לבקש את זה ככתוב - אז קודם כל תוך 7 ימי עסקים אמור להגיע אלי מכתב בדואר שבו יהיה רשום מה בוצע, ושהחוב בוטל, ושהחשבון נחשב כחשבון פטירה. כך שאני ממתין למכתב, ובמידה ולא יגיע כמובן אצור קשר.

בנוסף ..קצת קשה לבקש מ 2 טמבלים בני 19 לשלם סכום כזה (וכן ביקשתי )

ולגבי חוב לפני פטירה - הוא שולם ע"י סבא שלי מכרטיס האשראי שלו - אבל לא היה חוב אלא חשבוניות שוטפות, פשוט לאחר שהוא נפטר כרטיס האשראי הפסיק לעבוד והחוב הצטבר ואף אחד לא טרח לפנות לבקש אמצעי תשלום אחר)

בכללי אין לי בעיה עם החוב, וגם מצידי ששני החבר'ה הקטנים ישלמו אותו לחברת פלאפון - אבל אינני רואה סיבה שאדם שכל מה שעשה היה להיות "מיופה כוח" - נעשה חלק מהחשבון - זו טעות של חברת פלאפון, לא שלי.

אני לא ביקשתי להיות חלק מהחשבון - ולא רציתי להיות ולא חתמתי על שום טופס שאומר כך.

פורסם

מציע לך לפנות לפניות הציבור של פלאפון עם סיפור זה.

1. לשבח ולחזק נציגים כמו רז (אולי יתגמלו אותו והדבר יעודד אחרים להתנהג כמו שצריך).

2. להציג להם את השגרירים הגרועים כמו תומר, אולי יטפלו בנושא וירעננו נהלים.

דרך קצרה יותר זה לכתוב להם על קיר הפייסבוק- מסתבר שזה כלי נהדר בימנו

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

תתחיל לחסוך כי הם ידרשו את החוב (ובצדק).

שים לב שיש לך אפשרות במקרה פטירה להחזיר את המכשירים ולצאת מכל התחייבות אבל אתם המשכתם לדבר ולא החזרתם אותם.

אם השם שלך הוסף לחשבון כבר כשהלכת לשם ועד היום שתקת תהיה לך בעייה לצאת מההחייבות.

אני רק מקווה שכבר ניתקת את המכשירים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני מת על זה שאנשים באים ולא טורחים אפילו לקרוא - וישר נותנים תגובה דבילית וחסרת משמעות (שכמובן הייתה מתבטלת אם הם היו טורחים לקרוא ...)

אז כפי שכבר כתבתי - לא המשכנו לדבר ולא החזרנו את המכשירים ובלה בלה כפי שכתבת - אלא ברגע שפנו אלינו ביצענו את הנוהל פטירה - שאומר שהחל מרגע הפטירה הכל מבוטל, והמכשירים הוחזרו. מדובר רק על תשלום אחד מצטבר שנפל כיון שכרטיס האשראי בוטל - כל השאר הם ריביות. פלאפון היו צריכים לפנות אלינו לגבי החוב מזמן כבר. הם העדיפו לתת לו לצבור ריבית.

בנוסף אם היית טורח לקרוא, היית יודע שכבר הכל בוטל, והשם שלי הוצא, והעץ נמחק וכך גם החוב.

אבל מה לעשות, תמיד יבוא מי שיחפש את החצי הריק של הכוס.

פורסם

אז כפי שכבר כתבתי - לא המשכנו לדבר ולא החזרנו את המכשירים ובלה בלה כפי שכתבת - אלא ברגע שפנו אלינו ביצענו את הנוהל פטירה - שאומר שהחל מרגע הפטירה הכל מבוטל, והמכשירים הוחזרו. מדובר רק על תשלום אחד מצטבר שנפל כיון שכרטיס האשראי בוטל - כל השאר הם ריביות. פלאפון היו צריכים לפנות אלינו לגבי החוב מזמן כבר. הם העדיפו לתת לו לצבור ריבית.

אתה סותר את עצמך. אם אני אתייחס להודעה המקורית, הריי שבוצעו שיחות יוצאות מאותם הקווים גם לאחר שסבך ז"ל נפטר. במידה ואכן בוצעו שיחות, "פלא-פון" תגבה ממך את החוב ועוד איך, והתשלום מגיע לה (הריי בוצעו שיחות).

מה שכן, במקרה פטירה הם יכולים לבוא לקראתך ולבטל לך את הקנס יציאה, ואם אכן התשלום חזר יכולים לזכות אותך על הוצאות גביה, עמלות של החזר הו"ק (אם שולם בהו"ק), וריביות. על השיחות הם זכאים לתשלום, נקודה.

עד לקבלת מסמך כתוב לא הייתי מתייחס כ"כ ברצינות לדברי הנציג ש"החוב בוטל". גם על הכוס מים שנתן לך במוקד שירות אתה תשלם איכשהו... :lol:

פורסם

סליחה אדון שניר, אבל לפני שאתה תוקף גם אני הבנתי את מה ש Night driver הבין.

אני הבנתי שסבך נפטר ב 2010. מאז ועד היום הבני דודים שלך חגגו על חשבון הברון, ספק בגלל טעות של פלאפון או ספק "שיטת מצליח" אך בכל מקרה קיבלתם שירות שאף אחד לא שילם עליו עד היום.

זה ש"נוהל הפטירה" חל מלפני שבוע לא אמור לעניין את פלאפון, ומסופקני שהם יותרו מתוך "רצון טוב" על חוב של 20,000 ש"ח :roll:

אני מקווה בשבילך שתיפול על מישהו מאוד טיפש שלא ישים לב לעניין הזה, אבל במקרה הנ"ל הכסף מגיע לפלאפון גם אם הם לא תלית שכולה תכתלת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

למה סותר ? הריי כתבתי שהתשלומים גם ירדו מכרטיס האשראי שלו עד שבוטל

מדוע לא פנתה אלי\אלינו\ניתקה את הקו - חברת פלאפון כאשר כרטיס האשראי נכשל לקבל את העסקה ? למה חיכו כלכך הרבה זמן ?

הם המשיכו לדבר כי הם חשבו שזה ממשיך לרדת מחשבון הבנק של סבא שלי

בכל מקרה כל החשבונות כובדו ע"י כ. האשראי, מלבד האחרון - הבעיה הייתה עם הריבית שהצטברה בצורה מטורפת.

כאמור עיקר הטענה שלי היא לא על הסכום (מלבד באמת ריביות מטורפות) - אלא על העובדה שצירפו אותי כחלק מהחשבון אף שלא ביקשתי או חתמתי על שום דבר כזה

באיזו זכות לוקחים בנאדם ומצרפים אותו לחשבון כחלק ממנו ואח"כ עוד מעיזים לגבות ממנו כסף על חשבון שבכלל לא שייך לו (ולא משנה כרגע אם הוא שייך לסבא או לכל אדם אחר בפלנטה)

למיטב ידעתי שיטת מצליח הייתה של חברת פלאפון - שידעה שסבי נפטר (הריי זה היה רשום במערכת, זה היה רשום על ביטול הכרטיס אשראי, ואפילו תומר הנציג אמר "אז ממי ניקח את הכסף ?! אדם שנפטר לא יכול לשלם לנו"

אז אם הנציג של פלאפון אמר משפט כזה, אז זה לא שיטת מצליח להוציא ממני כסף אף על פי שהם ידעו שהוא נפטר ויכלו לסגור את החשבון עוד לפני חצי שנה ?

פורסם
אני מת על זה שאנשים באים ולא טורחים אפילו לקרוא - וישר נותנים תגובה דבילית וחסרת משמעות (שכמובן הייתה מתבטלת אם הם היו טורחים לקרוא ...)

בנוסף אם היית טורח לקרוא, היית יודע שכבר הכל בוטל, והשם שלי הוצא, והעץ נמחק וכך גם החוב.

אבל מה לעשות, תמיד יבוא מי שיחפש את החצי הריק של הכוס.

לפני שאתה מחלק ציונים לאחרים תסתכל על עצמך.

אתה זה שכתבת שהם המשיכו לדבר במשך שנה וחצי אז תחשוב שוב מי הדביל.

כשחוזר לך חיוב לא באחריות בעל החוב לרוץ אחריך אלא באחריותך לדאוג לכיסויו אז אל תצפה שהם ירוצו ויתחננו אליך שתשלם את החוב כדי שלא יצבור ריביות (ובנושא הזה פלאפון באמת מכה. אתה חותם שלכל תשלום שלא יכובד ולא משנה הסיבה [גם משהו טכני] אתה מחוייב אוטומטית בעוד 1000 ש"ח הוצ' גבייה).

אם אתה חושב שזה שאדם נפטר פוטר את העיזבון מתשלום חובות שצבר (גם אם השתמש במכשיר פלאפון אחרי פטירתו) אז אתה טועה.

ימים יגידו מי רואה איזו כוס. פשוט לי יש לא מעט ניסיון עם גופים מהסוג הזה ואני רק מנסה להכין אותך לבאות כדי שתוכל לאסוף את המסמכים הדרושים. אם אתה מעדיף להמשיך לטמון את הראש בחול אז שיבושם לך אבל בכל מקרה מציע לך מאוד בחום ללמוד קצת דרך ארץ.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אתה ממשיך לבלבל במוח, אין לי כל קשר לעניין למה לעזעזל אני צריך לשלם עליהם ? בגלל טעות של חברת פלאפון ?

אם הם דיברו בטלפון שחברת פלאפון תתבע אותם - למה אני צריך לקבל על הראש? בגלל שחברת פלאפון עשתה טעות ושמה אותי כאחראי לחשבון הזה?

מזל שלא שמו אותי לאחראי על עוד כמה חשבונות של אנשים בארץ, אולי על שלך גם ?

מעניין אם היית מדבר כך אם היו מתקשרים אליך ואומרים לך שאתה צריך לשלם חוב של אדם אחר (ולא משנה אם הוא משפחה או לא)

וכן אם חוזר חיוב, אני מצפה ממי שרוצה את הכסף שידע לכל הפחות להתריע (והם יודעים לעשות זאת יופי שבעל המנוי עדיין חי ! כשפעם פספסתי תשלום - ידעו לנתק לי את הקו תוך מספר ימים.. מעניין שפה זה לא קרה )

• תוכן חדש...