Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם לא אתה אז העיזבון של המנוח ישלם אבל מישהו ישלם את זה.

נכון ליום החוב אתה והמנוח רשומים כבעלי הקוים ולכן אתם אחראים. השאלה היא על מה חתמת בזמנו ואם לא חתמת על הצטרפות כבעל המנוי.

כבר קרה לי שבאו אליי עם חובות של אחרים אבל לי לא היתה בעייה להוכיח שאני לא בעל החוב. השאלה אם אתה יכול להוכיח שאתה לא הצטרפת לבעלות על הקוים.

אם אתה מצפה שכל העולם יקח אחריות על מה שנוגע לך אז יהיו לך הרבה אכזבות בחיים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

"המוציא מחברו - עליו ההוכחה".

ולכן מי שיצטרך להוכיח משהו הם חברת פלאפון שייאלצו להוכיח שהוא בעל החשבון, אם הם רוצים לראות ממנו כסף.

לחלופין, כפי שנאמר פה, הם בהחלט יכולים לתבוע את העיזבון.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

הוא טוען שהוא יודע...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אם היה יודע אז היה יודע גם שפתאום הוא הפך לשותף בבעלות.

החברות האלה אלופות בלהחתים אותך על 100 ניירות בדקה ולתקוע את המוקשים עמוק עמוק בין האותיות הקטנות. בגלל זה אני אף פעם לא חותם אם לא נותנים לי העתק לקרוא בשקט ובלי לחץ.

פורסם

זה כל העניין

שלא חתמתי על נייר אחד אפילו.

הכל היה טלפוני. סבא שלי היה בטלפון - מסרתי את הטלפון לבחור בפלאפון, והוא ביקש ממנו כמה פרטים מזהים

והנה לי אישור לרכוש 2 מכשירים.

לא חתמתי ולא עשיתי דבר מלבד לעזור לאדם מבוגר.

פורסם

שניר, אני מאוד מקווה בשבילך שלא הכניסו אזה נייר עם המסמכים של קבלת המכשירים (הרי מישהו חייב לחתום שקיבל את המכשיר). מניסיון כמעט תמיד מנסים להכניס איזה דף עדכון תכנית/הארכת התחייבות/ערבות למשכנתא של הדודה של השליח.

לצערי הניסיון שלי מול גופים גדולים לימד אותי להיות מאוד חשדן (כשבאתי לחתום על הסכם מימון לרכב באחד הבנקים ביקשתי לבטל ולשנות סעיפים שאפילו מנהל הבנק לא ידע שהם מופיעים אצלו והסכים מיד שהם לא מציאותיים).

• תוכן חדש...